Alza Dny květen 2. týden Aplikace

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/cim-krmit-stene.jpg

Ako správne kŕmiť šteňa?

Zaobstarať si šteňa je nielen radosť, ale aj záväzok. Všetko začína už pri výbere vášho budúceho psieho spoločníka, avšak pripravení musíme byť aj na to, čo bude nasledovať až si šteniatko privezieme domov. Čaká nás veľa dôležitých rozhodnutí, vrátane výberu krmiva. A práve na to, čím môžeme malého psíka kŕmiť sa dnes pozrieme.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/BudCam_ptaci_krmitko_budka_1.jpg

Vtáčie búdky a kŕmidlá BudCam sú vybavené Full HD kamerou

BudCam sú tak trochu iné vtáčie kŕmidlá a búdky. Umožnia vám totiž detailne pozorovať život sýkoriek, vrabcov, škorcov alebo brhlíkov cez zabudovanú Full HD kameru. Inak však plnia svoju pôvodnú funkciu, ktorou je ochrana a prikrmovanie týchto vtákov nielen v zimných obdobiach.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií