Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GettyImages-599489564.jpg

Ako vybrať speed kolieskové korčule

Speed ​​kolieskové korčule sú konštruované na rýchlostné korčuľovanie a je s nimi tak možné dosahovať vyššie rýchlosti ako s klasickými korčuľami.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/469871936.jpg

Ako vybrať elektrický gril

Slováci milujú grilovanie, lenže nie všetci majú možnosť grilovať na záhrade, kde sa dym z dreveného uhlia rozfúka. Preto sa elektrické grily pýšia čím ďalej väčšej obľube. Sú skladné, jednoduché na obsluhu, bezpečné a dizajnovo veľmi podarené. Premýšľate o zaobstaraní elektrického grilu? Netápajte a nahliadnite do nášho sprievodcu, ktorý vám pomôže s výberom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gril 400x.png

Ako vybrať gril

Vôni grilovaného mäsa len málokto odolá. A tak sú grily bežnou výbavou domácností. Premýšľate nad kúpou nového grilu a neviete si rady s výberom? Poradíme vám, aký gril bude vyhovovať presne vašim potrebám. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pily-nahled.jpg

Ako vybrať motorovú pílu

Potrebujete benzínovú pílu, alebo si vystačíte s akumulátorovou pílou? Akým vysokým výkonom a akou dlhou lištou by mala byť vybavená, aby sa s ňou dobre pracovalo?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mrazaky-nahled.jpg

Ako vybrať mrazničku

Mrazničky delíme na skriňové s klasickým otváraním spredu a pultové s otváraním zhora. Čo znamená supermrazenie, akú kapacitu vybrať a kde mrazničku najlepšie umiestniť? Tento sprievodca vám na všetko odpovie a poradí, ako najlepšie vybrať správnu mrazničku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sporaky-nahled.jpg

Ako vybrať sporák (NÁVOD)

Sporák je samostatne stojaci spotrebič, ktorého súčasťou je varná doska a rúra na pečenie. Ak vyberáte nový sporák, musíte teda v podstate nakombinovať dva nové spotrebiče, ktoré by vám mali maximálne vyhovovať. Aký typ sporáka by bol pre vašu kuchyňu najlepší? Plynový sporák, elektrický alebo kombinovaný? V našom sprievodcovi nájdete prehľadne výhody aj nevýhody všetkých troch typov sporákov, ale aj ďalšie dôležité informácie, ktoré vám pomôžu pri rozhodovaní.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zehlicka-nahled.jpg

Ako vybrať žehličku

Suchá žehlička, naparovacia žehlička, parný generátor alebo naparovač odevov? Aké sú výhody a nevýhody jednotlivých typov žehličiek? Ktorá je pre vašu domácnosť najvhodnejšia? Aby obstaranie novej žehličky znamenalo uľahčenie žehlenia a ušetrenie času, je dobré sa pred výberom zorientovať v jednotlivých typoch a vyznať sa v dôležitých parametroch. Náš sprievodca vám v tom pomôže a poradí vám, ako vybrať tú správnu žehličku práve pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/uklid-kuchyne_1.jpg

Ako na upratovanie kuchyne

Kuchyňa si pri upratovaní zaslúži veľkú pozornosť. Jedlo by sme mali pripravovať v hygienicky čistom prostredí, správna starostlivosť predĺži životnosť veľkých spotrebičov. Pri každom varení sa však v kuchyni usadzuje mastnota, drez a batérie trápi vodný kameň a sporák zdobia nevzhľadné škvrny. Pripravili sme pre vás rady a tipy, ako odstrániť mastnotu v kuchyni a ako si celkovo uľahčiť upratovanie tejto miestnosti. Nezabudli sme ani na recepty na domáce čistiace zmesi, ktoré sú lacné a účinné.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GettyImages-867124066.jpg

Ako vybrať fitness kolieskové korčule

Fitness korčule sú všestranné korčule určené pre začiatočníkov aj pokročilých. Ideálne na výlety po cyklotrasách alebo kondičné korčuľovanie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aktovky-nahled.jpg

