PET AlzaBoxy Q1

32" Hyundai DLF 32295 SMART

Zobraziť katalóg
32" Hyundai DLF 32295 SMART
4,5 22 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 81 cm, 100Hz, FullHD 1920x1080, DVB-T/C MPEG4 tuner, HbbTV, 2xHDMI, 2xUSB, SCART, VGA, CI + slot, slúchadlový výstup, LAN, USB/HDD nahrávanie, webový prehliadač, aplikácie Topfun, YouTube , Facebook, WiFi ready, energ. trieda A
Kód:  WHY232db Produktové číslo:  HYUDLF32295SMART Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Hyundai DLF 32295 SMART

Internetové televízory sú fenoménom dnešnej doby. Umožňujú užívať si internet, emailovú schránku či aplikácie ktoré ste zvyknutí využívať neustále po ruke, v pohodlí domova a v komforte veľké obrazovky. Pre pohodlné surfovanie internetom ponúka značka Hyundai aj bohaté príslušenstvo ako pohybový ovládač, USB WiFi dongle a predovšetkým aplikáciu Smart Remote control, ktorá premení Váš chytrý telefón, či tablet v pohodlný ovládač, ktorý funguje ako počítačová myš.
Jedná sa o novú technológiu, ktorú na našom území spustila Slovenská televízia a Smart televízor značky Hyundai ju podporuje. Vďaka nej môžete bezplatne využívať kompletný archív iVysílání Českej televízie, ktorý v súčasnosti obsahuje až 8 rokov záznamov. Relácie možno jednoducho vyhľadávať vďaka prehľadnému menu v pohodlí svojej obývačky, priamo na televízore, bez nutnosti použitia počítača a v komforte, ktorý ponúka klasický TV príjem. Do iVysílání sa jednoducho dostanete stlačením červeného tlačidla, kedy sa vám zobrazí základná ponuka ČT menu a v ponuke sa ďalej pohybujete krížom diaľkového ovládača.

HbbTV

Pokrok sa nedá zastaviť a to je dobre. Nové aplikácie sa neustále rozvíjajú a to platí aj pre Smart TV Hyundai. Inteligentný centrum - Smart Center ponúka prepojenie televízora s dotykovým tabletom alebo šikovným telefónom. Iste oceníte funkciu FollowTV, ktorá Vám umožní súbežné sledovanie relácie na TV a na tabletu. Tiež funkcia "Sharování" nie je na zahodenie. Jedným ťahom prsta vám fotka, hudba či video z tabletu preletí na obrazovku TV.  Hyundai Smart Centre

Smart centier

Internetové aplikácie

S podporou internetových aplikácií vás Smart TV Hyundai neprestane baviť a môžete tak byť neustále v kontakte s okolitým svetom. Voľne surfujte na internete vo Smart televízii rovnako ako na počítači. Ponúka vám plno prémiových internetových aplikácií: Topfun,, YouTube, RedBull TV, Facebook, Twitter, CineTrailer, PlayJam a mnoho ďalších.
Televízor podporuje priame nahrávanie z digitálneho tunera na externý pevný disk alebo USB flashdisk vďaka funkcii Record Ready. Funkcia Time Shift vám zase umožní kedykoľvek sledovaný program prerušiť a potom sa dopozeral s časovým posunom. Televízor podporuje prehrávanie veľkej radu video formátov, ako je napríklad veľmi populárny MKV, Xvid, AVI a mnoho ďalších. Pre pripojenie periférnych zariadení sú pripravené dva HDMI vstupy a dva vysokorýchlostné USB vstupy.

Funkcie a ďalšie vlastnosti

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
74,5 cm Hotovo!
Výška
49 cm Hotovo!
Hĺbka
18,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
45,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,68 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, hledám TV s technologií SMART ( zaměření na internet ) a malou úhlopříčkou ideálně 66 cm. (26), v nabídce Alzy jsem žádnou nenašel ? Vyrábí se nebo jsou dostupné až od velikosti 81 cm., upřednostňuji značku Hyundai a LG, přijde mi, že jsou v této technologii nejdál.

Dobry den, 1. umoznuje tento TVP soucasne a) nahravat na hard disk napr ct sport b) a ve stejne dobe sledovat na obrazovce napr ct2 2. muzete mi prosim doporucit nejaky TV prijimac, ktery umoznuje soucane a) nahravat na hard disk napr ct sport b) a ve stejne dobe sledovat na obrazovce napr ct2 Dekuji Vam s pozdravem Pavel Cernik

Diskusia a poradňa k 32" Hyundai DLF 32295 SMART
Príslušenstvo pre 32" Hyundai DLF 32295 SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Hyundai DLF 32295 SMART. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Hyundai DLF 32295 SMART. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Hyundai DLF 32295 SMART.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií