AlzaBoxy Q1 PET

BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset MIE2i

Zobraziť katalóg
BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset MIE2i
5 1 hodnotení
Slúchadlá do uší, TriPort štruktúra slúchadiel, mäkké silikónové koncovky - 3 veľkosti (S, M, L), mikrofón, tlačidlo pre prijatie/ukončenie hovoru, vhodné pre iPhone
Kód:  BOS301d1 Produktové číslo:  InEar MIE2i

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset MIE2i Predaj skončil

BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset MIE2i

Firma BOSE je dlhodobo známa svojimi výbornými produkty o zvukových zariadení. Štýlová slúchadlá Bose mie2 vás v tomto jedine utvrdí. Bose mie2 sú vytvorené pre pohodlné nosenie a špičkovo reprodukovaný zvuk. Vďaka patentovaným nástavcom StayHear, ktoré sú dostupné v troch veľkostiach, drží slúchadlá v uchu aj pri intenzívnom pohybe. Slúchadlá skvele tlmí zvuk, ale pritom nie toľko, aby ste stratili prehľad o dianí okolo vás. Rozsah týchto slúchadiel sa pohybuje od 20 do 20 000Hz.

Výbornou vlastnosťou slúchadiel Bose mie2 je odolný kábel, ku ktorému je pripojený diaľkový ovládač sa všesmerovým mikrofónom . Vďaka nemu nemusíte mikrofón pri hovorení pridržiavať, aby vás bolo lepšie počuť.
Ku slúchadlám je pribalené koženkové puzdro .

Prečo kúpiť tento produkt:
  • Špičková kvalita zvuku
  • Patentované nástavce StayHear v troch veľkostiach
  • dáklový ovládač
  • Všesmerový mikrofón
  • kompatibilita s iphone, ipod

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset MIE2i Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset MIE2i.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií