Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/turris-omnia-front-top-800.jpg

Wifi router Turris Omnia zastane funkciu DLNA, tlačového aj virtuálneho servera

Turris Omnia je výnimočný router, ktorý vyvinulo združenia CZ.NIC. Zastane DLNA, tlačový aj virtuálny server, a stane sa tak plnohodnotným open-source centrom vašej domácnosti.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/peak-design-sling-5l.jpg

Peak Design Everyday Sling 5 l je štýlová taška na foťák aj dron

Fototaška môže byť funkčná a zároveň krásna! Presvedčte sa o tom v článku Jiřího Šebkom, ktorý Peak Desing Everyday Sling 5 l používa takmer denne a ktorý pre nás zhrnul, čo mu práve na tejto fototaške vyhovuje. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/arm-snapdragon.jpg

ARM procesory v notebookoch sľubujú revolúciu vo výdrži batérie

Microsoft sa pustil do druhého pokusu zaviesť svoj plnohodnotný operačný systém Windows na procesory z mobilných telefónov. V spolupráci so značkami Lenovo, HP a ASUS vznikajú notebooky s ARM procesormi nenáročné na spotrebu energie, ktoré by mali výrazne predĺžiť výdrž notebookov. Prvými modelmi sú ultrabooky HP Envy X2 a ASUS NovaGo. Nebudú prenosné počítače s ARM procesormi zaostávať výkonom? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/qualcomm-quick-charge-nahled.jpg

Nabíjajte smartfón ešte rýchlejšie vďaka Quick Charge 4+

Spoločnosť Qualcomm nedávno odhalila technológiu Quick Charge 4+. Ide o ďalší posun v nabíjaní inteligentných telefónov alebo tabletov. Aké sú hlavné vylepšenia? A tipnete si, koľko času zaberie nabitie takto vybaveného smartfónu na 50 %? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobilni-telefon-nahled.jpg

Ako spoznáte, že váš mobil starne?

Nekvalitné fotografie, batéria už nič nevydrží a aplikácie nefungujú. Náznakov, že váš mobil má svoje najlepšie roky už za sebou ale môže byť oveľa viac. Dozrel čas, aby ste si zaobstarali nový telefón? To zistíte v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/trezor-t-hw-penezenka_1.jpg

Trezor T – hardvérová peňaženka pre kryptomeny

Hardvérové ??peňaženky ponúkajú najbezpečnejšie riešenie, ako ukladať kryptomeny. Teraz sa na trh dostáva očakávaná peňaženka TREZOR T, ktorá ponúka maximálne bezpečie v modernom vyhotovení. Ako veľmi sa líši od predchádzajúceho modelu a ktoré konkrétne kryptomeny podporuje? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o TREZOR T vedieť! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/monster-sluchatka.jpg

Slúchadlá a káble Monster – majú čím zaujať?

Ak plánujete kúpu športových alebo elegantných slúchadiel vyššej triedy či kvalitnú kabeláž, mohla by vás zaujať ponuka spoločnosti Monster. Jej inžinieri mimochodom stvorili populárnu značku Beats. Káble HDMI od Monster spĺňajú najprísnejšie normy a sú dokonalým nástrojom na prenos rozlíšenia Ultra HD 4K. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/oneplus-5t-232.jpg

OnePlus 5T (RECENZIA)

Dôkladne sme otestovali jeden z najvýkonnejších smartfónov súčasnosti Oneplus 5T. Prináša bezrámčekový displej, svižný procesor Snapdragon 835 a rýchle nabíjanie Dash Charge. Výhod sme našli veľa, nevýhod len pár. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/olympus-pen-e-pl8-recenze-test.jpg

Olympus PEN E-PL8 (RECENZIA)

Bezzrkadlovka Olympus PEN E-PL8 je dobrý, malý a zároveň štýlový fotoaparát, ktorý osloví široké spektrum fotografov – od mladých dievčat hľadiacich na dizajn, po skúsených fotografov, ktorých zaujíma predovšetkým obrazová kvalita a funkčnosť. V článku sa pozrieme na celkové spracovanie, ovládanie, ergonómiu a samozrejme aj na obrazovú kvalitu, rovnako ako na pomer kvality a aktuálnej predajnej ceny.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/intel-optane-ssd-nahled.jpg

Intel Optane 900P (RECENZIA A TESTY)

SSD disk Intel Optane 900P sa pýši nálepkou najrýchlejší SSD disk sveta. Tajomstvo úspechu údajne tkvie v revolučnej pamäti 3D XPoint. Ako obstojí nový SSD disk z dielne spoločnosti Intel v našej recenzii? V testoch sme ho postavili proti Samsung 960 EVO, Samsung 960 PRO a Samsung 850 PRO. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/panasonic-lumix-g9-2.jpg

Panasonic Lumix G9 (PREVIEW)

Úplná novinka od Panasonicu, bezzrkadlovka Lumix G9 prináša možnosť robiť až 80 Mpx snímky, rýchlosť sériového snímania až 60 snímok za sekundu, dva sloty na pamäťové karty a ešte oveľa viac. V rámci praktického testovania sme vyskúšali aj jeho zvýšenú odolnosť. Ako fotí a stojí za to nad ním uvažovať? Naša recenzia vám na to odpovie! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/garmin-vivoactive-3-nahled.jpg

Multišportové hodinky Garmin vívoactive 3

V meraní tréningových a fitness aktivít má spoločnosť Garmin už dlhoročné skúsenosti. Športtester vívoactive 3 vyniká skvelým pomerom ceny a výkonu. Kedy príde nová rada na trh, koľko bude stáť a čím sa líši od staršej generácie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ryzen-mobile-nahled.jpg

AMD Ryzen Mobile (Raven Ridge), výkonné CPU pre notebooky

Spoločnosť AMD konečne predstavila svoje riešenie pre mobilnú platformu. Nové procesory AMD Ryzen 7 2700 a Ryzen 5 2500 majú štyri jadrá architektúry Zen s podporou 8-vláknového spracovania úloh. Nechýba ani dostatočne výkonná integrovaná grafika Radeon Vega. Stihnú procesory AMD Ryzen Mobile ešte predvianočný trh? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kava-prodluzuje-zivot-nahled.jpg

Káva vám môže predĺžiť život. Aké je jej tajomstvo?

Káva je jedným z najobľúbenejších nápojov na svete. Denne sa na všetkých kontinentoch vypije 2,25 miliardy šálok tohto aromatického nápoja. Káva ale nie je len obyčajný životabudič. Je to kokteil zdraviu prospešných látok, ktoré dokážu predchádzať mnohým ochoreniam. Posledné výskumy dokonca odhalili, že pitie kávy znižuje riziko predčasného úmrtia. Aké látky v sebe káva ukrýva a akým ochorením sa vďaka nej môžete vyhnúť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mnoho-druhu-kavy_1.jpg

1. októbra: Medzinárodný deň kávy

Že ste ešte o Medzinárodnom dni kávy nepočuli? Oslávte ho spolu s nami! Tento sviatok lahodného nápoja pripadá na 1. októbra, pričom množstvo podnikov oslavuje celý týždeň kávy až do 7. októbra formou prezentácií a workshopov týkajúcich sa tohto populárneho nápoja. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-strix-xg27vq-nahled.jpg

Herný monitor ASUS ROG Strix (UŽÍVATEĽSKÁ RECENZIA)

Pokiaľ túžite po veľkom 144 Hz monitore, zbystrite! Do redakcie sa nám dostal 27" monitor Asus ROG Strix XG27VQ s ohnutou obrazovkou. Bude to tá pravá voľba pre každého hráča? Prečítajte si našu užívateľskú recenziu a budete mať jasno. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/chytre-zdravi-nahled.jpg

Ako si inteligentne strážiť zdravie

Zdravý životný štýl je základ fyzického aj psychického zdravia. Ale ako si ho dlhodobo udržať? Postarajú sa o to inteligentné zariadenia. Pomôžu vám s motiváciou aj podporou v začiatkoch, zaznamenajú všetky dôležité hodnoty a poskytnú vám dlhodobý prehľad o tom, ako skvele si vediete. Aké inteligentné pomôcky používať na udržanie tela v skvelej kondícii? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-domaci-kino_3.jpg

Ako vybrať domáce kino

Uvažujete o domácom kine, ale neviete, ako ho vybrať? Prečítajte si náš článok a dozviete sa, aký veľký televízor budete potrebovať a či má pre vás väčší zmysel zaobstarať reprosústavu, alebo soundbar. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-iphone-8.jpg

iPhone 8 a iPhone 8 Plus (RECENZIA)

Otestovali sme výkon a ďalšie schopnosti nových iPhonov 8, ktoré sú oproti minulej generácii skôr dôstojnou evolúciou než revolúciou. Pozrite sa s nami, ako telefóny dopadli v našej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ios-11-nahled.jpg

Práve vychádza revolučný iOS 11

Operačný systém iOS 11 vychádza presne 19. septembra v podobe zadarmo dostupnej systémovej aktualizácie. Apple urobil naozaj veľa zmien a z testovacích verzií veľmi dobre vieme, že často ide o zásadné vylepšenie. Ktorých telefónov okrem iPhone X a iPhone 8 sa aktualizácia týka? A aké najzaujímavejšie novinky nás čakajú? Prečítať viac »
12345...11
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií