P&G boost P&G boost

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/macbook-pro-2023-m3.jpg

Apple MacBook Pro vsádza na desivo rýchle čipy M3

Apple uviedol nový rad MacBookov Pro s čipmi M3: M3, M3 Pro a M3 Max ponúkajúci vylepšené GPU a rýchlejšie CPU. 14” MacBook Pro s M3 je ideálny pre náročných používateľov, ktorí kladú dôraz na kompaktné vyhotovenie, ale nechcú sa vzdať výkonu. 16” verzia s čipmi M3 Pro a M3 Max poskytuje vyšší výkon a viac pamäte, svoje miesto nájde medzi profesionálnymi programátormi a 3D grafikmi. Nové MacBooky Pro s M3 Max ponúkajú až 128 GB pamäte a sú dostupné vo vesmírne čiernej farbe v hliníkovom vyhotovení. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/onemanshow-the-movie.jpg

Onemanshow: The Movie – keď sa realita a film prelínajú

O Kazmovom tajnom filme Onemanshow The Movie sa toho pred jeho uvedením nevedelo veľa. Vlastne nebolo isté ani to, či to celé nie je podvod. Hoci si stále nie sme istí, či je možné Kazmovo dielo označiť za „film“, prinajmenšom vás môžeme uistiť, že to nie sú diváci, kto by sa mal báť podvodu. Takže aké sú naše prvé dojmy? Oplatí sa vyraziť do kina? A prečo pozretím filmu všetko ešte len začína? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aqara-g4-video-doorbell-recenze.jpg

AQARA Doorbell G4 (RECENZIA): najlepší videozvonček súčasnosti?

Na prvý pohľad vyzerá inteligentný videozvonček AQARA len ako „ďalší“ inteligentný zvonček s kamerou. V Alza.sk ich máme cez sto, prečo teda taký poplach? Pravda je taká, že AQARA Doorbell G4 v mnohých ohľadoch vystupuje z radu. Sľubuje totiž takmer „všetko“ za bezkonkurenčnú cenu. Ako sa výrobcovi podarilo premeniť sľuby na skutočnosť? A naozaj je AQARA Smart Video Doorbell najlepší inteligentný videozvonček súčasnosti? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/uzivatelske-recenze-alza.jpg

Odstránenie neoverených recenzií: Alza kladie kvalitu nad kvantitu

6. januára 2023 nadobudla platnosť novela spotrebiteľského práva, ktorá sprísňuje reguláciu používateľských recenzií. Zatiaľ čo niektoré médiá označili túto zmenu za „kladivo na predajcov“, my ju vnímame ako príležitosť. V článku sa dočítate nielen o zmenách v používateľských recenziách, ale predstavíme vám aj ďalšie novinky, ktoré sme pre vás pripravili. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rozsirena-realita-v-aplikaci-alza.png

Alza App Uses AR to Display Products in Your Home

Would you like to see our merchandise in a real environment? Thanks to Alza app's brand-new feature, you can view selected products from home without even having to unpack them. Make sure everything looks as it should and fits just right.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sackovy-vysavac.jpg

Type of vacuum cleaner

Typ vysavače určuje jeho konstrukci, použití a zacházení s nečistotami. Může být robotický pro automatický úklid, klasický sáčkový, moderní bezsáčkový, výkonný cyklónový, ruční bateriový, vodní apod. Read more »
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info