Ako vybrať školskú aktovku

Školskú aktovku nevyberajte len podľa dizajnu, ale zamerajte sa aj na zdravotné a bezpečnostné prvky. Tu vám prinášame niekoľko tipov, ako správne vybrať školskú aktovku a batoh pre vašu ratolesť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/varna-deska-inkukcni.jpg

Ako vybrať varnú dosku (NÁVOD)

Niekto nedá dopustiť na plynovú varnú dosku, iní si zase obľúbili sklokeramiku a indukčný typ. Aký je medzi nimi rozdiel a na čo slúžia funkcie Boost, Duo zóna alebo Hi-Light? Tento sprievodca vám pomôže sa vo všetkom zorientovať a vybrať tú správnu varnú dosku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lednicky-nahled.jpg

Ako vybrať chladničku?

Aký typ chladničky potrebujete a čo znamenajú pojmy, ako napríklad Crisper Box, Air Flow, akumulačná doba alebo energetická trieda? Poradíme vám, ako sa v záplave pojmov vyznať a vybrať tú správnu chladničku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pracky-nahled.jpg

Ako vybrať práčku

Práčka patrí medzi štandardné vybavenie domácnosti. A aj keď sa na prvý pohľad môže zdať, že je jedna ako druhá, opak je pravdou. Medzi jednotlivými modelmi sú veľké rozdiely v kvalite, funkciách i komforte. Akú energetickú triedu zvoliť, aké programy vám uľahčia život a ktorá práčka vám bude dlho a spoľahlivo slúžiť? Poradíme vám v našom sprievodcovi.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tiskarny-nahled.jpg

Ako vybrať tlačiareň

Či už hľadáte tlačiareň do firmy alebo domov, pomôžeme vám s výberom. Dozviete sa tie najdôležitejšie informácie pri výbere akéhokoľvek druhu tlačiarne. Všetko o tlačiarňach – od bežných až po eKasu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-basketbalovy-mic.jpg

Ako vybrať basketbalovú loptu

Basketbalové lopty sa líšia najmä veľkosťou. Každá je určená pre iný typ hráča – ženu, muža alebo dieťa. Ďalej sa rozlišujú farbou, materiálom a povrchovou úpravou na vonkajšie použitie. Poradíme vám, ako vybrať tú správnu na vaše účely. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/routery-nahled.jpg

Ako vybrať WiFi router

Zásluhou kvalitného WiFi signálu sa môžeme napríklad s notebookom, inteligentným telefónom alebo tabletom pripojiť na internet kdekoľvek v rámci siete bez toho, aby sme na potrebovali kábel. Základom každej takejto bezdrôtovej siete je WiFi router (smerovač), ktorý ju realizuje, riadi a spravuje. Čo všetko router dokáže, aké má funkcie a na čo si dať pri jeho výbere pozor?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vysavace-nahled.jpg

Ako vybrať vysávač

Aký vysávač vybrať? Vreckový, bezvreckový, robotický, multifunkčný alebo tyčový? Možno bude vhodný vysávač s vodným filtrom, ktorý je skvelý do domácnosti s alergikom. Pokiaľ vyberáte nový vysávač a nie ste si istý, ktorý bude ten najlepší, prečítajte si nášho sprievodcu. Rôzne typy vysávačov majú svoje výhody a nevýhody a my vám ich všetky prehľadne uvedieme. Zároveň vám dáme pár dobrých tipov a rád, ktoré vám výber vysávača uľahčí a pomôžu vybrať ten najlepší vysávač pre vaše účely. S našim sprievodcom si nového pomocníka do domácnosti určite vyberiete.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zaslat-darek-emailem.jpg

Ako darovať produkt emailom?

Emailom je možné darovať elektronický tovar, ako sú e-knihy, audioknihy, licencie programov a hry na stiahnutie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/eknihy-nahled_1.jpg

Všetko o elektronických knihách

Elektronická kniha je digitálna verzia klasickej papierovej knihy určená na čítanie v špecializovaných čítačkách, tabletoch, smartfónoch alebo počítačoch. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií