AD 1. týden květen Effaclar

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahled_3.png

Procesory Intel Core Ultra (Meteor Lake) s optimalizáciou pre AI

Spoločnosť Intel práve odštartovala novú éru. Rodina mobilných procesorov Intel Core Ultra totiž sľubuje vysokú mieru optimalizácie pre AI, úplne nový výrobný proces Intel 4 aj dramatické zníženie spotreby. Na čo všetko sa môžete tešiť? A kedy sa do predaja dostanú prvé notebooky s CPU Intel Meteor Lake? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rx-7900-xtx-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty Radeon RX 7900 XTX

Páči sa vám výkon grafických kariet Radeon RX 7900 XTX a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si budete môcť urobiť prehľadný obrázok o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wd-nvme-zrychlete-pc.jpg

Zrýchlite svoj PC s diskami NVMe od WD!

Western Digital patrí medzi rešpektované značky v oblasti ukladania dát. Nové NVMe SSD od WD sú navrhnuté pre vysokú rýchlosť, ktorá je mnohonásobne vyššia, než majú SSD disky pre SATA. A pritom vás prekvapí svojou finančnou dostupnosťou. Poznáte všetky výhody moderného NVMe rozhrania? A aký modelový rad SSD od WD je vhodný práve pre vás? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-4070-ghost-12g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 4070 GHOST 12G (RECENZIA A TESTY)

Ďalším novým prírastkom do rodiny grafických kariet generácie Ada Lovelace spoločnosti NVIDIA sú grafické karty GeForce RTX 4070. A pretože embargo na informácie okolo týchto nových grafických kariet spoločnosti NVIDIA vypršalo, môžeme vám tak na Alza.sk predstaviť ich prvého zástupcu, a to grafickú kartu Gainward GeForce RTX 4070 GHOST 12G. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_56.jpg

Prehrieva sa vám M.2 disk? Chladiče Axagon CLR-M2 ponúkajú riešenie

Známa česká spoločnosť Axagon uvádza na trh novú generáciu chladičov pre M.2 disky označenú ako CLR-M2. Moderný M.2 disk sa v prevádzke pomerne rýchlo zahrieva, čím postupne klesá jeho výkon. Tejto nepríjemnej situácii môžete predísť práve inštaláciou chladiča od značky Axagon. O koľko klesnú teploty? A je inštalácia takého chladiča zložitá záležitosť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rtx-4070-ti-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty GeForce RTX 4070 Ti

Páči sa vám výkon grafických kariet NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si budete môcť urobiť prehľadný obrázok o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás. Read more »
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info