Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/waveboardy-nahled.jpg

Ako vybrať waveboard

Waveboard sa skladajú z dvoch dosiek spojených pohyblivou oceľovou tyčou a na rozdiel od ostatných boardov majú len dve kolieska za sebou, ktoré sú otočné o 360°. Rozpohybujete ho vlnením bokov tela a kmitaním nôh zo strany na stranu, nie odrážaním nohou o zem, a to aj do mierneho kopca.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/skateboard.png

Ako vybrať skateboard

Skateboardy si najčastejšie spojíte s trikmi vo skateparkoch, ale oni sú skvelé aj na dopravu po meste. Univerzálnosť a dobrá ovládateľnosť z nich robí vyhľadávanú voľbu širokej škály športovcov. Aké by mal mať kolieska, dosku, trucky a gripy sa dozviete ďalej.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/atomic-lyzarske-boty.jpg

Ako vybrať lyžiarske topánky

Hovorí sa, že lyžiarske topánky sú minimálne rovnako dôležité ako lyže. Zaisťujú pohodlie pri jazde a ovládaní lyží, takže majú veľký vplyv na váš lyžiarsky výkon. Akú však zvoliť napríklad dĺžku topánky alebo tuhosť skeletu? Prečítajte si, ako správne vybrať také lyžiarky, aby ste si to na svahu dokonale užili. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vestavna-trouba.jpg

Ako vybrať vstavanú rúru

Nemôžete sa rozhodnúť, aká rúra na pečenie bude najvhodnejšia do vašej novej kuchyne? Využijete multifunkčnú rúru alebo vám postačí klasická? Oplatí sa zainvestovať do termosondy či samočistenia pyrolýzou? Prečítajte si dôležité informácie a praktické rady, ktoré vám pomôžu s výberom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/snowboardy-nahled.jpg

Ako vybrať snowboard

Výber snowboardu sa odvíja najmä od výšky, hmotnosti a veľkosti nôh jazdca. Následne vás bude zaujímať, aký typ dosky sa hodí na rampu a s akým sa naopak vydať do hlbokého snehu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/elektroboard.jpg

Ako vybrať elektroboard

Radi by ste pri každej príležitosti skočili na dosku, ale občas potrebujete doraziť na miesto určenia bez prepoteného oblečenia? Potom sú elektroboardy ako stvorené pre vás. Majú na spodnej strane dosky zabudovaný elektromotor a jazdia bez vynaloženia akejkoľvek námahy. Jazdia rýchlosťou až 25 km/h a ovládajú sa diaľkovým ovládačom, prípadne mobilnou aplikáciou.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pennyboard1.png

Ako vybrať pennyboard

Pennyboardy sú malé a ľahké skateboardy z plastu. Obľubené sú najmä medzi mladšími ročníkmi a začiatočníkmi. Vynikajú jednoduchým ovládaním a mrštnosťou, teda sa na nich dajú dobre robiť triky. Jazdca tiež poteší široký výber farieb.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/longboardy-nahled.jpg

Ako vybrať longboard

Longboard má dlhšiu a širšiu dosku, mäkšie a priľnavejšie kolieska než skateboard. Vďaka tomu má ideálne vlastnosti na jazdu po meste a z kopca. Dosky existujú v rôznych tvaroch a veľkostiach, rovnako tak kolieska majú rôznu tvrdosť a veľkosť, a každá vlastnosť cieli na mierne odlišný štýl jazdy.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hoverboardy-nahled.jpg

Ako vybrať hoverboard

Hoverboardy (gyroboardy, kolonožky) sú vozidlá so vstavaným elektromotorom a pokročilým stabilizačným systémom, ktoré sú určené na osobnú prepravu. Ovládajú sa pomocou náklonov jazdca. Existujú vo vyhotoveniach vhodných do interiéru a na upravené cesty, alebo aj do terénu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-velikost-kola.jpg

Ako vybrať veľkosť bicykla

Zvoľte vhodnú veľkosť bicykla pre seba, prípadne pre svoje deti. Ľahšie si tak nájdu vzťah k cyklistike a vám sa bude jazdiť pohodlnejšie. Ako sa orientovať pri výbere veľkosti?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-herni-pc.jpg

Ako vybrať herný PC

Herné počítače majú iné špecifiká ako bežné kancelárske zostavy. Sú stavané s ohľadom na vysoký grafický výkon. Čo by mali kvalitné herné PC obsahovať, na čo sa pri ich výbere zamerať a čoho sa naopak vyvarovať? Poradíme vám, ako správne vybrať herný PC.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-parfem-nahled.jpg

Ako správne vybrať parfum

Ako si vybrať dobrý parfum? Aká vôňa sa ku mne hodí? Aký parfum si zvoliť na leto a aký na zimu? Ako naniesť vôňu, aby dlho vydržala? Na tieto aj ďalšie otázky vám odpovie náš sprievodca a poradí, ako vybrať parfum, aby sa k vám hodil. Pred výberom by ste si mali ujasniť rozdelenie parfumov a spoznať, aké typy vôní vlastne existujú. Je tiež dobré vedieť, čo je parfumovaná voda a čo je toaletná voda a aký je vlastne rozdiel medzi parfumom a parfumovanou vodou. Vaša nová vôňa vás bude sprevádzať na každom kroku a bude o vás mnohé vypovedať, tak si vyberte tú správnu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sperky-nahled.jpg

Ako vybrať šperk

Šperky predstavujú vynikajúci darček k akejkoľvek príležitosti. Potešíte nimi seba, členov rodiny, priateľov aj kolegov. Poradíme vám, na čo sa pri výbere zamerať, aby bola radosť zo šperku čo najväčší. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fae1fdcd-70ef-4f75-a3ca-9889acba3e86.jpg

Ako vybrať štartovacie káble a štartovacie stanice

V zime sa môže stať, že kvôli vybitej autobatérii vaše vozidlo po otočení kľúčika ani neškrtne. V tom prípade prídu na rad štartovacie káble, ktoré vybitú batériu prepoja so zdravým akumulátorom iného auta alebo štartovacím zdrojom. Podľa čoho sa však pri ich výbere orientovať a na čo si dať pozor? Poradíme, ako správne vybrať štartovacie káble a zdroje.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/eet-pokladny-nahled.jpg

Ako vybrať pokladňu pre eKasa

Pre systém eKasa je dostupný celý rad riešení ako v mobilnej, tak aj statickej forme. Pracujú s rôznymi programami, ktoré sa uhrádzajú jednorazovým poplatkom, na mesačnej báze, alebo sú zdarma do určitého počtu položiek. V nasledujúcom texte sa vám pokúsime priblížiť, aké riešenie by mohlo vyhovovať práve vám.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-dalekohled.jpg

Ako vybrať ďalekohľad

Kvalitný binokulárny ďalekohľad je neoceniteľným pomocníkom na sledovanie vzdialených objektov. Uplatní sa na výletoch, v prírode, sledovaní športu, ale aj v poľovníctve, vojenstve a námorníctve. Ako vybrať ďalekohľad so správnymi parametrami a na čo si dať pozor? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dalekohledy-nahled.jpg

Ako vybrať hvezdársky ďalekohľad

Hvezdársky ďalekohľad, čiže teleskop, je optický prístroj určený najmä pre pozorovanie vesmírnych objektov, ako sú hviezdy a hmloviny, planéty alebo Mesiac. Poradíme vám, ako vybrať ten správny pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-herni-konzoli.jpg

Ako vybrať hernú konzolu

Veľa ľudí si rado občas zahrá a konzoly sú skvelý spôsob, ako túto túžbu ukojiť. Na trhu ich ale existuje niekoľko a v mnohých ohľadoch sa od seba líšia. V tomto sprievodcovi sa vynasnažíme vám čo najlepšie poradiť s výberom ideálnej hernej konzoly práve pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/jak-vybrat-monitor.png

Ako vybrať monitor

V čom sa líši monitor na bežnú kancelársku prácu od toho herného? Čo znamená pivot a akú veľkú uhlopriečku zvoliť? Poradíme vám, ako sa zorientovať a vybrať si ten správny monitor.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bojlery-nahled.jpg

Ako vybrať bojler

Akú veľkosť má bojler mať, ako zvoliť jeho umiestnenie a aké druhy existujú? Poradíme vám, ako správne vybrať ten správny ohrievač vody.

Prečítať viac »
1...7891011...13
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií