AD 1. týden květen Effaclar

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/apple-wwdc-2024-nahled.jpg

WWDC 2024 začne 10. júna. Apple ukáže novinky v iOS 18 a ďalších a doraziť má aj AI

Apple oficiálne oznámil termín konania svojej konferencie pre vývojárov, WWDC 2024. Uskutoční sa od pondelka 10. až do piatku 14. júna 2024. Na akcii ukáže novinky iOS 18 a ďalších operačných systémov. Dočkáme sa dlho očakávanej AI? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/telefon-k-vanocum-nahled.jpg

Aký telefón zaobstarať na Vianoce? Poteší aj príslušenstvo či drobnosti

Vianoce sú už za dverami a mobilný telefón či príslušenstvo je vhodným darčekom. Ak na to máte rozpočet, dopriať si to najlepšie určite nie je zlý nápad. Za menej peňazí je však aj v strednej triede z čoho vyberať. Prinášame niekoľko tipov, aký mobilný telefón alebo príslušenstvo vybrať na Vianoce. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-12-levny-telefon-5-nahled.jpg

Dizajn ako iPhone. Xiaomi Redmi 12 chce zaujať vzhľadom, výbavou aj cenou

Xiaomi Redmi 12 nie je preklep, ale nový lacný telefón čínskeho výrobcu. Stavil na „iPhone“ dizajn a kombináciu pomerne slušnej výbavy za nízku cenu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/telefon-pro-deti-11-nahled.jpg

How To Choose a Mobile Phone For Children

How do you choose between hundreds of mobile phones for your child? Whether it's for a ten-year-old know-it-all or a teenager, we'll advise you on what to look for and give you some tips on how to pick the best one.

Read more »
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info