AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

40" Gogen TVF 40276 WEB

Zobraziť katalóg
40" Gogen TVF 40276 WEB
Televízor SMART LED, uhlopriečka 102cm, 100Hz, 5ms, FullHD 1920x1080, DVB-T/C MPEG4 tuner, 2x HDMI, 2x USB, CI +, Scart, LAN, WiFi ready, HbbTV, webový prehliadač, hotelový mód, timeshift, energ. trieda A
Kód:  WG9540a2 Produktové číslo:  GOGTVF40276WEB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" Gogen TVF 40276 WEB

Moderné LED televízory Gogen TVF 40276 WEB SMART LED s veľkou uhlopriečkou 102 centimetrov sa ľahko stane stredobodom vašej obývačky. Užite si digitálne vysielanie s čistým ostrým obrazom, filmy z USB disku či videá na YouTube . Vďaka technológii LED má prístroj výborný dynamický kontrast a vysoký jas, čo znamená plné farby a hlbokú čiernu. O ideálnu ostrosť sa zase postará hrebeňový filter, ktorý vylepšuje čistotu preneseného obrazu. Okrem plného Full HD rozlíšenia vás nadchne celá rada Smart aplikácií .

Pomocou štandardu HbbTV získate plno informácií k práve prebiehajúcemu vysielanie. Kombinuje totiž TV vysielanie s obsahom na internete. Jedná sa o novú technológiu, ktorú na našom území spustila Slovenská televízia. Vďaka nej môžete bezplatne využívať kompletný archív iVysílání Českej televízie , Ktorý v súčasnosti obsahuje niekoľko rokov záznamov. Relácie možno jednoducho vyhľadávať vďaka prehľadnému menu v pohodlí svojej obývačky, priamo na televízore, bez nutnosti použitia počítača a v komforte, ktorý ponúka klasický TV príjem.

Radi by ste surfovali po internete priamo na svojej televízii? Internetový prehliadač vám umožní voľný prístup k internetu a zaujímavé predinštalované internetové aplikácie vás zaručene zabaví. Pre jednoduchšie ovládanie internete vám značka Gogen ponúka tiež aplikáciu Smart Remote Control, vďaka ktorej premeníte svoj mobil v diaľkový ovládač a veľmi ľahko surfujete prostredím internetu. Pri zakúpení televízora Gogen máte jedinečnú možnosť využívať ponuku videopožičovne Topfun, ktorá obsahuje atraktívnu ponuku filmov vrátane hollywoodskych trhákov.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
92,5 cm Hotovo!
Výška
61 cm Hotovo!
Hĺbka
22 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
54,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
10 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 40" Gogen TVF 40276 WEB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Gogen TVF 40276 WEB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" Gogen TVF 40276 WEB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" Gogen TVF 40276 WEB.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií