AD 1. týden květen P&G boost

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/krypto-novinky_2.jpg

Bitcoinový mesačník: Čo hýbalo svetom kryptomien v apríli?

Nepravidelné novinky zo sveta Bitcoinu, miningu a zľahka ďalších kryptomien z dielne našej obsahovej redakcie. Čítajte viac v našom článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bitcointalk-banner-mini.jpg

História Bitcointalku a highlighty jeho diskusií

Bitcointalk, legendárne internetové diskusné fórum, na ktorom prebiehali bežné konverzácie bitcoinových OGs, ale aj zásadné debaty o budúcom vývoji samotného bitcoinového protokolu, výber jeho ikonického loga aj špekulácie o tom, či bude Bitcoin raz nahradený inou, lepšou alternatívou. V článku sa dozviete, aké najzaujímavejšie highlighty sa v ňom skrývajú. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/shiller.jpg

Ekonomický nobelista Shiller kritizuje kryptomeny

Nositeľ Nobelovej pamätnej ceny za ekonómiu Robert Shiller vo svojom novom článku uvádza, že kryptomenám vlastne nikto nerozumie a väčšina ľudí sa len vozí na vlne novej módy a investičnej mánii. Viac v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/krypto-clanky-novinky.jpg

Ernst & Young: verejné blockchainy predčia súkromné ​​blockchainy

Rovnako ako v prípade internetu (a intranetu), aj v prípade blockchainov bude vývoj favorizovať široko prístupnú platformu. Medzi najväčšie riziko verejných blockchainov však patrí fork – štiepenie na dve nekompatibilné vetvy. Viac o pozícii spoločnosti EY k novému odvetviu v článku. Read more »
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info