AD elektro Star Wars

75" Sony Bravia XR-75Z9K

Zobraziť katalóg
75" Sony Bravia XR-75Z9K + BRAVIA CORE na 24 mesiacov + 10 filmov zadarmo
Televízor Google TV, LED, 191cm, 4K Ultra HD, 100Hz, Mini LED, HDR10, DVB-T2/S2, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, Chromecast, hlasové ovládanie, Netflix, Apple TV, VESA 300×300, repro 85W, Dolby Audio Processing, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WS7912c Produktové číslo:  XR75Z9KAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

75" Sony Bravia XR-75Z9K


Odporúčané k tomuto modelu

Smart TV Sony Bravia XR-75Z9K

Potrpíte si na nové technológie, alebo si len túžite zlepšiť obývaciu izbu? V oboch prípadoch vás určite zaujme Smart TV Sony Bravia XR-75Z9K, s ktorým bude zážitok zo sledovania obľúbených filmov zaručene dokonalejší. Vychutnajte si 8K obraz doplnený o 3D priestorový zvuk – perfektne sa hodí k práve prebiehajúcemu deju. To všetko navyše podčiarkne moderný bezrámikový dizajn televízie Sony Bravia XR-75Z9K. Toto je však len zlomok toho, čo vám nový Ultra HD televízor od Sony ponúka.

Vychutnajte si 8K obraz tak, ako ho vníma naše oko

TV Smart Sony Bravia XR-75Z9K sprostredkuje neuveriteľne hlboký, prirodzený, detailný obraz plný farieb, ktorý bude vyzerať maximálne reálne. Revolučný procesor vykonáva analýzu ľudskej perspektívy a dokáže tak počas chvíľky prejsť a optimalizovať ohromné množstvo prvkov. Táto technológia vytvorí na obrazovke 8K TV Sony Bravia XR-75Z9K skutočne reálne pôsobiaci obraz plný detailov s verným kontrastom.

Prednosti Smart TV Sony BRAVIA XR-75Z9K

Nastaviteľný stojan Prestige

Stojan s dizajnovým vyhotovením je možné nastaviť podľa vášho vkusu. Univerzálny stojan Smart televízora Sony Bravia XR-75Z9K je nastaviteľný v troch smeroch – štandardnom na sústredenie sa na obraz, úzkom, ktorý je ideálny na menšie police a tretím je nastavenie na soundbar

UHD televízor Sony Bravia XR-75Z9K s bezrámikovým dizajnom

UHD televízor Sony Bravia XR-75Z9K má bezrámikový dizajn, čo vám umožní sústrediť sa maximálne na samotný obraz a nie na rámik.

Znamenitý dizajn zo všetkých uhlov pohľadu

Dômyselne umiestnené držiaky skryjú všetku kabeláž, ktorá vedie do, alebo z televízora Sony Bravia XR-75Z9K. Televízor tak bude vyzerať dobre zo všetkých uhlov.

Ovládajte Smart TV Sony Bravia XR-75Z9K hlasom a vyberte si zo širokej ponuky Google TV

Využite svoj hlas a nájdite si na Smart TV Sony Bravia XR-75Z9K požadovaný program. Môžete vysloviť celý názov titulu, alebo zadať všeobecný príkaz, ktorý vám ukáže širší výber zo zvoleného žánru. Na Google TV nájdete viac ako 700 000 filmov a relácií zo streamovacích služieb.

Sony BRAVIA XR-75Z9K

Vytvorené na mieru konzole PlayStation 5

UHD TV Sony Bravia XR-75Z9K ihneď rozpozná, či hráte hru alebo sledujete film. Automaticky sa prepne do herného režimu, v ktorom minimalizuje oneskorenie vstupu. Žiadny súper vás tak neprekvapí. Po pripojení k PlayStation 5 sa optimalizuje výkon televízora. Ani vysoký kontrast napínavej hernej scény vás nezaskočí – s HDR rozlíšením budete neustále všetko perfektne vidieť. Vďaka HDMI 2.1 môžete v kompatibilných hrách získať snímkovaciu frekvenciu až 120 sn./s.

Vnútri Smart TV Sony Bravia XR-75Z9K sa nachádza procesor s kognitívnou inteligenciou

Unikátny procesor Cognitive Processor XR povýši zážitok zo sledovania na novú úroveň. Vďaka tomuto procesoru totiž Smart TV Sony Bravia XR-75Z9K vie, ako ľudia vidia a počujú. Práve preto vám bude poskytnutý optimalizovaný obraz aj zvuk, ktorý vás úplne vtiahne do deja.

Reálna hĺbka obrazu

Technológia XR Contrast Booster 20 upravuje jas a zobrazí oveľa jasnejšie odlesky a hlbšiu čiernu. To zaručí na televízore Sony Bravia XR-75Z9K dych vyrážajúci kontrast. Unikátna technológia XR Backlight Master Drive dokonale riadi podsvietenie Mini LED, vychutnáte si tak jas, ako nikdy predtým.

Nechajte sa obklopiť 3D priestorovým zvukom

Zabudnite na externé reproduktory všade po miestnosti, UHD TV Sony Bravia XR-75Z9K je vybavený štyrmi výškovými reproduktormi priamo vo svojom ráme. Navyše využíva technológiu XR Surround, ktorá vytvorí priestorový zvuk kvôli poskytnutiu komplexného zážitku zo sledovania obsahu. S pomocou funkcie XR Sound Position bude obraz televízora Sony Bravia XR-75Z9K doplnený o reálne pôsobiaci zvuk, ktorý sa perfektne hodí k práve prebiehajúcemu deju.

České a slovenské aplikácie na jednom mieste

Operačný systém Google TV na Sony Bravia 75Z9K umožňuje priame stiahnutie obľúbených platených aj neplatených českých a slovenských aplikácií do televízora bez nutnosti vlastniť set-top box. Odomknite bohatý filmový a seriálový obsah na O2 TV, Voyo, iVysielanie, Orange TV, Magio GO, Vodafone TV, iPrima a Magenta TV niekoľkými kliknutiami.

Videokonferencie cez Sony 75Z9K

Komunikujte na diaľku cez veľkú televíznu obrazovku a vychutnajte si reálnu komunikáciu priamo vo vašej obývačke. Vďaka podpore aplikácií Zoom for TV a Google Meet sa cez Smart TV Sony Bravia 75Z9K prepojený s kamerou BRAVIA CAM ľahko pripojíte k videokonferencii, či už budete komunikovať s rodinou, priateľmi alebo kolegami zo zamestnania. BRAVIA CAM navyše sama rozpozná, ako ďaleko sa od televízora nachádzate, a prispôsobí vzdialenosti nastavenia obrazu a zvuku.

TV 8K Sony Bravia XR-75Z9K šetrí životné prostredie

Komponenty televízora Sony Bravia XR-75Z9K sú vyrobené z recyklovateľného plastu SORPLAS, ktorý sa pýši mierou recyklovateľnosti 85 %. Technológie, ktoré televízia využíva napríklad na podsvietenie sú navyše energeticky úsporné.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
141 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
161 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
141 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
161 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
7680 × 4320 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Mini LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Prima+, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Apple TV, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Chromecast Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2 Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
167,1 cm Hotovo!
Výška
99,8 cm Hotovo!
Hĺbka
39,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
97,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,4 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
167 cm Hotovo!
Hmotnosť
49,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 75" Sony Bravia XR-75Z9K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Sony Bravia XR-75Z9K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 75" Sony Bravia XR-75Z9K.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií