Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/honor-magic6-lite-recenze-20.jpg

Honor Magic6 Lite (RECENZIA): Dva dni bez nabíjania, odolnosť proti pádu a vynikajúci fotoaparát

Mobilný telefón Honor Magic6 Lite prichádza na trh ako odľahčená verzia modelu Honor Magic6 Pro. V rámci recenzie som bol zvedavý hlavne na fotoaparát, displej a výdrž batérie. To by totiž mali byť jeho silné stránky nielen v porovnaní s drahším bratom, ale aj konkurentom v rovnakej cenovej či váhovej kategórii. Práve jeho nízka hmotnosť je však jednou z výhod a objavil som ich viac. Aké kvality to sú? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/The-Last-of-Us-Part-II-Remastered-key-art-nahled.jpg

Najlepšie hry roka 2023/24

Pokiaľ ide o hry, patril minulý rok k tým najnabitejším, aké vôbec pamätáme… a zatiaľ sa zdá, že v nastolenom tempe pokračujeme. Prvé mesiace už totiž stačili priniesť niekoľko lahôdok, ktoré bez výčitiek môžeme zaradiť medzi kandidátov na hru roka 2024. V druhej časti článku nájdete náš výber toho najlepšieho z ročníka 2023. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-sluchatka-headphones-nahled_1.jpg

Najlepšie slúchadlá 2024 (AKTUALIZOVANÉ): Herné, True Wireless, HiFi a ďalšie

Ktoré sú tie najlepšie slúchadlá v roku 2024? Pozreli sme sa na výber najlepších modelov v rôznych kategóriách vrátane herných, True Wireless, HiFi a ďalších. Povieme si tiež, aké sú v súčasnosti trendy medzi slúchadlami.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Google-Gemini-nahled.jpg

Google Gemini je novou veľkou rybou v mori umelej inteligencie

O umelej inteligencii sa hovorí čím ďalej tým viac, a to z dobrého dôvodu. Táto technológia sa stáva stále dostupnejšou a preniká do všetkých oblastí nášho života. Zatiaľ čo ChatGPT je priekopníkom generatívnej AI v mobilných zariadeniach, Google prichádza s modelom Gemini, ktorý má potenciál ho tromfnúť. Čím sa Gemini líši a čo to pre nás znamená? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-7900-gre-16g-nahed.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 7900 GRE 16G (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty Radeon RX 7900 GRE spoločnosti AMD majú celkom pohnutú históriu, ktorá však nakoniec práve v tomto týždni úspešne vyústila do ich celosvetového vydania. Prvým zástupcom týchto grafických kariet, ktorého sme pre vás nezabudli taktiež hneď dôkladne otestovať, je grafická karta Sapphire NITRO+ Radeon RX 7900 GRE 16G z dielne spoločnosti SAPPHIRE. Pre koho je teda táto grafická karta určená a ako sa jej darilo v našich testoch? To všetko sa môžete dozvedieť práve v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/activity-board.jpeg

Čo je Activity Board a na akom princípe funguje?

Activity Board je interaktívna, vzdelávacia pomôcka pre najmenšie deti. Je založená na Montessori princípoch, takže prirodzene podporuje detskú kreativitu, logické myslenie a jemnú motoriku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-c65-recenze-nahled.png

Poco C65 (RECENZIA): Stojí pár eur a nemožno od neho čakať zázraky, svoje pozitíva však má

V kategórii tých najlacnejších smartfónov si Poco už vydobylo svoje meno. Novým modelom C65 si ho chce iba potvrdiť. Za tak málo peňazí nie je výbava vôbec zlá. Ako sa ale novému telefónu Poco C65 darilo v recenzii? Všetky naše poznatky prinášame v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chlazeni-cpu-test.jpg

Najlepšie vzduchové chladiče pre procesory (RECENZIA A TESTY)

Výber toho správneho procesora pre váš nový počítač je snáď tou najdôležitejšou vecou vôbec. Ak máte vybrané, nastáva otázka, čím budete svoj procesor chladiť. V dnešnom teste sme preverili 12 vzduchových chladičov procesora strednej cenovej kategórie ako do chladiaceho výkonu, tak aj do hlučnosti. Po ktorom chladiči siahnuť pre najnovší AMD Ryzen a po ktorom pre Intel Core? Viac v dnešných testoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-11.jpg

Delo a tentokrát s veľkým displejom. Asus Zenfone 11 Ultra je obor, ktorý myslí aj na hráčov

Asus predstavil svoj nový vlajkový smartfón Asus Zenfone 11 Ultra. Trochu netradične nejde o nástupcu Zenfone 10, ale o nový sesterský model s väčším telom, vyšším výkonom a skrátka všetkým, čo by poriadna vlajková loď mala mať. V ponuke však zostávajú telefóny oba. Čo všetko Asus Zenfone 11 Ultra dokáže? Kedy si ho môžete zaobstarať a ako to bude s cenou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a55-recenze-test.jpg

Samsung Galaxy A35 5G (PREVIEW): Vyšší výkon aj modernejší zovňajšok

Ak je pre vás Samsung Galaxy A25 5G už prílišný základ, ale nepotrebujete nutne to najlepšie, možno je práve pre vás ideálny úplne nový Galaxy A35 5G. Prešiel zmenou vzhľadu a niekoľkých noviniek sme sa dočkali aj vo vnútornej výbave. O čo ide? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x6-pro-5g-uvod-10-nahled.png

Poco X6 Pre 5G (RECENZIA): Skvelý telefón strednej triedy, ktorý konkuruje aj vlajkovým lodiam

Spoločnosť Poco je úzko prepojená s Xiaomi a v ich mobilných telefónoch to je cítiť. Či je to dobre, alebo zle, sa dozviete v recenzii Poco X6 Pro 5G. V rámci testu sme si vyskúšali aj HyperOS alebo fotoaparát, ktorý v nás zanechal tak trochu zmiešané pocity. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hdd-thumbnail.jpg

Ako vybrať HDD alebo SSD disk

Pokiaľ vyberáte pevný HDD alebo SSD disk a tápete, pripravili sme pre vás článok, ktorý vám pomôže sa zorientovať v základných parametroch a vybrať dátové úložisko presne podľa vašich predstáv a potrieb. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a55-thumbnail.jpg

Nastávajúca hviezda strednej triedy? Samsung Galaxy A55 5G ponúkne prémiový dizajn aj 4 nm čipset

Juhokórejský Samsung predstavil svoje nové želiezka v ohni, čo sa týka strednej triedy. Samsung Galaxy A55 zaujíma populárnu pozíciu v portfóliu značky pre rok 2024 a ponúkne napríklad nový dizajn s hliníkovým rámčekom, 4 nm čipset Samsung Exynos alebo predĺženú softvérovú podporu. Čo môžeme od Samsungu Galaxy A55 očakávať a ako je to s cenou a dostupnosťou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_130.jpg

Dokonalý herný notebook ASUS ROG Zepyhrus G16

Notebook ROG Zephyrus G16 (2024) charakterizuje výkon, presnosť a elegancia. Nový model je tenší a elegantnejší než kedykoľvek predtým, napriek tomu si zachováva rovnaký zmysel pre štýl a osobitosť, ktoré ho vždy odlišovali od ostatných. Tento notebook s celohliníkovým šasi vyrobeným CNC obrábaním je dokonalou kombináciou výkonu a štýlu. Poďte sa pozrieť na jeho predstavenie pekne zblízka. Na aké varianty sa môžete tešiť? A ako vyzerá osvetlenie Slash Lightning? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/krypto-novinky_2.jpg

Bitcoinový mesačník: čo hýbalo svetom kryptomien vo februári?

Nepravidelné novinky zo sveta Bitcoinu, miningu a zľahka ďalších kryptomien z dielne našej obsahovej redakcie. Čítajte viac v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-11-ultra-nahled.jpg

Asus Zenfone 11 Ultra je top mašina s velkým displejem i špičkovou výbavou

Hledáte designový vlajkový telefon, který potěší pokročilou fotosestavou, špičkovým výkonem Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 a velkým displejem bez rámečků? U nového Asus Zenfone 11 Ultra jste na dobré adrese. Telefon osvěžuje nejvyšší cenovou kategorii portfolia Asus. Při příležitosti vydání navíc můžete uplatnit slevu. Co všechno dovede a kdy bude k mání? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenbook-2024-nahled.jpg

Asus Zenbook Duo (2024) má dva 14" dotykové 3K OLED displeje!

Spoločnosť ASUS predstavila nový revolučný Zenbook DUO (2024) UX8406, prvý ultraprenosný notebook na svete vybavený dvoma 14-palcovými dotykovými displejmi OLED s rozlíšením 3K a frekvenciou 120 Hz. Čo taký špičkový notebook zvládne? Kedy sa začne predávať a za koľko? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Image-001_8.jpg

Čo je WiFi 6?

Domáce WiFi siete zažívajú v posledných mesiacoch nevídaný nápor. A preto je nevyhnutné zabezpečiť stabilné a rýchle pripojenie v každom kúte vášho bytu. Úplne kľúčovým krokom je prechod na bezdrôtový štandard WiFi 6, ktorý ponúka dostatočne široké prenosové pásmo pre väčší počet zariadení. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa23-video-recenze-cover-nahled.jpg

FIFA 23 (RECENZIA) – Slušná derniéra

Futbalová simulácia FIFA sa naposledy ukazuje s nálepkou medzinárodnej federácie a autori sľubovali rozlúčku so všetkou parádou. Do popredia sa tlačí vylepšenie pohybu HyperMotion2, ale aj množstvo ďalších zmien, ktoré mali priblížiť hrateľnosť bližšie k realite. Ak a ako sa im to podarilo, sa dozviete v nasledujúcich chvíľach. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-fold-6-spekulace-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Fold6 (ŠPEKULÁCIE): Aký bude najväčší ohybný Samsung s umelou inteligenciou?

Najnovší modelový rad ohybných Samsungov Galaxy Z Fold sa premiéry dočká pravdepodobne v júli. Čo zatiaľ o vrcholnom Samsunge Galaxy Z Fold6 vieme? Bude vo všetkom lepší ako jeho predchodca, ktorý sa momentálne predáva? Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií