Rapture Rapture

27" ASUS PA279Q

Zobraziť katalóg
27" ASUS PA279Q
5 3 hodnotení
LCD monitor čierny, AH-IPS, 100000000:1, 350cd/m2, 6ms GTG, 2560x1440, 2x3W repro, 6xUSB 3.0, HDMI, DVI, DisplayPort, čítačka kariet, Pivot, VESA
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  WA042e Produktové číslo:  90LM0040-B01370 Stránky výrobcu

27" ASUS PA279Q

27" ASUS PA279Q je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

LED monitor ASUS PA279Q prináša nekompromisnú vizuálnu kvalitu a obrazový komfort do vašej kancelárie aj domácnosti. LED panel s uhlopriečkou 27" sa stane praktickým pomocníkom, ktorého skvelé vlastnosti ocení každý graficky náročnejší užívateľ. Pracuje pri natívnom rozlíšení 2560 x 1440 pixelov a vďaka aplikácii najmodernejších obrazových technológií spoločnosti ASUS vás nechá doslova žasnúť nad kvalitou zobrazovania. Monitor ponúka 10bitovú hĺbku farieb umožňujúcu zobrazenie viac ako jednej miliardy farieb. Displej AH-IPS (Advanced High-Performance In-Plane Switching) zaisťuje vynikajúcu presnosť podania farieb, žiarivejší obraz vďaka zvýšenému podsvieteniu a nižšiu spotrebu energie.

Ponúka 100% pokrytie farebného priestoru sRGB s hodnotami delta-E menej ako 2, takže ponúka naozaj širokú paletu farieb aj pre profesionálov v grafickom odbore. Monitor je okrem toho kalibrovaný už vo výrobe, takže jeho úžasne presné farby môžete využívať ihneď po vybalení. Vďaka širokému farebnému gamutu reprodukujúcemu 99% Adobe RGB budú farby na fotografiách reprodukované vernejšie a konzistentnejšie. Zásadná je tiež podpora SPLENDID Video Intelligence a celý rad prednastavených módov pre video aj selekciu farebnej teploty. Automaticky analyzuje a určuje typ aktuálne vykonávanej úlohy, a podľa toho potom prispôsobuje parametre displeja, čím zaisťuje to najvernejšie podanie farieb a obrazu. Pomocou jediného klávesu možno vybrať jeden zo siedmich prednastavených režimov.

Exkluzívna funkcia ASUS QuickFit integrovaná do monitora poskytuje možnosť zobrazenia reálnej veľkosti dokumentov, fotografií a rastru v prekrytí nad pracovnými oknami. Funkciu možno aktivovať tlačidlom na monitore a používať ju ako šablónu na presné prehliadanie a úpravu fotografií. Oceníte aj bohaté možnosti pripojenia signálu cez DVI, HDMI aj profesionálny DisplayPort a hub štandardu USB 3.0. Funkcie Picture-in-Picture (PIP) a Picture-by-Picture (PBP) umožňujú používateľom sledovanie obrazov z rôznych zdrojov signálov presne podľa ich predstáv. Funkcie PIP a PBP užívateľom tiež uľahčia prepínanie medzi hlavným a PIP zdrojom vrátane zvuku.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ panela
IPS Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27" ASUS PA279Q
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií