AD elektro AD elektro

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-galaxy-ring-7.jpg

Samsung Galaxy Ring (ŠPEKULÁCIA): Bude jeden prsteň vládnuť všetkým?

O inteligentnom prsteni Samsung Galaxy Ring už niečo vieme, a dokonca sme ho mohli aj vidieť na MWC. Ako doplnok mobilného telefónu bude cez deň aj v noci strážiť vaše telesné funkcie a následne vám digitálny asistent poradí, ako si zlepšiť svoj život. Ako treba lepšie spať, cvičiť alebo stravovať sa, ale nie všeobecne. Pôjde o konkrétne rady ušité na mieru majiteľovi prsteňa. To znie skvele, a tak sme pre vás zhrnuli všetky informácie, ktoré sme o Galaxy Ring zistili. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-sluchatka-headphones-nahled_1.jpg

Najlepšie slúchadlá 2024 (AKTUALIZOVANÉ): Herné, True Wireless, HiFi a ďalšie

Ktoré sú tie najlepšie slúchadlá v roku 2024? Pozreli sme sa na výber najlepších modelov v rôznych kategóriách vrátane herných, True Wireless, HiFi a ďalších. Povieme si tiež, aké sú v súčasnosti trendy medzi slúchadlami.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realna-kapacita-powerbanky-nahled.jpg

Aká je reálna kapacita power banky?

Asi ste si už niekedy všimli, že keď si kúpite power banku, jej udávaná a reálna kapacita sa znateľne líšia. Nejde o žiadny výrobný trik, ako by sa mohlo najskôr zdať. Power banky tak skrátka fungujú. Prečo a ako veľmi sa udávaná kapacita power banky líši od tej skutočnej? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-watch-ultimate-recenze.jpg

Huawei Watch ULTIMATE (RECENZIA): Smart hodinky s výnimočnou odolnosťou

V minulých článkoch som sa venoval skoro až extravagantným smart hodinkám Huawei Watch Buds určeným predovšetkým pre hudobných závislákov, alebo veľmi lacným, ale zato mimoriadne ľahkým a odolným Huawei Watch GT3 SE, teraz je teda čas pozrieť sa aj do najvyššieho segmentu smart hodiniek, kam bezpochyby patria Huawei Watch ULTIMATE, o ktorých bude táto používateľská recenzia. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-buds-fe-nahled.jpg

Samsung Galaxy Buds FE sú skvelé True Wireless slúchadlá na každodenné počúvanie

Samsung predstavil nové bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds FE, ktoré toho za nižšiu cenu ponúknu naozaj dosť. Budú určite s prehľadom dostačovať mnohým používateľom. Čo všetko konkrétne dokážu? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beats-studio-buds-plus-nahled.jpg

Nahliadnite do útrob. Slúchadlá Beats Studio Buds+ lepšie hrajú a prichádzajú aj v priehľadnej verzii

Kvalitou ovenčená značka Beats predstavuje svoje nové True Wireless slúchadlá – Beats Studio Buds+. Majú zaujať už na prvý pohľad, ale pokrok samozrejme neobišiel ani vnútornú výbavu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/usb-pd-nahled.jpg

USB Power Delivery: štandard rýchlonabíjania s výkonom až 240 W

USB Power Delivery je technológia nabíjania, o ktorej veľa ľudí nevie, ale veľa ich ju využíva. Ide totiž o jeden z najvyužívanejších rýchlonabíjacích štandardov moderných smartfónov. V nasledujúcom článku si vysvetlíme všetko, čo by ste o tejto dôležitej technológii mali vedieť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-airpods-2-sluchatka.jpg

AirPods Pro 2022 (RECENZIA): nové štuple s ešte dlhšou výdržou a lepším ovládaním

Nové slúchadlá Apple AirPods Pro 2. generácie sľubujú to najlepšie možné počúvanie v rámci kategórie True Wireless. K pokročilým funkciám, ako je ANC či režim priepustnosti, pridávajú nové funkcie a tie súčasné vďaka novému čipu ešte zdokonaľujú. Čo všetko od nich čakať? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-buds2-pro-nahled.jpg

Samsung Galaxy Buds2 Pro (PREVIEW): kompaktné slúchadlá s vycibreným zvukom

Samsung predstavil nástupcu svojich True Wireless slúchadiel, Samsung Galaxy Buds2 Pro. Novinka poteší predovšetkým plnou podporou 24-bitového audia, ale aj pokročilým potlačením hluku a množstvom ďalšieho. Buds2 Pro smerujú predovšetkým na milovníkov hudby, ktorí chcú maximálnu kvalitu zvuku, aj keď práve nie sú doma. Ponúknu toho pomerne veľa.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-airtag-nahled.jpg

