AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

32 "Sharp LC-32LD145V

Zobraziť katalóg
32 "Sharp LC-32LD145V
4,2 41 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 82 cm, 100Hz, 1366x768, DVB-T/C MPEG4 tuner, USB nahrávanie, 2xHDMI, SCART, CI +, AV in, VGA, slúchadlový výstup, energ. trieda A
Kód:  WS919b32b Produktové číslo:  LC32LD145V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32 "Sharp LC-32LD145V

LED televízor, ktorý sa môže pochváliť množstvom multimediálnych funkcií a pritom si zachováva veľmi atraktívnu a dostupnú cenu. Ponúka perfektnú kvalitu obrazu i zvuku, nahrávanie na USB zariadenie, funkciu Time Shift a príjemne nízku spotrebu. Vďaka týmto vlastnostiam nebude slúžiť iba ako televízor, ale premení sa v plnohodnotného multimediálneho pomocníka, bez ktorého si vašu domácnosť nebudete vedieť predstaviť.


Technológia pre ohromujúci obraz


Technológia LED od spoločnosti Sharp vymedzuje nové štandardy v oblasti podsvietenia. Na rozdiel od iných technológií sú LED podsvietenia od spoločnosti Sharp rozdelené po celej oblasti za obrazovkou. Osvetlenie obrazu je preto veľmi hladké a rovnomerné.




Ostré zábery


Vychutnajte si dokonalú mieru ostrosti aj u dynamickejších záberov. Či už budete pozerať na prestrelku v akčnom filme alebo sledovať zápasenie vášho obľúbeného futbalového klubu, 100 Hz zobrazovacia frekvencia zaručí perfektnú ostrosť za každej situácie.




Buďte pánmi času


Časový posun umožňuje opätovné prehrávanie alebo zastavovanie programu, aj keď nie ste pri televízore, takže už nezmeškáte žiadnu scénu. Na vložený USB disk môžete svoje obľúbené relácie nahrávať a tiež spoločne s ostatnými multimediálnymi súbormi prehrávať.

Bohatá výbava


Súčasťou panelu je dvojica digitálnych tunerov pre príjem pozemného a káblového vysielania vo vysokom rozlíšení. Pre spojenie s externými zdrojmi vysokého rozlíšenia potom televízor obsahuje dvojicu rozhraní HDMI.

Náročného užívateľa určite poteší modul CI + na sledovanie kódovaného obsahu a podpora pre montáž na stenu pomocou držiakov štandardu VESA.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!
Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
74,3 cm Hotovo!
Výška
49,82 cm Hotovo!
Hĺbka
18,48 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
45,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 32 "Sharp LC-32LD145V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Sharp LC-32LD145V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32 "Sharp LC-32LD145V. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32 "Sharp LC-32LD145V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Sharp LC-32LD145V.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií