AlzaBoxy Q1 AD elektro

EK Water Blocks EK-Vector Radeon VII RGB – Nickel Plexi

Zobraziť katalóg
EK Water Blocks EK-Vector Radeon VII RGB – Nickel Plexi
Vodné chladenie – grafickej karty, otvor na závit G1/4", pre grafické karty Radeon VII, 840g, Asus Aura, MSI Mystic, Gigabyte Fuzion, Asrock RGB a ďalšie
Kód:  CA355b8a Produktové číslo:  3831109816158

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EK Water Blocks EK-Vector Radeon VII RGB – Nickel Plexi Predaj skončil

EK Water Blocks EK-Vector Radeon VII RGB – Nickel Plexi

EK Water Blocks EK-Vector Radeon VII RGB – Nickel Plexi možno označiť ako takmer nevyhnutnú súčasť stolného počítača určeného na hranie hier. Pomôže vám s obmedzením nepriaznivej teploty procesora a tiež s lepšou cirkuláciou vzduchu v PC skrini. Pretože ide o vodou ochladzovaný systém so špeciálnym telom, garantuje takisto unikátny vzhľad interiéru vášho PC. V pevných hadičkách sa točí chladiaca kvapalita, ktorá si udržiava nízku teplotu v masívnom radiátore. EK Water Blocks EK-Vector Radeon VII RGB – Nickel Plexi potrebne nahradí staré a nekvalitné chladenie.

Dôležité vlastnosti vodného chladiča EK Water Blocks EK-Vector Radeon VII RGB – Nickel Plexi

  • Upravte si chladenie na vyhovujúcu farbu vďaka RGB podsvieteniu

Vodný chladič ako nová metóda chladenia

Ak nepoznáte dôvod, prečo sa rozhodnúť pre vodné chladenie procesora miesto vzduchového, potom si nepochybne prejdite nasledujúci úsek textu. Je bežné, že vodný chladič CPU odoberie menší podiel priestoru, ktorý je v PC veľmi vzácny. Jeho nainštalovanie zaberie iba pár minút, pretože ide o uzavretý systém, ktorý možno ľahko pripevniť k počítačovej skrini a CPU. Výrobca EK Water Blocks sa postaral o to, aby chladiaca tekutina vydržala v kvalitných hadičkách naozaj dlho. Nemusíte sa teda báť, že sa váš PC pokazí.

Poznámka:

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EK Water Blocks EK-Vector Radeon VII RGB - Nickel Plexi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EK Water Blocks EK-Vector Radeon VII RGB - Nickel Plexi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EK Water Blocks EK-Vector Radeon VII RGB - Nickel Plexi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EK Water Blocks EK-Vector Radeon VII RGB - Nickel Plexi.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií