32" Samsung ViewFinity S80A

Zobraziť katalóg
32" Samsung ViewFinity S80A
4,6 12 hodnotení
LCD monitor 4K 3840 × 2160, VA, 16:9, 5 ms, 60Hz, FreeSync, HDR, 300 cd/m2, kontrast 2500:1, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, VESA
Kód:  WH605h7a1c Produktové číslo:  LS32A800NMPXEN Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Samsung ViewFinity S80A


Monitor Samsung S80A je inovatívny displej vysokej kvality

Samsung S80A je moderne poňatý monitor s 27" IPS panelom a UHD rozlíšením. Toto rozlíšenie má 4× vyššiu hustotu pixelov v porovnaní s Full HD rozlíšením. Budete si tak môcť vychutnať skvelý, detailný a ostrý obraz. Okrem hier a multimédií, je tiež monitor na PC Samsung S80UA optimálny na akúkoľvek profesionálnu prácu.



LCD monitor so žiadaným 4K rozlíšením

Používatelia, ktorí majú LCD monitor Samsung S80A so 4K rozlíšením môžu ťažiť z jemnejšieho obrazu niekoľkými spôsobmi. Grafici ocenia možnosť presnejších grafických úprav aj viac virtuálneho obrazového priestoru pre rôzne panely nástrojov. Ani ostatní ale nezostanú bez výhod, vyššie rozlíšenie sa ukáže ako veľký prínos aj pri ďalších činnostiach. 32-palcový monitor umožní uvidieť z tabuliek v Exceli oveľa viac buniek, pri písaní vo Worde viaceré stránky a aj písmo bude detailnejšie, teda príjemnejšie čitateľné. Nemožno zabudnúť ani na kóderov a programátorov, ktorým môže priniesť pohodlnejšie prechádzanie kódu čerstvý vietor do plachiet efektivity práce.



Monitor 32" má IPS panel so širokými pozorovacími uhlami

Obrazová kvalita, ktorou disponuje monitor 32" Samsung S80A sa pohybuje na nadpriemernej úrovni, pretože výrobca používa prémiový IPS panel. To znamená, že môžete očakávať skvelý zážitok zo sledovania z akéhokoľvek uhla v živých a žiarivých odtieňoch bez blednutia farieb.



Miliarda farieb s HDR10

LCD monitor Samsung S80A vás ohromí fantastickou grafikou s HDR10. Vďaka širokej škále odtieňov budú herné scény žiarivejšie ako kedykoľvek predtým. Vychutnajte si detailné rozlíšenie s hlbokými a jasnými farbami pre špičkovú viditeľnosť počas akejkoľvek situácie.



Monitor 32 palcov Samsung S80A šetrí váš zrak

Práca alebo zábava v nočných hodinách nebude žiadny problém. Monitor 32 palcov Samsung totiž S60UA chráni váš zrak pred žiarením modrého svetla, ktoré redukuje na minimum. Technológia Flicker Free zase odstraňuje únavné a nepríjemné blikanie obrazovky, takže sa môžete bez zbytočnej námahy očí sústrediť na dané úlohy.



Monitor na PC s kovovým stojanom v parádnom dizajne

Umiestnite monitor na PC Samsung S80A tak, aby ste dosiahli optimálne pohodlie. Dizajn bez okrajov, kompatibilita so systémom VESA a rôzne možnosti nakláňania, otáčania a preklápania umožňujú umiestniť monitor do ľubovoľného prostredia. Vďaka tenkému kovovému stojanu a malej hĺbke navyše zaberá menej miesta na stole a zaisťuje čistý a úhľadný priestor pre prácu.




Prispejte k udržateľnej budúcnosti

Okrem technologických noviniek sa spoločnosť Samsung dlhodobo sústredí na ekologickú udržateľnosť nielen pri samotnej výrobe. LCD monitor S80A tak dostanete v balení, ktoré je vhodné na výrobu praktických kancelárskych pomôcok. Rovnako tak je monitor vybavený špeciálnym režimom Eco Saving Plus, ktorý ušetrí až 10 % nákladov na energie.



Automatické prepínanie zdrojov

Vďaka funkcii Automatického prepínania zdrojov deteguje 32-palcový monitor nové zariadenia v momente, keď sú pripojené a zobrazí náležitý signál. Správny vstup v ponuke už hľadať nemusíte. Samotný LCD monitor Samsung S80A podporuje pripojenie obrazu cez DisplayPort 1.2 a HDMI 2.0.




Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
4K Hotovo!
Rozlíšenie
3840 × 2160 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
VA Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
5 ms Hotovo!
Maximálny jas
300 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
2500:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 Hotovo!
Štandardy dátového rozhrania
USB 2.0 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
DisplayPort
1 × Hotovo!
USB
4 × Hotovo!

Farebné pokrytie

sRGB
99 % Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
71,7 cm Hotovo!
Výška
58,1 cm Hotovo!
Hĺbka
21,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
HDMI, USB Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
37 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
51 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,3 W Hotovo!
Maximálna spotreba
37 W Hotovo!
Typická spotreba
37 W Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Monitor piska (coil whine) na dost vysokej frekvencii z oblasti USB hubu, mam doma uz 3ti kus a robil to zatial kazdy. Inak je super. Existuje nejaky podobny kus od Samsungu, ktory by bol tichy?

Dobrý den, zobrazovací frekvenci, kterou mi monitor nabízí, je pouze 30 Hz, přitom má umět 60Hz. Zapojeno přes HDMI port. Poradíte, co s tím?

Dobry den, monitor po vypnuti PC prejde do stavu, kdy po opetovnem zapnuti PC nedojde k automatickemu zapnuti monitoru - je nutne ho zapnout tlacitkem. Jak tomuto predejit? Dekuji.

Dobry den, ma tento monitor FreeSync? Tu je spomenute, ze ano, ale na inych strankach som videl, ze nie (ak sa mi podarilo najst rovnaky monitor).

Dobrý den chtěl jsem se zepat jestli má tento monitor úzké rámečky, na videu jsou vidět úzké rámečky, ale na hlavních fotkách to tak nevypadá??? zase u fotek "kovový stojan v parádním designu" je vidět krásný úzký rámeček ???? tak jak to je?? Děkuji Sedlák.

Dobrý den, prosím o informaci, zda k tomuto monitoru existuje držák na přidělání monitoru k pracovnímu stolu. Potřebuji umístit 2 tyto monitory nad sebe. Děkuji

Alza v tom má "pořádek" ... IPS nebo VA panel? Dle kontrastu (pokud platí) spíše VA ... ale těžko říct?

jde o IPS nebo VA panel?

Diskusia a poradňa k 32" Samsung ViewFinity S80A
Príslušenstvo pre 32" Samsung ViewFinity S80A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Samsung S80A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Samsung ViewFinity S80A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Samsung ViewFinity S80A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Samsung ViewFinity S80A.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií