Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Intel NUC DC3217IY

Zobraziť katalóg
Intel NUC DC3217IY
4,7 7 hodnotení
Mini PC s integrovaným CPU Intel Core i3 3217U 1.8GHz Ivy Bridge, Intel HD Graphic 4000, 2x SO-DIMM DDR3L 1600, mSATA, GLAN, 2x HDMI, VESA, bez OS
Kód:  NR201d Produktové číslo:  BOXDC3217IYE Stránky výrobcu

Intel NUC DC3217IY

Mini počítač NUC (The Next Unit Of Computing) prichádza s výkonným hardvérom uloženým v kompaktnom tele s rozmermi 11 x 11 cm. Poháňaný je silným mobilným procesorom Intel Core i3 a ponúkne nevšedné možnosti jeho využitia. Svoje miesto si iste nájde v obývacej izbe ako všestranné multimediálne centrum s výbornou konektivitou. Vhodný je tiež na použitie v kioskoch alebo v najrôznejších inteligentných zariadeniach v malých priestoroch. Primontovať ho taktiež môžete na chrbát monitorov pomocou VESA držiakov a všetku kabeláž skryť pred zrakmi ostatných.

Ultramobilný procesor s minimálnou spotrebou Intel Core i3 3217U vás už po prvom spustení počítača milo prekvapí. Vysoký výkon nie je vykúpený enormnou spotrebou, ktorá v plnej záťaži nepresahuje 17 W. Nevzniká tak prebytok odpadového tepla, vďaka čomu je chladenie maximálne tiché. Prehrávanie filmov, prezeranie fotiek alebo hranie je plynulé a prekvapivo zábavné. Využívajte multitasking naplno a pracujte v niekoľkých aplikáciách naraz. Technológia Intel Hyper Threading vylepší existujúce dve jadrá, ktoré tak budú schopné spracovávať až 4 vlákna naraz.

Celý počítač je uložený v kompaktnom konfigurovateľnom balení, v ktorom je na vás voľba operačnej pamäte vo dvojici notebookových SO-DIMM slotov. K dispozícii je ďalej jeden slot mini PCIe a jeden slot mini PCIe s polovičnou veľkosťou, ktoré slúžia na pripojenie karty na Wi-Fi/Bluetooth a pre mini PCIe/ mSATA disk. Vnútri počítača nájdeme už predinštalované antény pre bezdrôtové technológie Wi-Fi aj Bluetooth. Obraz si pripojíte na dvojicu externých monitorov alebo televízor cez duálne HDMI porty. Počítač ma tiež zabudovanú sieťovú kartu s rýchlosťou až 1 Gbps.

Zoznam kompatibilných a otestovaných doplnkov nájdete tu.

Dôležité vlastnosti:

Operačná pamäť:
2 sloty pre SO-DIMM DDR3 1600/1333 MHz
Maximálne 16 GB

Pevný disk:
1x slot mini PCIe na pripojenie mini PCIe/mSATA disku

Komunikácia:
LAN Intel 10/100/1000 Mbit
1x slot half mini PCIe pre pripojenie Wi-Fi / Bluetooth modulu

Multimédiá:
High Definition Audio (8-kanálový zvuk srze HDMI)

Rozhranie:
1x RJ-45
2x HDMI
3x USB 2.0 (1x predné)

Príslušenstvo:
Napájací adaptér

V balení žiadny napájací kábel nie je, je potrebné ho zakúpiť samostatne.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!
Max TDP
17 W Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!
Max TDP
17 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 4000 Hotovo!

Základná doska

Sloty pre prídavné karty
PCI Express x1 Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Zdroj

Zdroj
65 W Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
3 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
116 mm Hotovo!
Výška
112 mm Hotovo!
Hĺbka
39 mm Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Intel NUC DC3217IY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel NUC DC3217IY. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel NUC DC3217IY. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel NUC DC3217IY. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel NUC DC3217IY.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií