AD květen univerzal AD 1. týden květen

Catalogue

Vianočná finančná podpora

22.12.2021 – Naši kolegovia sa zapojili do hlasovania o vianočnú finančnú podporu neziskových organizácií. Pomerom sme prerozdelili celkovo čiastku 20 000 EUR. Read more »

Brieždenie o.z.

11.12.2021 - Brieždenie je občianske združenie pôsobiace od roku 2005 v oblasti sociálnej pomoci ženám a deťom, ktoré potrebujú sociálnu pomoc a podporu alebo zažívajú násilie v rodinách. Read more »

OZ Dom nádeje

10.12.2021 - OZ Dom nádeje je prevádzkovateľom Poradenského centra v Martine pre rodiny v kríze, krízového centra. Zriadením centra chce organizácia prispieť k podpore rodín s deťmi v ťažkej sociálnej situácii zameranej na ochranu práv a záujmov dieťaťa s cieľom zabrániť sociálnemu vylúčeniu alebo odstrániť jeho príčiny a spôsobiť na opätovné začlenenie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vstupte-900.jpg

Vstúpte n.o.

3.12.2021 - Nezisková organizácia Vstúpte, prevádzkuje zariadenie sociálnych služieb pre ľudí s mentálnym postihnutím. Je to rehabilitačné stredisko pre 25 klientov, zariadenie podporovaného bývania pre 7 klientov a tiež chránená dielňa. Read more »

OZ Farby radosti

25.11.2021 - Občianske združenie Farby radosti je orientujúce sa na pomoc deťom, ktoré vyrastajú v detských domovoch. Pre tieto deti býva štart do života omnoho zložitejší, ako pre väčšinu ich rovesníkov. Read more »

Detská chirurgia – OZ Slniečko na ceste

22.11.2021 - Občianske združenie Detská chirurgia – SLNIEČKO NA CESTE! sa už niekoľko rokov snaží uľahčiť a spríjemniť deťom a ich rodičom pobyt v nemocnici v Národnom Ústave Detských Chorôb v Bratislave. Táto klinika detskej chirurgie je koncovou klinikou, preto tu sú deti z celého Slovenska vo veku od 0 do 18 rokov. Read more »

Slovenská katolícka charita - Caritas

18.11.2021 - Víziou Slovenskej katolíckej charity – Caritas Slovakia je prostredníctvom profesionálnej pomoci a vďaka podpore darcov čo najviac znižovať počet ľudí na Slovensku i v zahraničí, ktorí sa nachádzajú v akejkoľvek núdzi. Read more »

ZSS Nestor o.z.

28.10.2021 - ZSS Nestor je občianske združenie, ktorého hlavnou činnosťou je poskytovanie sociálnych služieb v 4. druhoch pobytových sociálnych služieb pre 152 klientov – zariadenie pre seniorov, špecializované zariadenie a zariadenie opatrovateľskej služby. Read more »

Zariadenie pre seniorov BOHUNKA

20.10.2021 - Zariadenie pre seniorov BOHUNKA, poskytuje sociálne služby s celoročnou pobytovou formou. Kapacitou zariadenia je 38 klientov. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/detom-s-rakovinou-charita.jpg

Deťom s rakovinou n.o.

09.09.2021 - Neziskovú organizáciu Deťom s rakovinou založili rodičia detí, ktoré sa liečili na bratislavskej detskej onkológii. Ich hlavným cieľom je vybudovať špičkovú kliniku detskej onkológie, neustál zlepšujú podmienky liečby. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poliklinika-charita-900.jpg

OZ GPK Ružinov

01.09.2021 - Občianske združenie Gynekologicko-pôrodníckej kliniky v Ružinove v Bratislave pomáha Novorodeneckému oddeleniu v Univerzitnej Nemocnici v Bratislave. Toto oddelenie patrí spolu s pôrodnicou medzi najväčšie na Slovensku. Za rok majú na Slovensku najvyšší počet pôrodov (vyše 3000). Read more »

Detská chirurgia – OZ Slniečko na ceste

25.07.2021 - Občianske združenie Detská chirurgia – SLNIEČKO NA CESTE! sa už niekoľko rokov snaží uľahčiť a spríjemniť deťom a ich rodičom pobyt v nemocnici v Národnom Ústave Detských Chorôb v Bratislave. Táto klinika detskej chirurgie je koncovou klinikou, preto tu sú deti z celého Slovenska vo veku od 0 do 18 rokov. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pomoc-nadacni-fond-alza.jpg

Alza.cz podpořila Nadační fond pro předčasně narozené děti a jejich rodiny 1,5 mil. Kč

10. 12. 2020 – Nadační fond pro předčasně narozené děti a jejich rodiny byl založen v prosinci roku 2013 Hanou Píšovou a Markétou Stránskou. Nadační fond vznikl na základě osobní zkušenosti s příchodem předčasně narozených dvojčat na svět. Cílem fondu je pomáhat rodinám předčasně narozených dětí, které se ocitly v tíživé finanční a psychické situaci. Nadační fond pomáhá vždy konkrétní rodině a jejich konkrétní potřebě spojené s předčasně narozeným dítětem. Alza.cz dosud pomohla 85 rodinám a další budou následovat. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oz-dietatko-z-kramarov-900.jpg

OZ Dieťatko z Kramárov

29.06.2021 - Občianske združenie Dieťatko z Kramárov pomáha Novorodeneckému oddeleniu Nemocnice akad. L. Dérera na Kramároch. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bator-tabor-nahled.jpg

Nadácia Bátor Tábor Slovakia

25.6.2021 - Nadácia Bátor Tábor organizuje tábory zážitkovej terapie pre vážne choré deti a ich rodiny, ako aj pre rodiny, ktoré pre vážne ochorenie stratili dieťa. Táborov sa zúčastňujú deti pochádzajúce z troch krajín (Česka, Poľska a Slovenska). Read more »

Želaj si, o.z.

12.06.2021 - Želaj si, o.z. je organizácia, ktorá pomáha umierajúcim a chorým detičkám plniť ich tajné detské sny. Boli sme oslovení so žiadosťou o splnenie sna deťom, ktorých snom bolo získať tablet. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pre-ludske-prava-900.jpg

Súťaž Moje ľudské práva

02.06.2021 - Slovenské národné stredisko pre ľudské práva (SNSĽP) ako organizácia štátu šíri osvetu a ľudských právach a nediskriminácii, poskytuje právne služby a robí rôzne výskumy a prieskumy. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oz-nadej-deti.jpg

OZ „Nádej detí“ - Centrum pre rodiny a deti Bernolákovo

03.06.2021 - Občianske združenie „Nádej detí“ prevádzkuje Centrum pre rodiny a deti v Bernolákove (po starom detský domov). Organizácia nás oslovila so žiadosťou o nákup trampolíny a grilu, aby deťom spríjemnili pobyt na dvore a spoločné chvíle detí s vychovávateľmi. Read more »

Podpora študentov v súťaži EBEC Bratislava 2021

31.5.2021 - EBEC (European BEST Engineering Competition) je najväčšia medzinárodná technická súťaž v strednej Európe určená pre štvorčlenné tímy študentov vysokých škôl. Súťaž prebieha celkom na troch úrovniach a v dvoch samostatných kategóriách. Na prvej úrovni sú lokálne kolá organizované v réžii jednotlivých pobočiek BESTu na 57. technických univerzitách. Víťazi lokálnych kôl postupujú na regionálnu úroveň a následne potom do celoeurópskeho finále, ktoré sa tento rok uskutoční v Madride. Read more »

Můj byt organizace Nadání a dovednosti

14.3.2021 - Projekt je určen pro mladé lidi, které brzy čeká odchod z dětského domova, nebo z něj už odešli. Organizace Nadání a dovednosti jim pomáhá se základním vybavením nového domova, finanční gramotností a samostatností. Od roku 2021 se partnerem projektu stala Alza.cz, a tak můžeme společně podporovat mladé lidi z dětských domovů a pomáhat jim vybavit jejich první samostatné bydlení domácími spotřebiči.   Read more »
12
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info