Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Samsung ATIV Tab XE300 64GB White

Zobraziť katalóg
Samsung ATIV Tab XE300 64GB White
Tablet PC - Intel Atom Z2760, multidotykový 10.1 "LED 1366x768 SuperBright + 400nit, RAM 2GB, Intel HD Graphics, 64GB eMMC, WiFi, Bluetooth 4.0, 2x webkamera, Micro SD, micro HDMI, USB 2.0, 2 článková batéria, Pero S Pen, puzdro s Bluetooth klávesnicou, Windows 8 32-bit
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  SATA0301e Produktové číslo:  XE300TZC-K01CZ Stránky výrobcu
Samsung ATIV Tab XE300 64GB White 711,08 € Zánovné

Samsung ATIV Tab XE300 64GB White

Samsung ATIV Tab XE300 64GB White je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
Užívajte sa výhody moderného systému Windows 8pohodlne kdekoľvek na cestách s novým tabletomSamsung Ativ Tab 3. Jeho kvalitné, štíhla a tenká konštrukcia zaručí maximálnu mobilitu a výkonný dvojjadrový procesor sa postará o svižný a bezproblémový chod celého systému. Iste poteší aj batéria s dlhou výdržou na jedno nabitie, možnosť natáčať FullHD videa s rýchlosťou 30 snímok za sekundu a tiež predinštalovaný balíček užitočných aplikácií.

Pracujte ako na počítači

Zdá sa vám praktické využitie tabletov pre prácu zanedbateľné? Potom vám Samsung Ativ Tab 3 určite zmení názor. Pripojte si klávesnicu, myš alebo pokojne aj tlačiareň bez nutnosti inštalovania zložitých ovládačov. Obraz si tiež vďaka prítomnosti micro HDMI portu môžete púšťať na vašom televízore alebo na monitore počítača. Píšte dokumenty, vytvárajte tabuľky alebo tvorte prezentácie v predinštalovaných balíčkoch MS Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote)

Dôraz na mobilitu a dizajn

Tablet ATIVA Tab 3 je tenký a ľahký ako váš inteligentný telefón (8,2 mm a 550 g), obsahuje však výkonný procesor Intel Atom a operačný systém Windows 8, vďaka čomu získate produktivitu notebooku. Všetko je navyše ukryté v elegantnom tele tabletu. K rade predinštalovaných aplikácií patrí aj funkcia Samsung SideSync, ktorá umožňuje pripojenie zariadenia Samsung Android k ATIVA PC tak, aby ste mohli ľahko zdieľať a zálohovať svoje dáta a to aj keď ste mimo domova. Spoznajte výraz prepojený a mobilný život.

Nástroje pre ľahšie ovládanie


Pre jednoduchšie ovládanie, tablet poskytuje nástroje, s ktorými budete produktívnejší než kedykoľvek predtým. Jeho vstavané pero S Pen umožňuje rýchle a presné zadávanie údajov a ovládanie. Spoznajte slobodu pohybu s klávesnicou Bluetooth, Ktorá vám umožní ľahko a pohodlne aktualizovať dokumenty a podrobnosti na cestách.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Atom Z2760 Cloverview Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSHD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
10,1" Hotovo!
Kapacita úložiska (celková)
64 GB Hotovo!
Výbava
Dotykový displej, Operačný systém Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
10,1" Hotovo!
Pomer strán
16:9 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 px Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Atom Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Atom Z2760 Cloverview Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Cache procesora
1 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
800 MHz (0,8 GHz) Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
GMA X3100 Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSHD Hotovo!
Kapacita úložiska (celková)
64 GB Hotovo!

Výbava

Výbava
Dotykový displej, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
720 Mpx Hotovo!

Batéria

Počet článkov
Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
0,55 kg Hotovo!

Rozhranie

Dátové
Micro USB Hotovo!
Grafické výstupy
Micro HDMI Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!
WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
257,4 mm Hotovo!
Hĺbka
165,3 mm Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung ATIV Tab XE300 64GB White
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií