AD květen univerzal AD 1. týden květen

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/garmin-epix-MINI.jpg

Garmin Epix (PREVIEW) – profesionálne športové hodinky s AMOLED displejom

Tie najlepšie športové funkcie, famózny AMOLED displej aj 16-dňová výdrž batérie. Garmin Epix akoby mali všetko, čo si náročný športovec môže priať.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/garmin-fenix-7-mini.jpg

Garmin Fenix 7 (PREVIEW) – športová legenda v doposiaľ najlepšej forme

Jedinečné spojenie športových a outdoorových funkcií, bezkonkurenčné technológie aj dotykové ovládanie. To všetko ukrývajú dlho očakávané Garmin Fenix 7, ktoré sa stanú jasnou voľbou nielen profesionálnych športovcov.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-mini.jpg

Huawei Watch GT 3 (PREVIEW) – návrat fitness hodiniek z Ázie

Tretia generácia úspešných športových hodiniek Huawei Watch GT 3 je zaujímavou alternatívou k vlajkovému modelu, oproti ktorému ale ponúka pokročilejšie športové funkcie, lepšiu navigáciu aj niekoľkonásobnú výdrž batérie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/DSC_0229-mini.jpg

WowME TS Watch (RECENZIA) – za málo peňazí veľa muziky

Extrémne nízka cena, solídna základňa funkcií aj pôvabný dizajn. Smart hodinky WowME TS Watch sú jednou z najzaujímavejších volieb v nižšej cenovej relácii a ujsť by preto nemali ani vám… Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre hodinky a telefonovani.jpg

Smart hodinky s možnosťou telefonovania

Smart hodinky neslúžia len na sledovanie Vašej pohybovej aktivity alebo zobrazovanie oznámení z telefónu, ale môžete ich používať aj na prijímanie telefonických hovorov. Ako môžete telefonovať zo svojich smart hodiniek? Ktoré inteligentné hodinky sú určené len ako verzia hands-free a naopak, ktoré môžu fungovať aj samostatne bez telefónu? Tieto a mnohé ďalšie informácie sa dozviete v nasledujúcom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wowmem-vita-chytre-hodinky-nahled-2.jpg

WowME Vita, hodinky, ktoré kombinujú elegantný dizajn s modernými technológiami

Smart hodinky WowME Vita spájajú eleganciu a moderné technológie do jediného pôsobivého celku, ktorý si navyše zaobstaráte za veľmi priaznivú cenu. Čo všetko ponúknu?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wqw.jpg

WowME Watch GT01 sú smart hodinky s parádnym displejom

Smart hodinky WowME Watch GT01 sú vhodné na monitorovanie každodennej aktivity aj sledovanie športových cieľov. Na dobre čitateľnom 1,55" dotykovom displeji si zobrazíte notifikácie aj prehľad o svojej aktivite a telesných funkciách. Čo všetko dokážu?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amazfit-gts-3-chytre-hodinky.jpg

Amazfit GTS 3 (RECENZIA) – hranatý fešák po tretíkrát

Tretia generácia obľúbeného radu GTS využíva osvedčenú kombináciu neodolateľného dizajnu, vynikajúcej výbavy a vynikajúceho pomeru cena/výkon. Bude to nový trhák v kategórii cca 150 eur? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amazfit-gtr-3-pro-mini.jpg

Amazfit GTR 3 a GTR 3 Pro (PREVIEW) – lifestylový spoločník na každú príležitosť

Výnimočný dizajn, suverénne vybavenie aj atraktívny pomer cena/výkon. To všetko predstavuje dvojica inteligentných hodiniek Amazfit GTR 3 a Amazfit GTR 3 Pro, ktoré sa snažia zopakovať úspech svojich populárnych predchodcov. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytré hodinky sklíčka.jpg

Typy sklíčok smart hodiniek, alebo každé má svoje pre a proti

Sklíčko kryjúce ciferník patrí medzi najzraniteľnejšie časti smart hodiniek, preto je dobré pri výbere venovať pozornosť aj tomuto parametru a vziať do úvahy aj plánované využitie hodiniek. Budete preferovať skôr odolnosť voči poškriabaniu alebo nárazuvzdornosť?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/squarz-9-pro-mini.jpg

ARMODD Squarz 9 Pro (PREVIEW) – elegantné hodinky v slovenskom vyhotovení

Na pulty obchodov mieria nové smart hodinky ARMODD Squarz 9, ktoré lákajú famóznym dizajnom, solídnou výbavou aj výnimočným pomerom cena/výkon. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fossil-gen6-ikona.jpg

Fossil Gen 6 (PREVIEW) – Očarujúce hodinky s plnohodnotnou výbavou

Inteligentné a štýlové. Také sú nové inteligentné hodinky Fossil Gen 6, ktoré ponúkajú množstvo vítaných inovácií na tých správnych miestach... Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/VisaContactless_Supermarket_215_04.jpg

Plaťte rýchlo a bezpečne s platobnou kartou Visa v inteligentných telefónoch a hodinkách

NFC platby v súčasnosti zažívajú obrovský boom a banky sa doslova predháňajú v ponuke jednotlivých platobných služieb pomocou smart hodiniek či mobilných telefónov. Pre všetkých priaznivcov moderných technológií prinášame článok, ako ľahko, pohodlne, rýchlo a bezpečne môžete platiť kdekoľvek bez toho, aby ste na to potrebovali klasickú Visa kartu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-7-sk.jpg

Apple Watch Series 7 (PREVIEW) – väčší displej, odolnejšia konštrukcia a ešte rýchlejšie nabíjanie

Čo prináša najnovšia generácia legendárnych Apple Watch? Väčší displej, odolnejšia konštrukcia aj nové funkcie. Všetko, čo vieme o Apple Watch 7, sa dočítate v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-7-predobjednavky.jpg

Apple Watch 7: Even Bigger Display

Větší displej. Odolnější konstrukce. Rychlejší nabíjení. A vyspělé funkce jako aplikace Saturace kyslíkem* nebo EKG. Pozdrav svoje zdravější já. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-chytre-hodinky-small.jpg

Najlepšie smart hodinky roku 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Připravili jsme pro vás přehled nejlepších chytrých hodinek, které lze v současné době najít na trhu. Zaujmou některé i vás?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nabíjení  chytrých hodinek.JPG

Výdrž batérie inteligentných hodiniek: jeden deň aj pár týždňov

Výdrž batérie je téma, ktorá sa často objavuje nielen pri výbere smartfónu, ale aj v prípade inteligentných hodiniek. Aký je rozdiel medzi bežnou a maximálnou výdržou, zohráva svoju úlohu aj použitý operačný systém a ako predĺžiť výdrž vašich inteligentných hodiniek? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fitbit-charge-5-fitness-mini.jpg

Fitbit Charge 5 (PREVIEW) – famózny náramok s veľkolepými funkciami

Jedny z najlepšie vybavených fitness hodiniek prichádzajú na trh nositeľnej elektroniky, aby sa zaradili medzi najlepšie zariadenia svojho druhu. Budú však schopné obstáť aj tvárou v tvár silnej konkurencii? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-watch4-mini_1.jpg

Samsung Galaxy Watch4 Classic (RECENZIA) – najlepšie hodinky pre Android?

Najnovšia generácia inteligentných hodiniek Samsungu prináša nový operačný systém, bezkontaktné platby aj priaznivejšiu cenovku. Pôjde o nový bestseller, alebo Samsung tentoraz šliapol vedľa? Odpoveď na to nájdete v našej recenzii.  Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fitbit-versa-3-recenze-mini.jpg

Fitbit Versa 3 (RECENZIA) – vlajkový model s kompromismi

Tretia generácia populárnych inteligentných hodiniek spoločnosti Fitbit prináša všetko, čo by si bežný používateľ mohol želať. Výnimkou nie je ani rozumná cenovka, ktorá už určite nalákala nejedného zákazníka. Ako ale dopadli reálne testy a v čom výrobca urobil chybu? Nielen o tom v dnešnej recenzii.  Read more »
1234...
P-DC1-WEB01
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info