AlzaBoxy Q1 Samsung Galaxy AI

Realme GT 2 Pro

Zobraziť katalóg
Realme GT 2 Pro
4,7 25 hodnotení
Mobilný telefón – 6,7" AMOLED 3216 × 1440 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, dual SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 50Mpx širokouhlý, predná kamera 32Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, rýchle nabíjanie 65W, batéria 5000 mAh, model 2022, Android
Kód:  REAM034ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Realme GT 2 Pro

Mobil Realme GT 2 Pro patrí medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Dovolí vám sledovať dianie na internete, nahrávať videá a vyhotovovať fotografie fotoaparátom s trojitým objektívom, ale tiež využívať veľa užitočných aplikácií alebo si zahrať hry. Mobil je osadený 6,7" displejom, čo poteší nadšencov veľkých telefónov. Vnútri možno nájsť priestor, do ktorého sa zmestí dual SIM. O plynulý chod systému dbá 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Operačná pamäť disponuje kapacitou 12 GB. Dostatočné množstvo energie poskytuje batéria s kapacitou 5000 mAh. Istotne vás poteší jeho konektorová výbava USB-C. Mobil Realme bol verejnosti predstavený v roku 2022.

Hlavné vlastnosti mobilu Realme GT 2 Pro

  • Inteligentný mobil Realme je opatrený 6,7" obrazovkou
  • O plynulý chod systému sa postará 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť dosahuje veľkosť 12 GB
  • Dostatočné množstvo energie zabezpečuje batéria s kapacitou 5000 mAh
  • Určite oceníte jeho konektorovú výbavu USB-C
  • Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu je 50 Mpx
  • Na zadnej strane sú k dispozícii 3 šošovky fotoaparátu
  • Mobilný telefón je opatrený 6,7" AMOLED displejom
  • Fanúšikovia rýchlych scén si budú pochvaľovať 120Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • Základné operácie sú spravované operačným systémom Android 12 vrátane nadstavby Realme UI
  • Mobil má k dispozícii slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM
  • Podporuje 5G, LTE (4G) a UMTS/CDMA (3G) dátové služby
  • Telefónu dodáva energiu vstavaná batéria s kapacitou 5000 mAh

Na displej mobilu Realme sa dobre pozerá

Každý moment strávený s mobilom Realme bude príjemne strávený, keďže svojím 6,7" AMOLED displejom a QHD 3216 × 1440 rozlíšením prináša obsah v dokonalej kvalite. Nadšení budú aj milovníci rýchlych scén vďaka 120Hz obnovovacej frekvencii displeja.

Vychutnajte si fotografie z dovolenky

K výbave na fotenie v mobile náleží fotoaparát s trojicou šošoviek. Telefón Realme vyniká 50Mpx zadným fotoaparátom, 50Mpx širokouhlým objektívom. Širokouhlý fotoaparát s krátkou ohniskovou vzdialenosťou umožňuje zachytiť široký uhol záberu. Je využívaný na zaznamenanie rozsiahlych scén a panorám, kde je kľúčové zachytiť čo najväčšie množstvo vizuálneho priestoru. S mobilom Realme môžete natočiť videá v maximálnom rozlíšení 7680 × 4320 (8K Ultra HD). Optická stabilizácia snímača prispieva k vytvoreniu ostrých snímok. Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok prináša značné výhody prisvetľovacia dióda.

Batéria mobilu so spoľahlivým výkonom

Mobilu Realme poskytuje energiu vstavaná batéria s kapacitou 5000 mAh, ktorá bez problému vydrží pracovať dva aj viac dní. Je charakteristický rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 65 W. Na napájanie slúži nabíjací port USB-C.

Mobil Realme vám zaistí spoľahlivý výkon

Elementárne funkcie a operácie mobilu Realme zabezpečuje operačný systém Android vo verzii Android 12 s nadstavbou Realme UI. Android je povestný svojou otvorenosťou a rozsiahlym výberom dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť telefónu poteší kapacitou 12 GB, s ktorou môžete hrať aj 3D hry alebo obsluhovať virtuálnu realitu.

Telefón Realme disponuje viacerými spôsobmi komunikácie

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom poskytne NFC, WiFi, Bluetooth a GPS. S NFC (Near Field Communication) môžete realizovať bezkontaktné spojenie medzi zariadeniami na malú vzdialenosť, obvykle do 10 centimetrov. Umožní vám to uskutočňovať bezkontaktné platby mobilom v obchodoch, čo je pohodlnejšie než používanie karty. S funkciou WiFi na svojom telefóne môžete pohodlne využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Technológia Bluetooth poskytuje bezdrôtovú konektivitu k rôznym zariadeniam, to vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát bez nutnosti drôtového prepojenia. GPS (Global Positioning System) využíva satelitné signály na určenie polohy zariadenia na zemskom povrchu. Vďaka tejto technológii môže mobilný telefón získať presnú geografickú polohu, čo je užitočné pre navigáciu, mapovanie, zaznamenávanie trás, hľadanie blízkych miest a veľa ďalších aplikácií.

Komunikujte a užívajte si zábavu bez obmedzení

Do telefónu môže byť vložená hlavná nano SIM aj vedľajšia nano SIM karta. Prístup k internetovým stránkam, posielanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a veľa ďalšieho vám zaistia rýchle 5G, LTE (4G) a UMTS/CDMA (3G) dátové služby, s ktorými bude sťahovanie veľkých súborov, streamovanie obsahu alebo spojenie cez videohovor úplne bezproblémové a rýchle.

Šikovné funkcie mobilu prídu vždy vhod

Užite si každý deň naplno s mobilom Realme. Biometrické rozpoznávanie tváre umožňuje odomknúť telefón len jednoducho pohľadom. V displeji smartfónu je však k dispozícii aj snímač odtlačkov prstov. Počas prehrávania filmov alebo napríklad pri hraní hier zaisťuje funkcia Dolby Atmos priestorový zvuk s rozšíreným počtom kanálov. Jeden kanál môže obsahovať zvuk výstrelov a iný zase mechaniku zbrane, vďaka tomu bude umiestnenie zvuku v priestore omnoho presnejšie a autentickejšie. Bohatší obsah než len textové správy môžete s ostatnými zdieľať prostredníctvom MMS. Telefón vďaka senzoru priblíženia rozpozná, keď je blízko pri tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby sa predišlo nechceným dotykom.

Konektory mobilu:

USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), gyroskop, svetelný senzor a senzor priblíženia (proximity)

Príslušenstvo v balení:

nabíjačka (adaptér s káblom), obal, fólia na displej a nabíjací kábel (USB-A na USB-C)

Rozmery telefónu:

163,2 × 74,7 × 8,18 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

199 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Realme GT 2 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Realme GT 2 Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Realme GT 2 Pro.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií