AD elektro Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

85" Sony Bravia XR-85Z95K

Zobraziť katalóg
85" Sony Bravia XR-85Z95K
Televízor Google TV, LED, 215cm, Ultra HD 8K, 100Hz, Mini LED, HDR10, DVB-T2/S2, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, Chromecast, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, Apple TV, VESA 400×400, repro 85W, Dolby Audio Processing, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WS7914b Produktové číslo:  XR85Z9KAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

85" Sony Bravia XR-85Z95K


Televízor 85

Pre športové aj filmové zážitky je najlepšie zaobstarať TV 85" Sony Bravia XR-85Z95K s praktickými funkciami a dokonalým obrazom. Obria uhlopriečka 85 " spoločne s rozlíšením Ultra HD 8K je vhodná pre každého, kto chce televízor do obývačky, kde si bude každý pripadať ako v kine. Neuveriteľné rozlíšenie TV Ultra HD 8K ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Technológia LCD LED vďaka výkonnej svetelnej dióde sa zaručuje za meniteľný odtieň bielej po celej ploche obrazovky. TV Smart predstavuje možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šikovných aplikácií.

Zaujímavé funkcie TV 85" Sony Bravia XR-85Z95K

  • TV SONY má obrazovku s uhlopriečkou 85"
  • Najvyššie rozlíšenie súčasnosti – 8K
  • Dynamický rozsah HDR vám prinesie nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 100 / 120 Hz sľubujúca nádherne plynulý obraz, čoho si všimnete predovšetkým pri akčných scénach či športe
  • Červené tlačidlo na ovládači umožňuje prehliadanie napríklad aj programu TV staníc, možnosť prechádzať archívy relácií, alebo praktické informácie o počasí
  • Funkcionalita hlasového ovládania vás zbavuje nutnosti klasického ovládania
  • Predpripravená WiFi technológia v TV umožňuje pripojenie na internet
  • Štandard VESA prichytenia s vopred pripravenými otvormi so závitom so vzdialenosťou 400×400 na inštaláciu na stenu
Televízor 85
Televízor 85

Výnimočne detailný obraz televízora SONY

Nechcete nič iné, len špičkovú kvalitu? televízora 85" Sony Bravia XR-85Z95K s krištáľovo čistým obrazom je pre vás ako stvorený. Dôvetok 8K znamená panel so 16-násobným počtom obrazových bodov oproti zavedeným obrazovkám s Full HD. Obraz televízora SONY je teda zložený z 7 680 × 4 320 pixelov, a len vďaka tomu ponúka najlepšiu dosiahnuteľnú úroveň detailov. Ani pri sledovaní z menšej vzdialenosti netrpí stratou kvality a zostáva perfektne ostrý. S jedinečnou 8K obrazovkou 85" Sony Bravia XR-85Z95K môžete sledovať šport, filmy alebo seriály v najdokonalejšej kvalite, ktorú možno dosiahnuť. Seriály a filmy, ktoré samy o sebe majú nízke rozlíšenie, skúsi preniesť do vyššieho a ľahko vylepší ich obraz. Vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva rýchlejší chod aplikácií a inteligentných funkcií, podobné televízory mávajú veľmi silný hardvér.

Televízor 85

Kompatibilita s DVB-T2 a konektivita TV 85" Sony Bravia XR-85Z95K

Ak využívate klasickú anténu, môžete si rovno škrtnúť najväčšiu starosť. Nový štandard vysielania, ktorý sa v tuzemsku zavádza pod skratkou DVB-T2 tento TV zvládne, nič ďalšieho riešiť nemusíte. Vďaka DVB-S2 tuneru môžete prijímať satelitný signál veľmi obľúbený pre pestrý výber programov a široké pokrytie. Na pripojenie periférií, ako sú reproduktory či klávesnice, využijete Bluetooth signál. Podporené sú zvukové formáty Dolby Audio Processing.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV SONY

TV 85" Sony Bravia XR-85Z95K vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie ako je YouTube, NETFLIX, Disney+, Apple TV, OKTAGON TV, SkyShowtime, Prima+ a Magio TV. Televízor SONY vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie ako je YouTube, NETFLIX, Disney+, Apple TV, OKTAGON TV, SkyShowtime, Prima+ a Magio TV.

Televízor 85
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
85" (215,9 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
168 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
200 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
168 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
200 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
85" (215,9 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
7680 × 4320 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Mini LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Magio TV, Apple TV, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Chromecast Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2 Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
189,6 cm Hotovo!
Výška
112,3 cm Hotovo!
Hĺbka
46 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
109,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,4 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
189,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
60,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetky herné televízory
» Všetky Android TV

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 85" Sony Bravia XR-85Z95K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 85" Sony Bravia XR-85Z9K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 85" Sony Bravia XR-85Z9K.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií