MS hokej BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/asus-tuf-rx-6800-xt-o16g-gaming-recenze.jpg

Asus TUF Radeon RX 6800 XT O16G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Ak v ponuke spoločnosti ASUS zháňate grafickú kartu, ktorá by bola nielen výkonná a kvalitne spracovaná, ale zároveň by tiež úplne nezruinovala vašu peňaženku, potom by ste určite mali pozrieť ponuku grafických kariet herné série TUF (The Ultimate Force). Jednou takou by mohla byť napríklad karta Asus TUF Radeon RX 6800 XT O16G Gaming, ktorú sme pre vás dnes na Alza.sk dôkladne otestovali. Poďme si ju teda najskôr predstaviť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xfx-rx-6900-xt-speedster-merc-319-16g-recenze.jpg

XFX Radeon RX 6900 XT Speedster MERC 319 Black (RECENZIA A TESTY)

Americká spoločnosť XFX je jedným z niekoľkých málo výrobcov, ktorý má svoju ponuku grafických kariet postavenú výhradne okolo grafických čipov spoločnosti AMD. V ponuke tejto firmy tak môžeme nájsť kompletné portfólio Radeonov, vrátane najnovšieho radu grafických kariet RX 6000. Jednou z tých vôbec najvýkonnejších grafických kariet, na ktorú môžeme v ponuke XFX naraziť, je grafická karta s trochu dlhším názvom XFX Raden RX 6900 XT Speedster MERC 319 Black, ktorá sa môže pýšiť nielen výkonom a elegantným čierno-strieborným dizajnom, ale ktorú vďaka jej obrovským rozmerom rozhodne len tak neprehliadnete. A práve túto grafickú kartu sme pre vás dnes na Alza.sk aj dôkladne otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-rx-6700-xt-gaming-x-12g-nahled.jpg

MSI Radeon RX 6700 XT Gaming X 12G (RECENZIA A TESTY)

Spoločnosť MSI patrí k tým nemnohých výrobcom „obojživelníkom“, ktorí svoje grafické karty stavajú nielen okolo grafických čipov spoločnosti NVIDIA, ale aj AMD. Okrem grafických kariet GeForce tak v ponuke tejto taiwanskej spoločnosti nájdete aj kompletné portfólio grafických kariet Radeon, ktoré sú súčasťou hneď niekoľkých hráčskych edícií. Jednou z tých vôbec najatraktívnejších edícií je potom herný rad Gaming, v ktorom môžete nájsť hneď niekoľko zaujímavých kúskov grafických kariet z tábora červených, ako je napríklad MSI Radeon RX 6700 XT Gaming X 12G, ktorú sme pre vás dnes na Alza.sk aj riadne otestovali. Ako teda tento najnovší Radeon dopadol v našich testoch? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-6800-16g-recenze.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6800 16G (RECENZIA A TESTY)

Asi tým najvýznamnejším výrobcom grafických kariet, ktorý má svoju ponuku postavenú výhradne na grafických čipoch spoločnosti AMD, je hongkonská spoločnosť SAPPHIRE. Grafická karta Sapphire NITRO+ Radeon RX 6800 16G spadá do „kráľovskej“ edície NITRO, ktorá v ponuke SAPPHIRE reprezentuje ten vôbec najvýkonnejší rad grafických kariet, a preto sme ju pre vás dnes na Alza.sk dôkladne otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-rx-6700-xt-gaming-oc-12g-recenze.jpg

Gigabyte Radeon RX 6700 XT Gaming OC 12G (RECENZIA A TESTY)

Tým najnovším prírastkom do rodiny grafických kariet RDNA 2 spoločnosti AMD sú grafické karty Radeon RX 6700 XT, ktoré sú založené na novom grafickom čipe NAVI 22, a svojím výkonom by potom mali uspokojiť najmä všetkých náročnejších hráčov počítačových hier. A pretože embargo na informácie okolo týchto nových grafických kariet vypršalo, môžeme vám dnes predstaviť prvého zástupcu, ktorým je grafická karta Gigabyte Radeon RX 6700 Gaming OC 12G z ponuky spoločnosti GIGABYTE. Ako teda táto nová grafická karta dopadla v našich testoch na Alza.sk? O tom sa môžete sami presvedčiť práve v tejto recenzii! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-rx-6800-16g-recenze.jpg

Sapphire Radeon RX 6800 16G (RECENZIA A TESTY)

Druhým najvýkonnejším grafickým čipom z rodiny rDNA 2, ktorý nám spoločnosť AMD pred nedávnom predstavila, je NAVI 21 XL. Okolo týchto grafických čipov sú potom stavané grafické karty Radeon RX 6800, ako je práve dnes testovaná grafická karta Sapphire Radeon RX 6800 16G, ktorá sa navyše môže pochváliť aj rýdzo referenčným vyhotovením systému chladenia spoločnosti AMD. A ako teda tento absolútne nový Radeon dopadol v našich testoch? Však sa presvedčte sami! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-hra-nahled.jpg

Testy GPU – Assassin's Creed: Valhalla

Testovali sme grafické karty na hre Assassin's Creed: Valhalla. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asrock-rx-5600-xt-phantom-gaming-d3-6g-oc-recenze-test.jpg

ASRock RX 5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC (RECENZIA A TESTY)

Ste stredne náročným hráčom počítačových hier, ktorý do svojho PC zháňa nejakú tichú, no výkonnú grafickú kartu? Osloviť by vás potom mohla grafická karta ASRock Radeon RX 5600 Phantom Gaming D3 6G OC, ktorú si dnes tiež dôkladne otestujeme. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-radeon-rx-5500-xt-gaming-x-8g-recenze-a-testy.jpg

MSI Radeon RX 5500 XT GAMING X 8G (RECENZIA A TESTY)

Tým najvyspelejším radom grafických kariet v ponuke spoločnosti MSI je bezpochyby herná edícia Gaming. Grafická karta MSI Radeon RX 5500 XT GAMING X 8G je príslušníkom práve tohto elitného radu a my sme ju pre vás dnes dôkladne otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepší-graficke-karty-2019.jpg

Najlepšie grafické karty (JÚL 2020)

Neviete si rady s výberom tej správnej grafickej karty na Alza.sk? Potom je tento článok určený práve vám! V článku sa totiž pozrieme na tie vôbec najzaujímavejšie a cenovo najatraktívnejšie grafické karty, ktoré nájdete v ponuke nášho e-shopu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-pulse-radeon-rx-5600-xt-6g-recenze-test.jpg

Sapphire PULSE Radeon RX 5600 XT 6G (RECENZIA A TESTY)

Jedným z vôbec najpredávanejších Radeonov RX 5600 XT je grafická karta Sapphire PULSE RX 5600 XT 6G od spoločnosti SAPPHIRE. A pretože sa u nás na Alza.sk grafické karty nielen predávajú, ale aj dôkladne testujú, poďme sa pozrieť, ako sa tejto grafickej karte darilo v našich testoch. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asrock-radeon-rx-5700-xt-taichi-x-8g-oc-recenze-test.jpg

ASRock Radeon RX 5700 XT Taichi X 8G OC+ (RECENZIA A TESTY)

Jednou z tých vôbec najatraktívnejších grafických kariet v ponuke spoločnosti ASRock je grafická karta ASRock Radeon RX 5700 XT Taichi X 8G OC+ s neprehliadnuteľným ARGB LED osvetlením. O tom, ako sa jej darilo v našich testoch na Alza.sk, sa môžete presvedčiť sami práve v tejto recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-TUF-3-Radeon-RX-5600-XT-O6G-EVO-Gaming-recenze-test.jpg

Asus TUF 3 Radeon RX 5600 XT O6G EVO Gaming (RECENZIA A TESTY)

Okrem toho najvyspelejšieho radu ROG (Republic of Gamers) je pre hráčov počítačových hier v ponuke spoločnosti ASUS určená aj herná edície TUF (The Ultimate Force). Jedným z predstaviteľov tohto cenovo dostupnejšieho radu je nová grafická grafická karta Asus TUF 3 Radeon RX 5600 XT O6G EVO Gaming, ktorú sme pre vás na Alza.sk samozrejme tiež hneď otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Sapphire-PULSE-Radeon-RX-5500-XT-8G-test-recenze.jpg

Sapphire PULSE Radeon RX 5500 XT 8G (RECENZIA A TESTY)

Ponuka grafických kariet Radón spoločnosti Sapphire síce nie je nijak extrémne bohatá, avšak to, čo ponúka, patrí k tomu vôbec najlepšiemu. Či to platí aj pre grafickú kartu Sapphire PULSE Radeon RX 5500 XT, sa môžete presvedčiť práve v tejto recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/doom-eternal-testy-gpu.jpg

Testy GPU – Doom Eternal

Testovali sme grafické karty na hre Doom Eternal. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-radeon-rx-5600-xt-mech-oc-6g-recenze-test.jpg

MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 6G (RECENZIA A TESTY)

Pokukujete po nejakej kompaktnej, zároveň však aj výkonnej grafickej karte? Možno by vás mohla zaujať grafická karta MSI RX 5600 XT MECH OC 6G z ponuky spoločnosti MSI, ktorú sme pre vás na Alza.sj tiež dôkladne otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-geforce-rtx-2060-super-gaming-x-recenze-test.jpg

MSI GeForce RTX 2060 SUPER Gaming X (RECENZIA A TESTY)

Tiež ste priaznivci grafických kariet hernej edície GAMING spoločnosti MSI? Ak áno, potom by vás iste mohlo zaujímať, ako dopadla grafická karta MSI GeForce RTX 2060 SUPER Gaming X v našich testoch na Alza.sk! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Borderlands3.jpg

Testy GPU – Borderlands 3

Testovali sme grafické karty v hre Borderlands 3. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cod-mw-settings-testy-gpu.jpg

Testy GPU – Call of Duty: Modern Warfare

Testovali sme grafické karty v hre Call of Duty: Modern Warfare. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rdr-2-testy-gpu.jpg

Testy GPU – Red Dead Redemption 2

Testovali sme grafické karty na hre Red Dead Redemption 2. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku! Read more »
1234...
P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info