AD elektro AlzaBoxy Q1

ASUS DSL-N55U

Zobraziť katalóg
ASUS DSL-N55U
4,5 46 hodnotení
ADSL2+ modem 802.11a/b/g/n až 600Mbps, Dual-Band, 1x RJ11 pre ADSL, Annex B, 4x GLAN, 2x USB, FTP + Tlačový server
Kód:  NM022p1 Produktové číslo:  DSL-N55U Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS DSL-N55U

Dvojpásmový modemový router Wireless-N600 Gigabit ADSL

  • Integrovaná domáca brána s nezávislými CPU pre modem a router
  • Wi-Fi pripojenie v dvoch pásmach s rýchlosťou až 600 Mb/s
  • 4 porty Gigabit Ethernet zaručujú skvelý výkon káblového pripojenia
  • Automatická detekcia ADSL pripojenia a nastavenie, ktoré nevyžaduje žiadne CD ani manuál
  • P2P pripojenie podporujúce až 300 000 súbežných dátových relácií
  • Zdieľanie súborov, zdieľanie tlačiarne a nabíjanie iPadu vďaka dvom multifunkčným portom USB

Nastavenie v troch krokoch

Bohatá funkčná výbava a dvojpásmové pripojenie

Veľmi rýchly ADSL2 + modem a router umožňujúci prevádzku v dvoch WiFi pásmach zároveň. Zároveň poskytuje bohatú funkčnú výbavu. Predstavuje vynikajúce riešenie pre domácich užívateľov, ktorí si chcú v celej svojej domácnosti rozviesť internetové pripojenie cez stabilné WiFi či gigabitovým káblom. Je vybavený dvojicou nezávislých CPU pre ADSL modem a WiFi router, takže zaručuje výnimočne rýchle DSL aj bezdrôtové pripojenie. Zaujímavosťou je, že zariadenie dokáže sprostredkovávať až štyri bezdrôtové siete. Každej sieti môžete povoliť iné priority šírky pásma a iné prístupové práva. Okrem toho je dodávaný s odnímateľnými WiFi anténami, ktoré dosah bezdrôtovej siete ešte rozšíria.
Je vybavený 2 portami USB 2.0, ktoré umožňujú zdieľať tlačové alebo skenovacie zariadenie alebo pripojiť externý disk a využiť ho ako vysokorýchlostný NAS. Tento router má certifikáciu DLNA a poslúži aj ako multimediálny server domácej zábavy. Možno ho tak použiť na priame streamovanie hudby či videa z akéhokoľvek zariadenia, napríklad z hernej konzoly, tabletu aj chytrých telefónov. Router tiež dovoľuje sťahovanie cez HTTP, FTP a P2P na pamäťové zariadenie pripojené k routeru bez toho, aby ste potrebovali PC. FTP server nastaviteľný v 3 krokoch poslúži na prístup k dátam, nech ste kdekoľvek!
Vďaka technológii DLNA môžete prehrávať multimediálne súbory uložené na pamäťovom zariadení USB na pripojených kompatibilných zariadeniach, ako sú napr. PC, tablety, PS3, Xbox 360 a smart TV. FTP server pre zdieľanie a prístup k dátam nastavíte v troch jednoduchých krokoch - nech ste kdekoľvek.

Dva servery v jednom

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
600 Mb/s Hotovo!
Typ
ADSL Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
600 Mb/s Hotovo!

Typ

Typ
ADSL Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS DSL-N55U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS DSL-N55U .
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií