AlzaBoxy Q1 Aplikace

Schody pre psov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Veľkosť zvieraťa
Malé
(13)
Stredné
(13)
Bez obmedzení
(12)
Nosnosť
30 kg
90 kg
-
Farba
Béžová
(2)
Biela
(2)
Čierna
(7)
Červená
(1)
Hnedá
(4)
Krémová
(2)
Sivá
(8)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Niektorí štvornohí miláčikovia môžu mať z rôznych dôvodov problémy s prekonávaním väčších výškových rozdielov, preto existujú schody pre psa. Ide o ideálne riešenie pre psov, ktorí trpia artritídou, starších domácich miláčikov alebo malé plemená, ktoré sa nemôžu ľahko dostať na vyššie miesta, ako je napríklad pohovka, posteľ alebo auto. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako vybrať tie pravé schody pre psa prispôsobené jeho potrebám. 

Pokračovať

Schody pre psa ako dokonalý pomocník

Schody pre psa pomáhajú prekonávať prekážky malým, starším alebo chorým psom, pre ktorých môžu byť skoky do auta, na posteľ alebo na iné vyvýšené miesta obzvlášť problematické a namáhavé. Schody pre psov sú navrhnuté tak, aby boli stabilné a bezpečné, znižujú tak riziko zranenia pri vyskakovaní a zoskakovaní. Zároveň poskytujú pohodlný prístup k obľúbeným miestam psíka, čo zvyšuje jeho samostatnosť a kvalitu života.

Základné parametre: Nájdite schody pre psa na mieru

Schody pre psa nájdete v mnohých variantoch a typoch. Tie môžu byť určené na rôzne účely, majú rozličné vlastnosti a bývajú vyrobené z rôznych materiálov. Pri výbere schodov je dôležité zohľadniť veľkosť a hmotnosť psa, aby bolo zaistené maximálne pohodlie a bezpečnosť. Pozrite sa, podľa akých parametrov túto pomôcku pre vašich psíkov vyberať, aby vám aj vášmu chlpatému miláčikovi schodíky pre psa vo všetkých smeroch vyhovovali.


Schody k posteli pre psa

Bez ohľadu na to, aký variant vyberiete, najdôležitejšie je zohľadniť potreby a pohodlie vášho domáceho miláčika. Schodíky pre psa by mali byť bezpečné, stabilné a ľahko prístupné.

Schodíky pre psa: Odolnosť a stabilita je základ

Dôležitým aspektom pre schodíky pre psa je ich stabilná konštrukcia, ktorá zabraňuje kolísaniu a poskytuje pevnú oporu pre psa. Povrch schodov je často opatrený protišmykovou úpravou. Navyše sú schodíky pre psa navrhnuté tak, aby vydržali hmotnosť rôznych plemien, od malých až po veľké psy. Na zaistenie maximálnej stability sú niektoré modely vybavené aj ďalšími bezpečnostnými prvkami, ako je napríklad bočná zábrana na schody pre psa alebo prísavky na pripevnenie k podlahe.

i

Rampa na schody pre psa: aby boli všetky miesta dostupné

Ak váš psík už nezvláda prekonávať schody, svoje využitie nájde rampa na schody pre psa. Rampy sú praktické najmä pre tie najmenšie plemená, starších psov alebo zvieratá trpiace artritídou, ktoré majú problémy s pohybom po schodoch alebo so skokom do auta.

Schody pre psa podľa ich použitia

Podľa rôznorodosti použitia je možné schody pre psa rozdeliť na outdoorové a interiérové. Každý typ je špeciálne navrhnutý tak, aby vyhovoval špecifickým potrebám psov a ich majiteľov. Rozdiel v použití sa odráža nielen v materiálovom spracovaní, ale aj v dizajne a funkčnosti schodov.

Outdoorové schody pre psa

Outdoorové schody pre psa sú konštruované s ohľadom na väčšiu odolnosť a trvanlivosť, aby vydržali nepriaznivé počasie a časté používanie vonku. Často sú vyrobené z materiálov odolných voči vode, ako je plast alebo ošetrené drevo, čo umožňuje ich dlhodobé používanie bez známok opotrebovania. Ich dizajn je zvyčajne robustnejší a môžu mať špeciálne protišmykové povrchy, aby sa zabránilo pošmyknutiu psa, najmä v mokrých vonkajších podmienkach.

Interiérové schodíky pre psa

Interiérové schodíky pre psa sú navrhnuté s ohľadom na estetiku a komfort pri používaní v domácnosti, často s mäkkými a pohodlnými povrchmi. Tieto schody sú väčšinou ľahšie, ľahko prenosné a často sa vyrábajú z materiálov, ktoré ladia s interiérom, ako je drevo alebo kvalitný textil. Interiérové verzie môžu mať aj ďalšie funkcie, ako sú skladovacie priestory alebo možnosť zloženia, aby nezaberali príliš veľa miesta, keď nie sú používané.


Outdoorové schody pre psa
Outdoorové schody pre psa

Interiérové schodíky pre psa
Interiérové schodíky pre psa

Kde všade sa môžu hodiť schodíky pre psov?

Možno by vám ani nenapadlo, kde všade môžu byť schodíky pre psov použité. Táto praktická pomôcka uľahčuje život psom s obmedzenou mobilitou alebo malým plemenám, ktoré majú problém dostať sa na vyššie miesta, a to nielen vo vašej domácnosti. Pozrite sa, na akých miestach a pri akých situáciách sa schodíky pre psa hodia najčastejšie. Chcete schody pre psa k posteli, do auta či na parapet? Inšpirujte sa a uľahčite svojmu domácemu miláčikovi pohyb.

  • Schodíky pre psov do auta pomáhajú psom s nastupovaním a vystupovaním z auta. Prekonanie výškového rozdielu bez skákania minimalizuje riziko poranenia kĺbov alebo chrbtice. Schody pre psov do auta bývajú skladacie a ľahko prenosné, čo umožňuje ich pohodlné uloženie v aute.
  • Schodíky pre psa k posteli môžu pomôcť menším alebo starším psom prekonať výšku postele. Často sú vybavené mäkkými povrchmi, aby bol výstup a zostup pohodlný a bezpečný. Schody k posteli pre psa môžu byť aj estetickým doplnkom spálne, ich dizajn a materiál môže ladiť s interiérom.
  • Schody pre psa do bazéna dostanú milovníkov plávania pohodlne a bezpečne do vody aj z vody. Sú samozrejme odolné voči vode a často majú protišmykové povrchy na zvýšenie bezpečnosti. Schody pre psa do bazéna sú vhodné pre záhradné bazény alebo pre psov, ktorí neodolajú osvieženiu v prírode.
  • Schodíky pre psa k oknu môžu uľahčiť psom prístup k obľúbeným vyhliadkovým miestam, domáci miláčikovia môžu napríklad ľahko a bezpečne dosiahnuť na parapet a pozorovať okolie. Pre psov, ktorí trávia čas pozorovaním z okna, sú tieto schodíky ideálnym riešením.

Schody pre psa k posteli
Schodíky pre psa k posteli

Schody pre psa do auta
Schodíky pre psa do auta

Ako vyrobiť schody pre psa? Ak ste šikovní a máte čas, môžete si vytvoriť vlastné. K dispozícii je mnoho online návodov a plánov, ktoré vám s postupom pomôžu. Môžete si vybrať najmä materiály, ktoré zodpovedajú štýlu vašej domácnosti.

Schodíky pre psov všetkých plemien: Voľba veľkosti a nosnosti

Keď vyberáte schodíky pre psov, je dôležité premyslieť ich veľkosť a nosnosť. V tejto súvislosti je teda tiež potrebné zohľadniť veľkosť a hmotnosť psíka, pre ktorého budú určené, aby bola zaistená bezpečnosť a pohodlie pri používaní. Nosnosť schodov sa pohybuje medzi 30 – 90 kg, čo zaručuje, že poskytnú stabilný a bezpečný prístup pre väčšinu psích plemien. Celková výška, ktorú schody pre psa ponúkajú, je zvyčajne 40 – 60 cm.

  1. Schodíky pre psov 40 cm sú vo všeobecnosti vhodné pre malé plemená psov alebo šteňatá, ale aj pre staršie psy s obmedzenou pohyblivosťou. Vďaka svojej nižšej výške poskytujú jednoduchý a bezpečný prístup k pohodlnému odpočinku alebo hraniu vo vyvýšených častiach domu.
  2. Schody pre psov 50 cm sú odporúčané pre stredne veľké a veľké plemená, ide o ideálnu voľbu na jednoduchý presun na posteľ alebo do auta. S týmto rozmerom schodov môžu psy ľahko prekonávať výškové rozdiely bez námahy, a tak majú možnosť zdieľať priestor s majiteľmi alebo mať pohodlie pri prevážaní.
  3. Schodíky pre psov 60 cm sú navrhnuté pre domácich miláčikov, ktorí radi pozorujú svoje kráľovstvo z vyvýšených miest. Tento variant schodov je ideálny pre väčšie plemená, ktoré chcú mať prístup k miestam, ktoré by inak neboli dosiahnuteľné.

Zamerané na výšku stupienkov: Schody pre psa musia byť maximálne prispôsobené

Schody pre psa sa ďalej líšia výškou jednotlivých schodíkov. Výška stupienkov zohráva kľúčovú úlohu v bezpečnosti a pohodlí štvornohých priateľov. Každý pes má odlišné anatomické vlastnosti a dĺžku nôh, a preto je dôležité, aby výška jednotlivých schodov bola adekvátna. Optimálna výška schodov sa preto odvíja od veľkosti vášho psa a jeho schopnosti pohybu. Správne navrhnuté schody s vyváženými stupňami umožnia psovi pohodlný a bezpečný pohyb bez námahy.


Schody pre psa výška stupienkov

Schodíky pre psa musia ponúkať optimálny výškový rozostup jednotlivých schodíkov na zabezpečenie pohodlného prístupu k rôznym miestam.

i

Schodíky pre malých psov majú zvyčajne menšie a nižšie stupienky ako štandardné schody pre psa. Môžu byť tiež ľahšie a mäkšie, takže sú pohodlnejšie. Zvážiť môžete aj počet jednotlivých schodov.

Koľko môžu vážiť schodíky pre psa?

To, akú majú schodíky pre psa hmotnosť, je kľúčový faktor, ktorý ovplyvňuje ich prenosnosť. Ľahká konštrukcia s váhou 1 – 3 kg zaisťuje jednoduchú manipuláciu, čo je obzvlášť výhodné pre majiteľov, ktorí chcú mobilné riešenie na premiestňovanie psa po rôznych častiach domu. Napriek tomu, že sú schodíky pre psa ľahké, stále je dôležité, aby boli dostatočne stabilné a odolné. Pre väčšie plemená môžu byť vhodnejšie ťažšie a stabilnejšie 8 kg schody pre psa.

Použitý materiál na schodíky pre psa

Schodíky pre psa môžu byť vyrobené z pevných materiálov, ktoré zaručujú ich dlhú životnosť a odolnosť aj pri častom používaní. Každý z používaných materiálov má svoje výhody, ktoré sa týkajú hmotnosti, estetického vzhľadu alebo odolnosti voči vonkajším vplyvom. Voľba správneho materiálu na schodíky pre psa je kľúčom k výberu produktu, ktorý nielen splní svoj účel, ale taktiež vydrží dlhodobé používanie a zároveň vkusne zapadne do prostredia domova.

  • Drevené schodíky pre psa sú robustné a esteticky príťažlivé. Ich pevná konštrukcia poskytuje spoľahlivú podporu pri každom kroku, zatiaľ čo atraktívny dizajn sa vkusne začlení do interiéru. Niektorí však môžu zvážiť drahšie obstarávacie náklady a vyššiu váhu v porovnaní s inými materiálmi.
  • Plastové schody pre psa ponúkajú ľahkú konštrukciu a odolnosť voči vlhkosti, čo je ideálne pre psov, ktorí sa radi hrajú vo vode. Sú síce ľahko prenosné, ale môžu mať nižšiu stabilitu. Táto možnosť je skvelým riešením pre majiteľov, ktorí vyhľadávajú praktické a odolné schody pre psa.
  • Polyesterové schodíky pre psa prinášajú flexibilitu vo forme praktických prenosných alebo skladacích variantov. Sú ideálne pre majiteľov, ktorí potrebujú schodíky pre psa, ktoré je možné ľahko skladovať alebo prenášať. Navyše polyester poskytuje odolnosť voči opotrebovaniu, čo zvyšuje životnosť schodov.
  • Molitanové schody pre psa poskytujú mäkký a pohodlný povrch pre labky, čo je ideálne pre psy s citlivými vankúšikmi alebo artritídou. Ich ľahkosť a pohodlnosť sú významné pri zaisťovaní komfortného a bezpečného prístupu na vyvýšené miesta.

Otvorte dvere do pohodlného sveta pre vášho štvornohého priateľa s našimi najlepšími schodmi pre psov. S týmito špičkovými schodmi môžete vášmu psovi nielen zabezpečiť bezpečný pohyb po dome, ale aj pridať elegantný a praktický prvok do vašej domácnosti.

Objavte skvelé funkcie, ktoré ponúkajú schody pre psa

Schody pre psa môžu disponovať rôznymi užitočnými funkciami. Nejde tak iba o praktických pomocníkov pri pohybe po rôznych úrovniach, ale môžu byť navyše vybavené skvelými funkciami, ktoré zvyšujú ich efektivitu a prispôsobivosť. Pripravte sa na objavovanie skladacích variantov, protišmykových povrchov, jednoduchej montáže a praktických prateľných povlakov, ktoré robia schody pre psa nielen funkčné, ale aj štýlové.

  • Skladacie schody pre psa sú skvelým riešením pre majiteľov psov, ktorí hľadajú pomôcku s pohodlnou prepravou a ľahkým uskladnením. Vďaka funkcii skladania sa dajú jednoducho zložiť a odložiť do auta alebo do úložného priestoru, takže sú ideálne na cesty alebo pre používateľov s obmedzeným priestorom.
  • Protišmykový povrch je ďalšou skvelou vlastnosťou, ktorú niektoré schodíky pre psa ponúkajú. Táto bezpečnostná funkcia zaisťuje, že váš pes bude mať pevný a bezpečný základ pri výstupe alebo zostupe. Týmto spôsobom sa minimalizuje riziko úrazov a zlepšuje celkové pohodlie a bezpečnosť.
  • Jednoduchá montáž a praktická demontáž sú ďalšími výhodami, ktoré môžu schody pre psa ponúkať. Táto používateľsky prívetivá funkcia znamená, že schody môžete rýchlo a jednoducho zostaviť bez toho, aby ste potrebovali zložité nástroje alebo zručnosti.
  • Prateľný povlak predstavuje ďalšiu výhodu, pretože umožňuje ľahkú údržbu a čistenie schodov, čo je ideálne na udržanie hygieny a dlhodobej čistoty vo vašej domácnosti. To, že môžete povlak z času na čas vyprať, tiež predlžuje celkovú životnosť schodov.

Schody pre psov povlak

Schody pre psov s povlakom, ktorý je možné prať, predstavujú praktický prvok na jednoduché udržiavanie čistoty.

i

Tápete v širokej ponuke a stále neviete, aké teda zvoliť schodíky pre psa? Recenzie našich spokojných zákazníkov vám s výberom pomôžu. Spoľahnite sa na osobnú skúsenosť a overené názory z prvej ruky.

Zladený interiér: dizajnové schody pre psov

V neposlednom rade dbajte na to, aby schody pre psov ladili s ostatným vybavením vo vašej domácnosti. K dispozícii je mnoho farieb a dizajnových spracovaní. Niektorí výrobcovia ponúkajú možnosť výberu rôznych vzorov a farieb, ktoré krásne zapadnú do vášho interiéru, zatiaľ čo iní sa zameriavajú predovšetkým na funkčnosť a odolnosť a na dizajn nekladú až taký dôraz. Takéto schodíky pre psa využijete napríklad v aute či na záhrade.

Radi by ste zohnali schody pre psov lacno a kvalitne? Ak hľadáte kvalitné a cenovo dostupné schody pre psa, bazár na našom e-shope ponúka úžasné rozbalené, zánovné a použité kúsky. Zaobstarajte si bazárový tovar a tešte sa z výhodnej kúpy.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Schodíky pre psov – plemená všetkých veľkostí,,,,, s jednoduchou montážou, nosnosť 60 kg, hmotnosť 1 kg, materiál plast, rozmery 50×60,5×41 cm (V׊×H), sivá farba
38,90 €

25 položiek
3,2
M-Pets Scala skladacie schodíky 60.5 × 42 × 49.8 cm
Schodíky pre psov – plemená všetkých veľkostí,,,,, s jednoduchou montážou, nosnosť 60 kg, hmotnosť 1 kg, materiál plast, rozmery 50×60,5×41 cm (V׊×H), sivá farba
38,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: CHPpe0764
Shumee Skladacie schodíky pre psov krémové 62 × 40 × 49,5 cm - Schodíky pre psov Varianty
5,0
Shumee Skladacie schodíky pre psov krémové 62 × 40 × 49,5 cm
Schodíky pre psov – interiérové, vhodné pre plemená všetkých veľkostí, odolné, protišmykové, stabilné, nosnosť 75 kg, hmotnosť 2,02 kg, materiál látka a plast, krémová farba
64,16 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CHPcp0238
Shumee Skladacie schodíky pre psov čierne 62 × 40 × 49,5 cm - Schodíky pre psov Varianty
5,0
Shumee Skladacie schodíky pre psov čierne 62 × 40 × 49,5 cm
Schodíky pre psov – interiérové, vhodné pre plemená všetkých veľkostí, odolné, protišmykové, stabilné, nosnosť 75 kg, hmotnosť 2,02 kg, materiál látka a plast, čierna farba
59,40 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CHPcp0239
1,0
Tectake Teleskopická nástupná rampa pre psov do auta, hnedá
Schodíky pre psov – rampa, vhodná pre plemená všetkých veľkostí, protišmyková, skladacia, s jednoduchou montážou, nosnosť 50 kg, hmotnosť 8 kg, materiál plast a guma, rozmery 165×43×6,5 cm (V׊×H), hnedá farba
47,12 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: TECrpps1
Shumee Skladacia psia rampa čierna 155,5 × 40 × 15,5 cm
Schodíky pre psov – outdoorové, vhodné pre plemená všetkých veľkostí, odolné, protišmykové, skladacie, stabilné, s jednoduchou montážou, nosnosť 75 kg, hmotnosť 3,6 kg, materiál plast, čierna farba
57,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: CHPcp0241
Shumee Skladacie štvorstupňové psie schodíky tmavo sivé
Schodíky pre psov – interiérové, vhodné pre plemená všetkých veľkostí, odolné, protišmykové, stabilné, nosnosť 75 kg, hmotnosť 2,02 kg, materiál látka a plast, sivá farba
66,14 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CHPcp0242
Henry Wag, skladacia rampa pre psy do auta
Schodíky pre psov – rampa, vhodná pre plemená všetkých veľkostí, odolná, protišmyková, skladacia, nosnosť 90 kg, hmotnosť 4,9 kg, materiál plast, rozmery 40×155 cm (Š×H), čierna a červená farba
118,49 €
Na sklade 3 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CHPpe0963
Shumee Skladacie schodíky pre psov hnedé 62 × 40 × 49,5 cm - Schodíky pre psov Varianty
5,0
Shumee Skladacie schodíky pre psov hnedé 62 × 40 × 49,5 cm
Schodíky pre psov – interiérové, vhodné pre plemená všetkých veľkostí, odolné, protišmykové, stabilné, nosnosť 75 kg, hmotnosť 2,02 kg, materiál látka a plast, hnedá farba
61,39 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CHPcp0240
5,0
Easy Upp Gregory 60 × 45 × 40 cm
Schodíky pre psov – interiérové, vhodné pre malé plemená a stredne veľké plemená, odolné, stabilné, s prateľným poťahom, nosnosť 30 kg, hmotnosť 3 kg, materiál látka a polyester, rozmery 45×40×60 cm (V׊×H), sivá farba
154,12 €
Na sklade 3 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CHPpe0759
5,0
Trixie Pet ramp nástupná rampa 40 × 156 cm do 90 kg
Schodíky pre psov – rampa, vhodná pre plemená všetkých veľkostí, odolná, protišmyková, skladacia, stabilná, s jednoduchou montážou, nosnosť 90 kg, hmotnosť 4,5 kg, materiál plast, rozmery 156×40 cm (V׊), čierna farba
99,90 €
Zánovné
Objednávací kód: CHPpe0150
Easy Upp Chloe grey 60 × 45 × 40 cm - Schodíky pre psov Varianty
Easy Upp Chloe grey 60 × 45 × 40 cm
Schodíky pre psov – interiérové, vhodné pre malé plemená a stredne veľké plemená, odolné, stabilné, s prateľným poťahom, nosnosť 30 kg, hmotnosť 3 kg, materiál koženka, rozmery 45×40×60 cm (V׊×H), sivá farba
154,12 €
Na sklade 3 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CHPpe0757
Easy Upp Chloe brown 60 × 45 × 40 cm - Schodíky pre psov Varianty
Easy Upp Chloe brown 60 × 45 × 40 cm
Schodíky pre psov – interiérové, vhodné pre malé plemená a stredne veľké plemená, odolné, stabilné, s prateľným poťahom, nosnosť 30 kg, hmotnosť 3 kg, materiál koženka, rozmery 45×40×60 cm (V׊×H), hnedá farba
154,12 €
Na sklade 3 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CHPpe0756
5,0
Shumee Skladacie schodíky pre psov čierne 62 × 40 × 49,5 cm
Schodíky pre psov – interiérové, vhodné pre plemená všetkých veľkostí, odolné, protišmykové, stabilné, nosnosť 75 kg, hmotnosť 2,02 kg, materiál látka a plast, čierna farba
55,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: CHPcp0239
Easy Upp Chloe beige 40 × 40 × 30 cm
Schodíky pre psov – interiérové, vhodné pre malé plemená a stredne veľké plemená, odolné, stabilné, s prateľným poťahom, nosnosť 30 kg, hmotnosť 3 kg, materiál koženka, rozmery 30×40×40 cm (V׊×H), béžová farba
123,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: CHPpe0753
Easy Upp Elegance 40 × 40 × 30 cm
Schodíky pre psov – interiérové, vhodné pre malé plemená a stredne veľké plemená, odolné, stabilné, s prateľným poťahom, nosnosť 30 kg, hmotnosť 3 kg, materiál látka a polyester, rozmery 30×40×40 cm (V׊×H), sivá farba
134,32 €
Na sklade 4 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CHPpe0750
5,0
Easy Upp Karino 40 × 40 × 30 cm
Schodíky pre psov – interiérové, vhodné pre malé plemená a stredne veľké plemená, odolné, stabilné, s prateľným poťahom, s jednoduchou montážou, hmotnosť 3 kg, materiál látka a polyester, rozmery 30×40×40 cm (V׊×H), biela farba
130,38 €
Na sklade 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CHPpe0322
5,0
Easy Upp Gregory 40 × 40 × 30 cm
Schodíky pre psov – interiérové, vhodné pre malé plemená a stredne veľké plemená, odolné, stabilné, s prateľným poťahom, s jednoduchou montážou, hmotnosť 3 kg, materiál látka a polyester, rozmery 30×40×40 cm (V׊×H), sivá farba
134,32 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CHPpe0319
5,0
Easy Upp Brownie 40 × 40 × 30 cm
Schodíky pre psov – interiérové, vhodné pre malé plemená a stredne veľké plemená, odolné, stabilné, s prateľným poťahom, s jednoduchou montážou, hmotnosť 3 kg, materiál látka a polyester, rozmery 30×40×40 cm (V׊×H), sivá farba
130,38 €
Na sklade 3 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CHPpe0320
Easy Upp Chloe grey 40 × 40 × 30 cm - Schodíky pre psov Varianty
Easy Upp Chloe grey 40 × 40 × 30 cm
Schodíky pre psov – interiérové, vhodné pre malé plemená a stredne veľké plemená, odolné, stabilné, s prateľným poťahom, nosnosť 30 kg, hmotnosť 3 kg, materiál koženka, rozmery 30×40×40 cm (V׊×H), sivá farba
130,38 €
Na sklade 3 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CHPpe0754
Easy Upp Chloe beige 40 × 40 × 30 cm - Schodíky pre psov Varianty
Easy Upp Chloe beige 40 × 40 × 30 cm
Schodíky pre psov – interiérové, vhodné pre malé plemená a stredne veľké plemená, odolné, stabilné, s prateľným poťahom, nosnosť 30 kg, hmotnosť 3 kg, materiál koženka, rozmery 30×40×40 cm (V׊×H), béžová farba
130,38 €
Na sklade 3 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CHPpe0753
1,0
Easy Upp Barbara 40 × 40 × 30 cm
Schodíky pre psov – interiérové, vhodné pre malé plemená a stredne veľké plemená, odolné, stabilné, s prateľným poťahom, s jednoduchou montážou, hmotnosť 3 kg, materiál látka a polyester, rozmery 30×40×40 cm (V׊×H), krémová farba
118,49 €
Na sklade 4 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CHPpe0321
Easy Upp Chloe brown 40 × 40 × 30 cm - Schodíky pre psov Varianty
Easy Upp Chloe brown 40 × 40 × 30 cm
Schodíky pre psov – interiérové, vhodné pre malé plemená a stredne veľké plemená, odolné, stabilné, s prateľným poťahom, nosnosť 30 kg, hmotnosť 3 kg, materiál koženka, rozmery 30×40×40 cm (V׊×H), hnedá farba
130,38 €
Na sklade 3 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CHPpe0755
Easy Upp Chloe white 40 × 40 × 30 cm - Schodíky pre psov Varianty
Easy Upp Chloe white 40 × 40 × 30 cm
Schodíky pre psov – interiérové, vhodné pre malé plemená a stredne veľké plemená, odolné, stabilné, s prateľným poťahom, nosnosť 30 kg, hmotnosť 3 kg, rozmery 30×40×40 cm (V׊×H), biela farba
130,38 €
Na sklade 4 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CHPpe0752
DUVO+ Easy Step protišmyková rampa 153 cm do 50 kg
Schodíky pre psov – outdoorové, vhodné pre plemená všetkých veľkostí, odolné, protišmykové, skladacie, stabilné, s jednoduchou montážou, nosnosť 50 kg, materiál plast, čierna farba
90,43 €
Na sklade 3 ks u dodávateľa
Objednávací kód: CHPpe0471

Schody pre psov

V kategórii Schody pre psov máme práve teraz na Alza.sk celkom 25 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné schody pre psov Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie schody pre psov Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie schody pre psov Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii schody pre psov recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií