Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vybaveni-na-tenis.jpg

Ako vybrať vybavenie na tenis

Radi by ste si zahrali tenis, ale neviete si rady s obstaraním vybavenia? Či už ste úplný začiatočník alebo ostrieľaný profesionál, náš sprievodca vám s výberom toho správneho vybavenia pomôže. Prečítať viac »

Ako vybrať smoothie mixér

Nadchli ste sa pre smoothie a vyberáte vhodný smoothie mixér? V ponuke je mnoho typov a farebných vyhotovení, ktoré celkom iste vkusne doplnia dizajn vašej kuchyne. Ale aký smoothie mixér vybrať, aby mal dostatočný výkon a pripravil vám skutočne hladké a lahodné smoothie? Aby bola ľahká nielen jeho obsluha, ale aj údržba? Akých parametrov je dobré si všímať, aby vám váš nový mixér na smoothie vyhovoval po všetkých stránkach? Náš sprievodca vám poradí, aký smoothie maker vybrať, aby zodpovedal vašim potrebám a návykom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-krovinorez-nahled.jpg

Ako vybrať krovinorez

Krovinorezov existuje niekoľko druhov a výber toho správneho nemusí byť jednoduchý. V našom sprievodcovi Ako vybrať krovinorez sa však pokúsime vám ho uľahčiť, či už hľadáte benzínový, elektrický, alebo akumulátorový krovinorez. Povieme si, na čo sa zamerať a aký je najlepší krovinorez pre vás. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zehlicky-na-vlasy.jpg

Ako vybrať žehličku na vlasy?

Pri výbere žehličky na vlasy sa ľahko môže stať, že siahnete po kúsku, ktorý vám nenávratne zničí vlasy. Akým žehličkám na vlasy sa vyhnúť, ktoré sú naopak najlepšie a ako sa zorientovať v ponuke? So všetkým vám poradíme v našom sprievodcovi Ako vybrať žehličku na vlasy.​

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/elektrickyuvod.jpg

Ako vybrať elektrickú zubnú kefku

Zubná hygiena s elektrickou zubnou kefkou pomáha eliminovať zlé návyky čistenia, je ľahšia a rýchlejšia. Súčasne ponúka oproti bežnej manuálnej kefke aj ďalšie funkcie, ako je napríklad bezdrôtové prepojenie s mobilným telefónom. Prečo sa vám tieto funkcie budú hodiť a či je pre vás tento typ kefky vhodný, na to vám pomôžeme odpovedať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/foto-jak-vybrat-sekacku-pruvodce-vyberem-zahradni-sekacka-450px.jpg

Ako vybrať kosačku

Záhradná kosačka je skvelým pomocníkom. Pokiaľ vám ale už dosluhuje alebo nefunguje tá existujúca, je čas poobzerať sa po novej. Keďže však existuje niekoľko typov pohonu motora, v tomto sprievodcovi si jednotlivé typy opíšeme, upozorníme, na čo si dať pri výbere pozor a poradíme, ako vybrať kosačku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/177253491 (1).jpg

Ako vybrať dózy na potraviny

Dózy čiže škatuľky na potraviny nájdete v dnešnej dobe takmer v každej domácnosti. Predlžujú čerstvosť a trvanlivosť potravín, hodia sa na chladenie a mrazenie jedla aj na balenie desiat deťom do školy. V akých dózach jedlo vydrží najdlhšie? Aký systém uzatvárania si vybrať? Na čo sa dajú dózy na potraviny použiť? Tieto a ďalšie dôležité otázky vám zodpovieme v našom sprievodcovi.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/jak-vybrat-krem-pro-muze-nahled_1.jpeg

Ako vybrať správny krém pre mužov?

Mužská pleť je oproti ženskej pleti omnoho mastnejšia, pomalšie starne a kvôli holeniu je aj citlivejšia. A preto tiež vyžaduje inú kozmetickú starostlivosť, ktorá rešpektuje jej biologické vlastnosti. Prečo nie je vhodné používať ženskú kozmetiku na mužskú tvár, ako vybrať pánsky krém na tvár aj krém proti vráskam, aká pleťová kozmetika pre mužov vám bude vyhovovať a ako čo najviac zmierniť následky holenia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diagnostika-potravin.jpg

Ako vybrať diagnostiku potravín

Dusičnany patria k obávaným látkam v potravinách. Ich nadmerná konzumácia vážne ohrozuje zdravie nielen dospelých, ale najmä malých detí. Ako zistiť obsah dusičnanov v zelenine, ovocí a mäse? Použite diagnostiku potravín. Náš sprievodca vám pomôže vybrať tú správnu diagnostiku potravín priamo pre vás, poradí, ako s meradlom pracovať, čo konkrétne môžete z testovanej potraviny zistiť, pre koho je meradlo určené, ako spoznať aj koľko mg dusičnanov je ešte v norme.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/641637386.jpg

Ako vybrať zastrihávač vlasov, fúzov a chĺpkov

Zastrihávače vám uľahčia úpravu o váš zovňajšok. Prístroje sú vhodné ako pre mužov, tak aj pre ženy. V ponuke nájdete prístroje na zastrihnutie fúzov či vlasov, ale aj na zastrihnutie chĺpkov. Pri výbere sa zamerajte na mieru nastavenia dĺžky strihu, druh napájania, funkcie a množstvo a typ nadstavcov.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/jak-vybrat-eliptical-orbitrek-232px.jpg

Ako vybrať eliptical

Eliptical, inak známy ako orbitrek, je prístroj, ktorý v sebe kombinuje stepper a rotoped. Tento posilňovací stroj spája pohyby vykonávané pri behu, pri jazde na bicykli a pri stúpaní do schodov. Precvičíte s ním prakticky celé telo a zároveň je šetrný ku kĺbom. Nosnosť elipticalu by mala byť aspoň o 20 % vyššia ako hmotnosť najťažšieho používateľa.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-fen-thumb.jpg

Ako vybrať fén

Fén na vlasy sa v priebehu rokov stal základným vybavením kúpeľne, bez ktorého si mnoho žien, mužov aj matiek s deťmi nedokáže predstaviť každodennú starostlivosť o svoje vlasy. Na trhu existuje obrovské množstvo fénov s rôznymi parametrami, v ktorých sa laik len ťažko vyzná. A preto sme pre vás vytvorili jednoduchého sprievodcu výberom sušičov vlasov, ktorý vám pomôže zorientovať sa v ponuke a vybrať ten správny fén priamo pre vás. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/617354074.jpg

Ako vybrať rýchlovarnú kanvicu

Rýchlovarná kanvica je v dnešnej dobe takmer nenahraditeľným pomocníkom v domácnosti. Pri jej výbere je nutné zohľadniť predovšetkým objem, ktorý sa primárne odvíja od počtu členov v domácnosti. Rolu hrajú ale aj technické parametre, ako jej príkon, materiál či spôsob uloženia výhrevnej špirály. Čo ďalšie pri výbere rýchlovarnej kanvice zohľadniť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GettyImages-629593692.jpg

Ako vybrať vybavenie na squash

Hráte alebo chcete hrať squash, ale neviete, ako si vybrať to správne vybavenie? Či už začínate, alebo ste profesionál, poradíme vám s výberom, aby ste si hru užili na maximum.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pc1_2.jpg

Ako vybrať PC

Pri výbere počítača existuje veľa kritérií, na ktoré je potrebné sa zamerať. Či už ide o procesor, grafickú kartu, alebo úložisko, každý vyžaduje niečo trochu iné. Či už ste hráč, alebo počítač využívate na prácu, radi vám pomôžeme s výberom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/871647908.jpg

Ako vybrať šijací a vyšívací stroj

Potrebujete sem tam zašiť nejakú dieru? Šijete si oblečenie pre radosť? Alebo sa šitím živíte? V našej ponuke máme šijacie stroje pre vás všetkých. Pomôžeme vám zorientovať sa v programoch a funkciách šijacích strojov a najsť ten najlepší práve pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-skartovacku.jpg

Ako vybrať skartovačku

Skartovacie stroje majú vo väčšine kancelárií nezastupiteľnú úlohu a obľúbené sú aj v mnohých domácnostiach. Znehodnotia akýkoľvek dokument, a to vrátane svoriek, a bezpečne rozdrvia aj CD a DVD disky. Ako ich správne vybrať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kombinovana-gola-sada.jpg

Ako vybrať gola súpravu

Akú veľkosť štvorhranu by mala mať račňa vašej gola súpravy? Aké príslušenstvo by v súprave nemalo chýbať? Všetko dôležité sa dozviete v našom radcovi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/93075912.jpg

Ako vybrať sušičku

Štandardná, alebo úzka? Aké rozmery, kapacitu, energetickú triedu by mať správna sušička? Čo je to funkcia odloženého štartu? A sú nejaké parametre, podľa ktorých sa vyberá ideálna sušička prádla? Poradíme vám, podľa čoho si zvoliť sušičku do vašej domácnosti.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled bojler.png

Ako vybrať ohrievač vody

Výber ohrievača vody závisí na priestorových dispozíciách, možnostiach ohrevu a počte užívateľov. Ako vybrať ten správny?

Prečítať viac »
1...34567...13
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií