BOOST JBL BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/firewire-nahled.jpg

FireWire: čo to je a na čo dnes slúži?

FireWire, čiže IEEE 1394, je technológia na pripájanie periférií k počítaču. Používala sa predovšetkým na začiatku 21. storočia, a to až do doby, než bola takmer úplne nahradená technológiou USB. Aj dnes si však FireWire svoje využitie nájde. Čo všetko technológia dokáže? A ako sa jej darí v porovnaní s moderným USB? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-cardboard-nahled.jpg

Google Cardboard: lacný spôsob, ako preniknúť do VR

Google Cardboard sú lacné a jednoduché okuliare na virtuálnu realitu. Hlavným prvkom je váš mobilný telefón vložený do konštrukcie okuliarov. Napriek jednoduchému princípu sľubuje Google Cardboard hodiny zábavy. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nabijecka-nahled.jpg

Výkon nabíjačky

Výkon, resp. celkový výkon nabíjačky udáva, akú maximálnu energiu je daná nabíjačka schopná dodávať nabíjanému zariadeniu. Ak ide o model s viacerými výstupmi, uvedie sa celkový výkon všetkých týchto výstupov. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/telefonni-zaznamniky-nahled.jpg

Čo dokáže moderný telefónny záznamník?

Telefónny záznamník používajú firmy, domácnosti aj jednotlivci už niekoľko rokov. Zatiaľ čo niektorí sa ho už vzdali, iní naň jednoducho nedajú dopustiť. Moderný telefónny záznamník dokáže oveľa viac než len zaznamenať správu pre volajúceho. Čo všetko dokáže a oplatí sa ho v dnešnej dobe kúpiť?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bezdratove-nabijeni.jpg

How Does Wireless Charging Work?

Modern smartphones have all sorts of fun features, but plugging in the charger and cable every day does get annoying. Read our tips to learn how to set up wireless charging so you can keep your phone powered 24/7.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-auto-nahled.jpg

Mobil a auto: Veľký displej nemusí mať iba Tesla

Ako vyťažiť maximum zo súhry moderného automobilu a smartfónu? A prečo je dobré patrične investovať do vybaveného telefónu? Poradíme vám v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/powerbanky-v-letadle-nahled.jpg

Power banka do lietadla: Ako to je a na čo si dať pozor?

Power banky sú ideálnym zdrojom energie pre mobily a tablety na dlhých cestách. Pozitívne je, že je možné ich využívať aj v lietadle. Má to ale niektoré obmedzenia.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-nest-hub-2-nahled.jpg

Google Nest Hub 2: nová generácia inteligentného domáceho asistenta

Inteligentný hlasový asistent do domácnosti môže byť užitočný pre každého. Pomôže vám pripomenúť dôležité udalosti dňa, poskytne vám prehľad o správach a počasí, ako aj uhľovodíkové prvky vašej inteligentnej domácnosti. To je nové zariadenie Google Nest Hub 2. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-krytu-nahled.jpg

Test krytov na mobilné telefóny (RECENZIA): Ktoré stoja za to?

Kryty na mobilný telefón slúžia ako ochranný prostriedok, ale často aj ako módny doplnok. V porovnávacom teste sme sa pozreli na to, ako sa jednotlivé kryty používajú, ako dobre sú spracované aj aký majú dizajn. Ako jednotlivé kryty dopadli?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ochranna-skla-nahled.jpg

Test ochranných skiel na telefóny (RECENZIA): Ktoré je najlepšie?

Vyberáte na svoj telefón ochranné sklo a neviete, ktoré je to najlepšie? V porovnávacom teste sme sa pozreli na niekoľko zástupcov tých najpopulárnejších značiek, ktoré u nás zakúpite. Hoci sa v mnohom podobajú, došlo aj k obrovským rozdielom. Ako si jednotlivé sklá viedli?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sos-tlacitka-pro-seniory.jpg

SOS buttons and GPS locators will protect your loved ones

The SOS button or GPS locator is a function integrated into the phone or a separate device that, when pressed, sends a message with a warning or current location to predefined devices. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/usb-c-vs-thunderbolt-3-nahled.jpg

USB-C vs. Thunderbolt: Čím sa líšia?

USB, HDMI, Thunderbolt, VGA, ... Ide vám hlava vybuchnúť z nepreberného množstva káblov a portov? V tomto článku si ujasníme rozdiel medzi zameniteľným USB-C a Thunderbolt 3. Vizuálne rovnaké, v niektorých ohľadoch sú ale odlišné. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gan-nabijecky-nahled.jpg

Nabíjačky GaN – účinnejšie nabíjačky v menšom balení

Okrem navyšovania rýchlostí nabíjania a integrácii bezdrôtových nabíjacích plôch do nábytku sa dostávame k vylepšovaniu samotných nabíjacích adaptérov. Nová technológia GAN nabíjačiek umožní, aby sa všetko upriamilo do menších rozmerov, pritom si nabijete súčasne hneď niekoľko zariadení. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/divak-nahled.jpg

4 typy divákov, ktorý z nich ste vy?

Aký ste typ filmového či seriálového diváka? Ste viac kritik, seriálový maniak, tímový hráč alebo snáď televízny povaľač? Pozrite sa na charakteristiku jednotlivých typov. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-gadgety-2021.jpg

Výber TOP gadgetov 4

V ďalšom diele TOP gadgetov si ukážeme praktické doplnky na nabíjanie, natáčanie videí či ustráženie osobných vecí. Ktoré príslušenstvo z nášho výberu sa vám tentoraz bude hodiť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/platba_1.jpg

Ako na platenie pomocou smart watch (NÁVOD)

Bezkontaktné platby dnes umožňujú skoro všetky európske terminály a aj vďaka tomu sa čoraz viac rozširuje platenie smart hodinkami s NFC. Je ale nutné vybrať tie správne a uistiť sa, či službu podporuje vaša banka. Uskutoční sa platba hodinkami aj bez mobilu? A prečo je platenie hodinkami vhodnou voľbou pri cestovaní? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-smarttag-chytry-privesek.jpg

Inteligentný prívesok Samsung Galaxy SmartTag pomôže pri hľadaní stratených vecí

Samsung SmartTag je miniatúrne zariadenie, ktoré vám môže pomôcť vyriešiť problémy s hľadaním stratených predmetov. V spolupráci s inteligentným telefónom totiž funguje ako Bluetooth lokátor so širokým dosahom signálu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-buds-pro-nahled.jpg

Slúchadlá Samsung Galaxy Buds Pro ponúknu ANC, bleskové nabíjanie aj skvelý zvuk

Slúchadlá Samsung Galaxy Buds ponúknu maličké rozmery, ale veľkú zvukovú kvalitu. Svoj dizajn opierajú o to najlepšie z predchádzajúcich modelov, ale v mnohých ohľadoch aktualizujú, pridávajú o i. aj odolnosť proti vode. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/top-gadgety-3-nahled.jpg

Výber TOP gadgetov 3

Tentoraz sa pozrieme na ďalšie zaujímavé gadgety na mobilné zariadenia. Väčšina z dnešného výberu je skutočne praktického rázu a pri niektorých prekvapí, že je možné ich v súvislosti s mobilnými telefónmi použiť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vyber-top-gadgetu-2-nahled-11.jpg

Výber TOP gadgetov 2

Existuje veľa užitočných pomôcok, o ktorých ste dozaista ešte nepočuli. Pritom ide o veľmi dobrých pomocníkov. Sú to vhodní adepti na darček pre vašich blízkych, či pre vašu osobnú potrebu. Na ktoré gadgety sme sa zamerali tentoraz? Read more »
123...
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info