Motorola - splátky

Nokia Asha 210 azurová Dual SIM

Zobraziť katalóg
Nokia Asha 210 azurová Dual SIM
4,0 37 hodnotení
Mobilný telefón 2.4" 320x240, RAM 32MB, fotoaparát 2mpx, Wi-Fi, Bluetooth, MicroSD, micro USB, FM, Series 40 Asha
59,06 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  RN306s3 Produktové číslo:  A00015154
Nokia Asha 210 azurová Dual SIM 59,06 € Použité

Nokia Asha 210 azurová Dual SIM

Nokia Asha 210 azurová Dual SIM je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Mobilný telefón Nokia Asha 210 teraz v naozaj jedinečnom farebnom prevedení - exkluzívne na Alza.sk!

Nokia Asha 210 je špičkovým mobilným telefónom, ktorý je vyrobený z kvalitných materiálov a kombinuje moderný vzhľad s veľmi príjemnou cenou. Vďaka veľmi jednoduchému ovládaniu pomocou navigačného klávesu sa v prístroji budete schopní pohybovať neuveriteľnou rýchlosťou. To je navyše umocnené plnohodnotnou QWERTY klávesnicou, s ktorou napíšete neobmedzene dlhé sms v rekordnom čase. Okrem toho je prístroj vybavený technológiou dual-SIM, ktorá umožňuje používať hneď dve SIM karty naraz, a oddeliť tak svoj osobný život od toho pracovného.

Podpora WiFi určite poteší každého, kto chce byť online kdekoľvek a skontrolovať si svoj email aj keď práve nemá po ruke notebook alebo stolový počítač s pripojením na internet. Vďaka až 90% kompresii stránok vám prehliadač Nokia zaistí menšie objemy sťahovaných dát a neuveriteľne rýchle načítanie stránok. Špeciálnym tlačidlom pre priamy prístup sa okamžite dostanete na Facebook, Twitter alebo WhatsApp.

Veľmi výkonná batéria zabezpečí až 12 hodín hovoru a neskutočných 24 dní v pohotovostnom režime. Spomenúť si zaslúži aj 2,4" displej s rozlíšením 320 x 240 obrazových bodov. Zariadenie poháňa legendárny systém Nokia Series 40 v spojení s 32 MB vnútornou pamäťou. Tu máte možnosť rozšíriť microSD pamäťovými kartami až na hodnotu 32 GB. Skvelý 2 Mpx fotoaparát s až 4x digitálnym zoomom je navyše schopný natáčať aj video sekvencie. Nechýba ani 3,5 mm jack a zabudované FM rádio.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia Asha 210 azurová Dual SIM
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií