On 11.5.2024 (Saturday) it will not be possible to pick up household appliances and bulky goods at the Alza Nitra branch due to an event in the parking lot.
MS hokej AD 1. týden květen

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-galaxy-xcover7-nahled.jpg

Odolný parťák do nepohody. Nový Samsung Galaxy Xcover7 chce zaujať vysokou odolnosťou

Samsung prichádza s novým odolným telefónom, Samsung Galaxy XCover7. Má toho vydržať veľa, pričom okrem certifikácie IP68 pridáva aj armádnu odolnosť. Poradiť by si teda mal s vodou, prachom, ale aj ďalšími nepriaznivými vplyvmi. Čo všetko prináša? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-m6-pro-24.jpg

Poco M6 Pro (PREVIEW): Za 200 € pekný displej, 64 Mpx fotoaparát aj rýchle nabíjanie

Poco M6 Pro je najnovší počin značky, ktorá mieri na menej náročných používateľov. Za zhruba 200 € chce lákať na AMOLED displej, 64 Mpx fotoaparát a 67 W rýchlonabíjanie. Čo ďalšia výbava? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a05s-nahled.jpg

Samsung Galaxy A05s (PREVIEW): Základný nováčik pre menej náročných

Začiatkom roka 2024 uviedol Samsung na slovenský trh nový smartfón Samsung Galaxy A05s. Ide o lacnú novinku, ktorá cieli na menej náročných používateľov. Čo všetko Samsung Galaxy A05s dokáže a čím bude chcieť bojovať o peňaženky zákazníkov? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/peach-fuzz.png

Prekvapivé výsledky prieskumu. Akým farbám telefónov dávame prednosť?

Motorola oznámila pokračovanie spolupráce s Pantone inštitútom. Na začiatku roka 2024 uvedie na slovenský trh dva telefóny v novej farbe roka. Súčasne vykonala prieskum medzi respondentmi, ktorý skúmal obľúbené farby a materiály smartfónov v tomto roku. Aké odtiene momentálne zákazníci preferujú? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/AI-Forum-Day2-PR_dl1_FF.jpg

Samsung Gauss je nová umelá inteligencia kórejského výrobcu. K zákazníkom dorazí čoskoro

Samsung tento týždeň oznámil svoj vlastný model umelej inteligencie Samsung Gauss. Generatívna umelá inteligencia sa začína veľmi rýchlo rozrastať a Samsung nechce zostať pozadu. AI Gauss má byť rozdelená do troch častí, ktoré majú na starosti svoj vlastný oddiel. Čo všetko by teda nová AI Gauss mala vedieť? Read more »
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info