Apple AirTag (RECENZIA): malý gadget, ktorý ľahko nájde to, čo treba

Inteligentné lokátory sú zaujímavým doplnkom, ktorý je však všeobecne trochu utláčaný zábavnejšími technologickými gadgetmi. Apple si však uvedomuje praktickosť tohto doplnku, a preto sa rozhodol vytvoriť svoj vlastný. Ako funguje a čo všetko sľubuje Apple AirTag?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tisk-z-mobilu-uvodni-1.jpg

How to print from a mobile phone (GUIDE)

Printing from a mobile phone is an excellent way to print photos and documents directly from your phone. Connecting your phone to the printer is easy; you can do it wirelessly or use a USB cable. In this article, we will explain how to do it. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-powerbanku-nahled.jpg

How to Choose a Power Bank

Looking for a power bank and not sure which one is the right one for you? There are many types and each one excels in something different. However, we can set several basic parameters which will help you choose the perfect power bank. Let's take a look at them in the following article.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prislusenstvi-pro-mobil-nahled.jpg

Chystáte sa niekomu kúpiť mobil? Nezabudnite na príslušenstvo

Pokiaľ sa chystáte darovať mobilný telefón, nezabudnite ani na príslušenstvo. Niektoré telefóny napríklad mávajú v balení slabšie nabíjačky, než ktoré naozaj podporujú, niekto ocení napríklad štýlový kryt, ochranné sklo alebo slúchadlá. Pomocou mobilného príslušenstva tak môžete svoj darček ešte o trochu vylepšiť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/minnahled.jpg

Ako spoznať príslušenstvo s certifikáciou MFi?

Čo si predstavíte pod pojmom MFi? Tí z vás, ktorí používajú Apple zariadenia, už možno tušia. Áno, ide o certifikáciu, ktorou je označené výhradne kvalitné príslušenstvo. Ako ho spoznáte?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pouzdra-isaprio-nahled.jpg

S puzdrom na telefón iSaprio sa odlíšite

S krytmi od iSaprio svoj mobilný telefón nielen ochránite, ale dodáte mu potrebnú vlastnú tvár. Na výber je z niekoľkých stoviek motívov určených pre všetky mysliteľné značky a modely telefónov.  Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/opletene-kabely-nahled.jpg

Opletené káble bodujú vyššou odolnosťou aj krajším vzhľadom

Opletené káble predstavujú unikátny spôsob, ako aj z tak obyčajnej veci, ako je kábel, urobiť dizajnový prvok, ale aj zlepšiť jeho odolnosť. Práve preto čoraz viac zákazníkov volí textilné káble namiesto tých bežných. Podľa čoho opletené káble vyberať? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ifixit-nahled.jpg

S návodmi a náradím od iFixit si sami opravíte mobil, počítač aj hernú konzolu

iFixit, to je služba, databáza aj komunita zároveň. Používatelia majú prístup k tisíckam návodov a pracovných postupov na opravu širokej škály elektroniky – a to vrátane mobilných telefónov, tabletov alebo osobných počítačov. Okrem dostupných návodov, ktoré sú zadarmo, ponúka aj špeciálne náradie, ktoré opravy uľahčí. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/MHL-uvodni-obrazek-1.jpg

MHL: prepojenie telefónu s televízorom pomocou štandardného kábla HDMI

MHL alebo Mobile High-Definition Link pomáha smartfónu zdieľať obraz a zvuk s televízorom alebo monitorom. Potrebná je len štandardná redukcia HDMI, micro USB, USB-C alebo lightning konektor a MHL adaptér. Ako to funguje a ktoré telefóny podporujú MHL?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/magneticke-kabely-nahled.jpg

Magnetické káble: jednoduché pripojenie a mnoho ďalších výhod

Čo si predstavíte pod pojmom magnetický kábel? Ak taký kábel, ktorý sa ľahko pripojí k zariadeniu práve vďaka prítomnosti magnetickej sily, máte pravdu. Tých vymožeností je však viac.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-webkamera-uvodni-1.jpg

Mobil ako webkamera: Ako na to? (NÁVOD)

Online stretnutia sú dnes na dennom poriadku a webkamery sa tak stali pomerne dôležitou súčasťou počítača. Ak nechcete investovať do novej webkamery, vytvorte si ju z vlastného telefónu. V tomto článku sa pozrieme, ako na to.

Read more »
123...
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info