Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-vybrat-outdoorove-boty.jpg

Ako vybrať outdoorovú obuv

Ak si neviete dať rady s výberom outdoorových topánok, my vám radi pomôžeme. Dozviete sa, akú výšku a materiál topánok zvoliť, či kúpiť radšej uzavretú, alebo otvorenú obuv a oveľa viac. Skrátka všetko, čo potrebujete vedieť pred nákupom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-nabijecku-na-mobil-pruvodce.jpg

Ako vybrať nabíjačku na mobil

Mobilný telefón je bez nabíjačky nanič. V našom sprievodcovi vám pomôžeme vybrať tú správnu a ujasníme, ako sa medzi jednotlivými typmi nabíjačiek a spôsobmi nabíjania mobilných telefónov zorientovať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/trekking-2.jpg

Ako vybrať turistické palice

Trekingové palice sa čoraz viac dostávajú do povedomia verejnosti. Niet divu – ide o skvelého pomocníka ako pri kratších vychádzkach, tak aj počas dlhých túr v náročnom teréne. Ako ich vybrať a podľa čoho sa riadiť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/drzak-na-mobil.jpg

Ako vybrať držiak na mobilný telefón

Nie ste si istí, ako vybrať držiak na mobilný telefón? Nie ste si istí, čo si zaobstarať, aby boli vaše fotky či selfíčka ešte lepšie? Odpovede na tieto a ďalšie otázky nájdete v našom sprievodcovi výberom držiakov na mobil. A dôjde aj na statívy a selfie tyče. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-baterii-do-notebooku-img.jpg

Ako vybrať batériu do notebooku (NÁVOD)

Viete, ako vybrať batériu do notebooku? Aké parametre sú dôležité? A ako batériu z notebooku vybrať či ako zistiť jej typ? Nielen s tým vám poradí tento sprievodca. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/psi-obojky-a.jpg

Ako vybrať obojok pre psa

Bez dobre padnúceho obojka sa žiadny pes nezaobíde. Ako ale vybrať správny typ a veľkosť? Aký druh obojka bude najviac vyhovovať práve vášmu psovi?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-nahrat-zvuk-mikrofonem.jpg.jpg

Záznam zvuku | Ako nahrať zvuk mikrofónom? (NÁVOD)

Chystáte sa založiť YouTube kanál, chcete nahrávať konferencie, skladať hudbu alebo zakladáte domáce štúdio? Potom sa vám možno bude hodiť návod, ako vybrať mikrofón, aby sedel vašim požiadavkám. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-visaci-zamek-nahled.jpg

Ako vybrať visiaci zámok

Možností zabezpečenia je v dnešnej dobe celý rad, ale niekedy jednoducho na starý dobrý visiaci zámok nemožno zanevrieť. Aj zdanlivo jednoduchá úloha ako výber visiaceho zámku môže mať svoje otázniky, a tak sme pre vás zhrnuli dôležité parametre a otázky pri výbere ideálneho (najbezpečnejšieho) zámku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vr-bryle-nahledy.jpg

Ako vybrať okuliare na virtuálnu realitu

Stále váhate, aký headset si kúpiť? Najmodernejšiu Hi-Tech novinku si môžete kúpiť už od pár desiatok eur. Neotáľajte a prečítajte si praktické rady, ktoré vám pomôžu s výberom.

Prečítať viac »

Ako vybrať tlakový hrniec

Tlakový hrniec, známy tiež ako papiňák, je veľmi užitočný pomocník do každej kuchyne a v poslednom čase si svojich nadšených používateľov nachádzajú tiež tlakové hrnce elektrické s výhodami navyše a vlastne varenie v tlakovom hrnci všeobecne. Je však nutné vybrať si taký tlakový hrniec, ktorý bude zodpovedať presne vašim potrebám, aby nakoniec nezostal nevyužitý v kuchynskej skrinke. Okrem ceny je potom dôležité predovšetkým ako veľký papiňák vybrať, aké funkcie sú užitočné a aký typ uzatvárania vám najviac vyhovuje. Na tieto otázky vám odpovie náš sprievodca, ktorý navyše prezradí aj mnoho ďalších dôležitých faktov vďaka ktorým si vyberiete ten najlepší tlakový hrniec.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/krmivo-pro-kocky-miska.jpg

Ako vybrať krmivo pre mačky

Neorientujete sa v širokej ponuke krmív pre mačky, ale zároveň chcete svojmu mačaciemu miláčikovi dopriať všetko, čo potrebuje? Pripravili sme pre vás sprievodcu, kde sa dozviete základné informácie ohľadom jednotlivých typov krmív, ich výhod aj nevýhod. Potom už určite vyberiete správne krmivo pre mačky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-krmivo-pro-psy.jpg

Ako vybrať krmivo pre psov

Váhate, aké krmivo zvoliť pre svojho psa, aby ste mu dodali všetko, čo potrebuje? Pripravili sme pre vás sprievodcu výberom krmiva, kde sa dozviete všetko podstatné ohľadom jednotlivých typov krmív, ich výhod aj nevýhod. Potom už iste vyberiete správne.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ledni-brusle.jpg

Ako vybrať korčule na ľad

Korčuľovanie na ľade je obľúbený šport a najlepšie si ho užijete s tými správnymi korčuľami. Ako ich ale vybrať a podľa čoho sa orientovať? My vám poradíme.

Prečítať viac »

Ako vybrať batožinu na motorku

Či už podnikáte dlhšie výlety, alebo len kratšie výjazdy, vždy príde vhod nejaká batožina. Na ceste totiž môžete potrebovať náradie, náhradné oblečenie, jedlo a veľa ďalších vecí, ktoré si so sebou „len tak do vrecka“ vezmete ťažko. V našom sprievodcovi vám radi pomôžeme s výberom ideálnej batožiny presne pre vaše potreby. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bandaz-na-loket.jpg

Ako vybrať ortézu a bandáž

Ortézy, príp. tzv. bandáže, sú zdravotnícke pomôcky, ktoré poskytujú oporu rôznym častiam tela, ako sú končatiny, kĺby a väzy. Zmierňujú bolesť po zranení alebo pomliaždení a urýchľujú zotavenie. Aké druhy ortéz a bandáží existujú a ako sa používajú?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sporttestery-nahled_1.jpg

Ako vybrať športtester

Športtestery sú v podstate hodinky na meranie tepovej frekvencie a kalórií pri behu, plávaní, lyžovaní, golfe alebo pri jazde na bicykli. To všetko pri zachovaní maximálneho pohodlia pri pohybe – športtestery s GPS čipom merajú vzdialenosť a rýchlosť a v reálnom čase ich zobrazujú na displeji. Športtestery bez hrudného pásu navyše váš tep zistia priamo zo zápästia. Ako teda vybrať ideálny športtester?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/840488730.jpg

Ako si vybrať mlynček na kávu

Ste milovníkmi kávy a nedokážete si bez nej predstaviť jediný deň? Súčasný trend prípravy je mletie kávy v mlynčeku, či už v ručnom, alebo v elektrickom. Aké ponúkajú možnosti a ktorý typ mlynčeka vybrať sa dozviete v nasledujúcom sprievodcovi.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/odvlhcovac.jpg

Ako vybrať odvlhčovač vzduchu

Vysoká vlhkosť v dome či v byte. To je problém, ktorý trápi mnoho domácností. Vysoká vlhkosť vzduchu škodí bytu aj jeho zariadeniu, môžu vznikať tiež plesne, ktoré majú negatívny vplyv aj na ľudské zdravie. Riešením sú odvlhčovače vzduchu. Poradíme vám, aké parametre sú dôležité a podľa čoho si vyberať, aby ste kúpili odvlhčovač vhodný pre vaše potreby.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/spaci-pytel-450px.jpg

Ako vybrať spací vak

Spací vak sa dnes už hodí prakticky všade. Nad výberom je ale však vhodné uvažovať, pretože teplotné určenie nie je zďaleka jediným dôležitým parametrom. Vedeli ste, že môžete mať spací vak múmiový aj dekový a perový alebo syntetický? Poradíme vám s výberom!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Kolobezka.jpg

Ako vybrať kolobežku

Kolobežka môže byť dopravným prostriedkom aj zábavou pre všetky generácie, od detí až po seniorov. Existujú rôzne typy kolobežiek, od ktorých sa odvíja ich rýchlosť, kvalita jazdy alebo ovládateľnosť.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií