Sage SES990BKS

Zobraziť katalóg
Sage SES990BKS
4,5 2 hodnotení
Pákový kávovar tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 2.5 l, mliečny systém, mlynček na kávu, príprava dvoch šálok naraz, displej, funkcia horúcej vody, parná dýza, ohrievač šálok, nastavenie množstva kávy, časovač, odvápňovací systém, automatické vypnutie a cappuccino a latte, príkon 2400 W, šírka 37 cm, výška 45.5 cm, hĺbka 41 cm, hmotnosť 19kg, farba čierna
Variant
Kód:  SAGPK384 Produktové číslo:  SES990BKS Stránky výrobcu

Sage SES990BKS

Za skvelou dávkou energie už nie je treba jazdiť až do kaviarní a bistier. Zvládnete to sami skrátka vďaka svojmu pákovému kávovaru. Solídne spracovaný kávovar Sage SES990BKS s hodnotou príkonu 2400 W vám z čerstvo namletých kávových zŕn naservíruje za niekoľko sekúnd perfektné espresso alebo latté či cappuccino. Vie vyvinúť tlak 15 bar, vďaka ktorému je z kávy vyextrahované maximum arómy. A tak sa môžete pri príprave každej šálky kávy cítiť ako vo svojej obľúbenej kaviarni. Ak zbožňujete kávy s mliekom, ako napríklad latté alebo cappuccino s jemnou a nadýchanou penou, určite vám príde v tomto ručnom kávovare vhod vysokotlaková parná dýza, ktorá dokáže s mliekom zázraky. Ďalším pozitívom je vložený mlynček na kávu, ktorý kávu pomelie na hrubosť, ktorú uznáte za vhodnú. Zásobník na vodu má objem v hodnote 2,5 l, s touto veľkorysou kapacitou pákový kávovar Sage bez problémov zvládne obslúžiť aj viacčlennú domácnosť. Prehľadnosť pri používaní zdokonaľuje displej, na ktorom môžete pozorovať aktuálny stav pripravovaného nápoja.

Podstatné prednosti pákového kávovaru Sage SES990BKS

  • Kvalitný pákový kávovar Sage na prípravu kávy v domácich podmienkach
  • Napeňovacia tryska na dokonale jemnú penu
  • Vnútorný kávový mlynček
  • Zabudovaný ohrievač šálok
  • Možnosť pripraviť dve espressá zároveň
  • Displej, s ktorým okamžite získate prehľad o informáciách prípravy kávy v pákovom kávovare
  • Ako prevencia proti nehodám slúži bezpečnostná poistka
  • Príkon pákového kávovaru: 2400 W
  • Tlak stroja: 15 bar
  • Čierna farba a pôsobivý vzhľad

Pákový kávovar Sage SES990BKS s nekonečnými možnosťami

Výrobca pákového kávovaru Sage venoval pozornosť každej drobnosti, aby váš kávový rituál prebehol hladko a bez akýchkoľvek problémov. Je tak vybavený integrovaným nahrievačom šálok, čo má na starosti odložené šálky teplé za každých okolností. Nemusíte mať teda strach, že by vaša čerstvo uvarená ranná káva kvôli studenému hrnčeku vychladla. Páčiť sa vám bude aj fakt, že možno si v krátkom čase pripraviť dve espressá v jednom čase. Život vám nebude komplikovať ani údržba pákového kávovaru. Keď kávovar rozpozná, že útroby sú príliš zanesené, prístroj sám vyzve k aktivácii programu na odstránenie vodného kameňa. Starosti o bezpečnosť vám vyrieši bezpečnostná poistka, ktorá prístroj automaticky vypne, ak s ním dlhšie nepracujete.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
2 400 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
2,5 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody, Časovač, Príprava dvoch šálok naraz, Automatické vypnutie Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza, Mliečny systém, Bez mliečneho riešenia Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
41 cm Hotovo!
Šírka
37 cm Hotovo!
Výška
45,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
19 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

mate tu blbú cenu

Diskusia a poradňa k Sage SES990BKS
Príslušenstvo pre Sage SES990BKS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sage SES990BKS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sage SES990BKS.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií