On 11.5.2024 (Saturday) it will not be possible to pick up household appliances and bulky goods at the Alza Nitra branch due to an event in the parking lot.
AD 1. týden květen P&G boost

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Flat white coffee.jpg

Flat White Coffee – návod na prípravu

Máte radi dobrú kávu s mliekom? V tom prípade vás bude zaujímať náš článok o flat white coffee. Dozviete sa, ako táto káva vznikla a ako si ju môžete pripraviť.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/videnska kava.jpg

Viedenská káva – ako si ju pripraviť?

V našom článku sa dozviete, ako vznikla obľúbená viedenská káva a nájdete v ňom návod, ako si ju môžete pripraviť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Americano.jpg

Americano – ako pripraviť americkú kávu

Odkiaľ sa vzala americká káva? Dočítate sa viac o pôvode Americana. V článku nájdete tiež jednoduchý návod na jeho prípravu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Espresso lungo.jpg

Espresso lungo – návod na prípravu

Nemáte radi silné espresso? V tom prípade si prečítajte, ako si pripraviť jemnejšie espresso lungo. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Cold brew.jpg

Cold Brew Coffee – príprava

Prečítajte si, čo je to cold brew coffee a ako sa táto trendy kávová novinka pripravuje. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ledova kava priprava.jpg

Ľadová káva – príprava

Prečítajte si zaujímavé informácie o pôvode a rôznych spôsoboch prípravy ľadovej kávy. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-na-pripaleny-hrnec.jpg

Starostlivosť o spotrebiče: Ako vyčistiť pripálený hrniec (TIPY A TRIKY)

V kuchyni stačí chvíľka nepozornosti a nepríjemnosti sú na svete. Spálený hrniec a v tom horšom prípade aj celý obed, patrí k najčastejším. Prečítajte si náš článok, v ktorom sa dozviete, ako vyčistiť pripálený hrniec alebo ako odmastiť riad od obeda. Účinne, efektívne a bez drahých chemických čističov.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-varit-v-tlakovem-hrnci-nahledovy-obrazek.jpg

Ako variť v tlakovom hrnci

Tlakový hrniec je vyhľadávaným, ale zároveň tiež obávaným pomocníkom v kuchyni. Pokrmy v ňom uvaríte rýchlo, čím šetríte energiu a potraviny si navyše zachovajú chuť aj živiny. Na druhej strane ale stále panuje obava z obarenia pri neopatrnom zaobchádzaní. V našom článku sa dozviete, ako variť v tlakovom hrnci a aké má tlakový hrniec výhody a nevýhody. Zamerali sme sa tiež na papiňák z hľadiska bezpečnosti a na recepty vhodné pre tlakové hrnce.  

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vyroba domaci sunky v sunkovaru (1).jpg

Domáca šunka zo šunkovaru – tipy, triky a recepty

Domáca šunka zo šunkovaru je vynikajúca a naviac obsahuje minimum konzervačných látok alebo vôbec žiadne. Záleží len na vás, čo si do šunky pridáte. V našom článku nájdete presný návod, ako si pripraviť domácu šunku v šunkovare. Dočítate sa tiež, aké sú jeho hlavné výhody a ďalšie tipy a triky, vďaka ktorým uvaríte skvelú šunku hneď na prvýkrát. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ryzovac-vyhody-recepty.jpg

Čo je to ryžovar a ako funguje?

Ryžovary sú v móde. Ale viete vôbec, na čo sa pri výbere hrnca na varenie ryže zamerať a na čo si dať pozor? Odpovede nájdete v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/domaci-zmrzlina-zrmzlinovac-nahled.jpg

Domáca zmrzlina zo zmrzlinovača? Poznáme tie najlepšie recepty!

Skúsili ste niekedy doma vyrobiť zmrzlinu? Pokiaľ áno, s najväčšou pravdepodobnosťou obsahovala hrubé kryštáliky vody a zľahka trela na jazyku. Zamatovo hebkú a jemnú zmrzlinu pomôže vyrobiť zmrzlinovač. Výroba zmrzliny v zmrzlinovači je jednoduchá a recept na zmrzlinu do zmrzlinovača môžete prispôsobiť podľa svojich chutí a preferencií. Navyše presne viete, z čoho sa vaša zmrzlina skladá. Spoločne sa pozrieme ako vzniká zmrzlina zo zmrzlinovača, poradíme zopár trikov a pridáme recepty na tú najlepšiu domácu zmrzlinu.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/tlakovy-hrnec-nahled.jpg

Ako vám moderné tlakové hrnce uľahčia varenie?

Zabudnite na staré tlakové hrnce. Tie súčasné vás prekvapia svojou bezpečnosťou a ľahkým otváraním aj zatváraním. Najlepšie modely sú vybavené aj elektrickou minútkou, ktorá po ukončení nastaveného času varenia spustí zvukový signál, a ďalším radom užitočných detailov a funkcií, s ktorými je varenie pod tlakom hračka. Objavte spolu s nami pomocníka, ktorý je právom súčasťou mnohých domácností a vyskúšajte, ako chutí napríklad bravčový guláš v tlakovom hrnci. Poradíme, ako dlho variť hovädzie v tlakovom hrnci a nahliadneme tlakovému hrncu trochu viac pod pokrievku. Podľa čoho sa riadiť pri výbere?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tousty-recepty-v-toustovaci.jpg

Ako urobiť toasty v toastovači (RECEPTY)

Toasty z toastovača sú obľúbenou desiatou do školy, do práce aj na výlet. Nezostávajte pri klasike syr, šunka a kečup. Nechajte sa inšpirovať naším článkom, v ktorom vám prinášame nejeden neodolateľný recept na toasty z toastovača, po ktorých sa len tak zapráši.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kavovar-pece-SMALL2.jpg

Ako vyčistiť kávovar (TIPY A TRIKY)

Vďaka kávovarom si môžeme dopriať aj doma lahodnú kávu ako z kaviarne. Ak si chceme však vychutnať naozaj dobrú a voňavú kávu bez rušivých tónov a príchutí, je potrebné kávovar pravidelne čistiť. V čom spočíva údržba kávovaru, ako vyčistiť kávovar od všetkých nečistôt a ako často je potrebné čistenie kávovaru vykonávať? Máme pre vás tipy na správnu údržbu pákových aj automatických kávovarov.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pivo-vycepni-zarizeni.jpg

Ako vybrať domáce výčapné zariadenie

Pokiaľ človek usporadúva letnú párty u seba na záhradke alebo si chce dopriať chuť čapovaného piva z pohodlia vlastného domova, je pre neho ideálnou voľbou domáce výčapné zariadenie. Na čo všetko si ale pri jeho výbere musíte dať pozor a na čo sa sústrediť?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lednicky.png

How To Choose an American Fridge

American style refrigerators are similar to combined refrigerators, but they are characterized by a large usable volume, clearly laid out interior space and top of the range functions. Their main advantage is that they have clearly separated cooling and freezing compartments. Popular features of American refrigerators include the cold water dispenser and the ice maker, but it also offers much more. How to choose an American refrigerator?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blender photo.png

How To Choose a Blender

When choosing a kitchen blender/ mixer, the most important thing is to be clear about what you are most likely to blend. A number of devices can be purchased with various extensions, thanks to which they become multifunctional.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d_vestavene_1.png

How To Choose a Built-in Refrigeratos

Built-in refrigerators are adapted for installation in a kitchen unit so that it blends and looks like a cabinet or cupboard from the outside. Their appearance is not exactly attractive, so they are not suitable for standing alone in a kitchen. They blend perfectly with the kitchen unit, which then looks uniform and elegant. So how would you go about choosing a built-in refrigerator.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mrazaky-nahled.jpg

How To Choose a Freezer

Are you in the market for a freezer and wondering whether to choose a classic upright freezer which opens from the front or a chest freezer which opens from above? What does super freezing mean, what capacity of freezer should you choose and where is the best place to put your freezer? This guide will answer everything and advise you on how to choose the freezer which will be best for you.

Read more »
1234...
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info