AP+ slevy v app AP+ plus nový vizuál

ROHNSON R-888 Siberian Husky

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-888 Siberian Husky
3,8 4 hodnotení
Mobilná klimatizácia – s odvlhčovaním, s ventilátorom, s pojazdnými kolieskami, s nočným režimom, s chladením, s WiFi, s časovačom, s diaľkovým ovládaním, s termostatom, s mobilnou aplikáciou, s umývateľným filtrom a s digitálnym displejom, energetická trieda A, chladiaci výkon 12000BTU/h, pre miestnosť do 120m³, hlučnosť 64dB(A), rozmer 83.5×38.5×40.5cm (V׊×H), v balení: hadica, koncovky a diaľkové ovládanie
Kód:  ROHKLI006 Produktové číslo:  R-888

ROHNSON R-888 Siberian Husky

Hľadáte zariadenie, ktoré by vám pomohlo ochladiť vzduch v miestnosti? V tom prípade je tu pre vás mobilná klimatizácia Rohnson, ktorá tieto požiadavky splní, a navyše nebudú potrebné žiadne stavebné úpravy. Mobilná klimatizácia je prenosná, a tak je možné ju previezť tam, kde sa aktuálne nachádzate. Zásluhou pojazdových koliesok nie je problém prenosnú klimatizáciu kamkoľvek premiestniť. Funkcia odvlhčovania slúži na zachovanie ideálnej vlhkosti vzduchu, s ktorou nedochádza k tvorbe plesní ani inému poškodeniu stien. Mobilná klimatizácia ROHNSON R-888 Siberian Husky má chladiaci výkon 12000 BTU/h a prístroj dokáže ochladiť miestnosť s rozmerom 120 m3 . Keď sa filter zanesie, je potrebné ho vymyť pod slabým prúdom vody, nechať uschnúť a nasadiť späť do klimatizácie. Hlučnosť ponúkaného prístroja je 64 dB(A). V balení sa nachádza aj hadica, koncovky a diaľkové ovládanie.

Hlavné prednosti mobilnej klimatizácie ROHNSON R-888 Siberian Husky

  • Mobilná klimatizácia reguluje vysoké teploty v miestnosti
  • Energetická trieda chladenia mobilnej klimatizácie Rohnson: A
  • Funkcia odvlhčovania napomáha v miestnosti udržať adekvátnu vlhkosť vzduchu
  • Mobilná klimatizácia Rohnson dosahuje odvlhčovací výkon
  • Prevádzka je veľmi tichá, hlučnosť len 64 dB(A)
  • Vďaka časovaču nie je potrebné kontrolovať prevádzku klimatizácie
  • Nastavenie prístroja prostredníctvom mobilnej aplikácie
  • Diaľkové ovládanie sa postará o komfortné používanie mobilnej klimatizácie
  • Ventilátor rozprúdi príjemný vánok
  • Súčasťou balenia: hadica, koncovky a diaľkové ovládanie
  • Dĺžka výfukovej hadice mobilnej klimatizácie je 1,5 m
  • Rozmery mobilná klimatizácia Rohnson činí 83,5 × 38,5 × 40,5 cm
  • Mobilná klimatizácia váži 35,5 kg
  • Farba: biela a sivá

Mobilná klimatizácia ROHNSON R-888 Siberian Husky vás prekvapí ešte ďalšími užitočnými funkciami

Mobilná klimatizácia Rohnson má k dispozícii hneď niekoľko funkcií. Vďaka digitálnemu displeju máte istý prehľad informácií o prevádzke mobilnej klimatizácie. Pri režime ventilátora klimatizácia vytvára príjemný vánok, a pocitové ochladenie tak príde rýchlejšie. Mobilnú klimatizáciu ROHNSON R-888 Siberian Husky môžete ovládať z pohovky alebo kresla pomocou diaľkového ovládača. Nechýba tiež tichší nočný režim, ktorý je ohľaduplný k vášmu spánku. Je tiež vybavená praktickým časovačom, s ktorým si nastavíte vychladenie miestnosti na vami vybraný čas. Termostat sa stará o to, aby sa teplota pohybovala v určitom rozmedzí, môžete si tak zvoliť minimálnu aj maximálnu teplotu v miestnosti. Mobilnú klimatizáciu Rohnson bez problému prepojíte s inteligentným mobilným telefónom alebo tabletom. Stačí len stiahnuť aplikáciu a potom už pohodlne nastavujete požadované parametre a ovládate jej funkcie. Tieto všetky funkcie tak môžete využívať vďaka prepojeniu s aplikáciou cez WiFi.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Poľsko Hotovo!
Hmotnosť
35,5 kg Hotovo!
Energetická trieda
A Hotovo!
Hlučnosť
64 dB(A) Hotovo!
Hlučnosť vnútornej jednotky
64 dB(A) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Poľsko Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
35,5 kg Hotovo!

Energetické parametre klimatizácií

Energetická trieda
A Hotovo!
Hlučnosť
64 dB(A) Hotovo!
Hlučnosť vnútornej jednotky
64 dB(A) Hotovo!
Spotreba pri chladení
3,5 kWh Hotovo!
Koeficient využiteľnosti energie EER
2,6 Hotovo!

Výkon

Chladiaci výkon
12 000 BTU/h Hotovo!
Chladiaci výkon v kW
0 kW Hotovo!
Odvlhčovací výkon
43 l Hotovo!
Vychladí miestnosť (m3)
120 m3 Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
S odvlhčovaním, S ventilátorom, S pojazdnými kolieskami, S nočným režimom, S chladením, S WiFi, S časovačom, S diaľkovým ovládaním, S termostatom, S mobilnou aplikáciou, S umývateľným filtrom, S digitálnym displejom Hotovo!
Dĺžka výfukovej hadice
1,5 m Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Sivá Hotovo!

Rozmery

Výška
83,5 cm Hotovo!
Šírka
38,5 cm Hotovo!
Hĺbka
40,5 cm Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Hadica, Koncovky, Diaľkové ovládanie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň chcem sa opýtať či klimatizácia ROHNSON R-888 Siberia je multifunkčná to znamená že cez leto potrebujeme miestnosť aby bola chladná a cez zimu vykúriť chceme to na terasu ktorá je zasklená ďakujem.

Dobrý deň chcem sa opýtať či klimatizácia ROHNSON R-888 Siberia je multifunkčná to znamená že cez leto potrebujeme miestnosť aby bola chladná a cez zimu vykúriť chceme to na terasu ktorá je zasklená ďakujem.

Mám tuto klimatizaci a chci se zeptat, zda je normální, že z ní vytéká při zapnutí opavdu velké množství sražené vody pomalu čůrkem. Odhaduju to tak na 1l za hodinu. Je otravné furt vylévat misku a nevím jestli to můžu prostě nechat zašpuntované. Mám jednu starší přenosnou a levnější klimatizaci a z té nekápne ani když je na maximální výkon a přitom chladí obě dobře.

Diskusia a poradňa k ROHNSON R-888 Siberian Husky
Príslušenstvo pre ROHNSON R-888 Siberian Husky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-888 Genius Wi-Fi Siberian Husky. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rohnson R-888 Genius Wi-fi Siberian Husky.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií