During the Easter holidays 29.3. and 31.3. all our stores are closed except the AlzaDrive in Senec. On Easter Monday 1.4. all stores are closed, including AlzaDrive, however you can still use the delivery to our AlzaBoxes.

Alza B2B

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/honor-magic6-lite-recenze-20.jpg

Honor Magic6 Lite (RECENZIA): Dva dni bez nabíjania, odolnosť proti pádu a vynikajúci fotoaparát

Mobilný telefón Honor Magic6 Lite prichádza na trh ako odľahčená verzia modelu Honor Magic6 Pro. V rámci recenzie som bol zvedavý hlavne na fotoaparát, displej a výdrž batérie. To by totiž mali byť jeho silné stránky nielen v porovnaní s drahším bratom, ale aj konkurentom v rovnakej cenovej či váhovej kategórii. Práve jeho nízka hmotnosť je však jednou z výhod a objavil som ich viac. Aké kvality to sú? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/The-Last-of-Us-Part-II-Remastered-key-art-nahled.jpg

Najlepšie hry roka 2023/24

Pokiaľ ide o hry, patril minulý rok k tým najnabitejším, aké vôbec pamätáme… a zatiaľ sa zdá, že v nastolenom tempe pokračujeme. Prvé mesiace už totiž stačili priniesť niekoľko lahôdok, ktoré bez výčitiek môžeme zaradiť medzi kandidátov na hru roka 2024. V druhej časti článku nájdete náš výber toho najlepšieho z ročníka 2023. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-sluchatka-headphones-nahled_1.jpg

Najlepšie slúchadlá 2024 (AKTUALIZOVANÉ): Herné, True Wireless, HiFi a ďalšie

Ktoré sú tie najlepšie slúchadlá v roku 2024? Pozreli sme sa na výber najlepších modelov v rôznych kategóriách vrátane herných, True Wireless, HiFi a ďalších. Povieme si tiež, aké sú v súčasnosti trendy medzi slúchadlami.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/snapdragon-8s-gen-3-20-nahled.jpg

Snapdragon 8s Gen 3 je výkonný, podporuje AI a objaví sa v zabijakoch vlajkových telefónov

Procesor Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 má byť hlavným pohonom „zabijakov vlajkových lodí“, teda telefónov, ktoré si trúfajú na popredné priečky, ale niektoré funkcie im chýbajú, takže nedosahujú absolútny vrchol. Výkon má mať novinka slušný, rovnako tak aj funkčnú výbavu, niekde sa ale šetriť muselo. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Google-Gemini-nahled.jpg

Google Gemini je novou veľkou rybou v mori umelej inteligencie

O umelej inteligencii sa hovorí čím ďalej tým viac, a to z dobrého dôvodu. Táto technológia sa stáva stále dostupnejšou a preniká do všetkých oblastí nášho života. Zatiaľ čo ChatGPT je priekopníkom generatívnej AI v mobilných zariadeniach, Google prichádza s modelom Gemini, ktorý má potenciál ho tromfnúť. Čím sa Gemini líši a čo to pre nás znamená? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-7900-gre-16g-nahed.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 7900 GRE 16G (RECENZIA A TESTY)

Grafické karty Radeon RX 7900 GRE spoločnosti AMD majú celkom pohnutú históriu, ktorá však nakoniec práve v tomto týždni úspešne vyústila do ich celosvetového vydania. Prvým zástupcom týchto grafických kariet, ktorého sme pre vás nezabudli taktiež hneď dôkladne otestovať, je grafická karta Sapphire NITRO+ Radeon RX 7900 GRE 16G z dielne spoločnosti SAPPHIRE. Pre koho je teda táto grafická karta určená a ako sa jej darilo v našich testoch? To všetko sa môžete dozvedieť práve v tejto recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/activity-board.jpeg

Čo je Activity Board a na akom princípe funguje?

Activity Board je interaktívna, vzdelávacia pomôcka pre najmenšie deti. Je založená na Montessori princípoch, takže prirodzene podporuje detskú kreativitu, logické myslenie a jemnú motoriku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-c65-recenze-nahled.png

Poco C65 (RECENZIA): Stojí pár eur a nemožno od neho čakať zázraky, svoje pozitíva však má

V kategórii tých najlacnejších smartfónov si Poco už vydobylo svoje meno. Novým modelom C65 si ho chce iba potvrdiť. Za tak málo peňazí nie je výbava vôbec zlá. Ako sa ale novému telefónu Poco C65 darilo v recenzii? Všetky naše poznatky prinášame v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chlazeni-cpu-test.jpg

Najlepšie vzduchové chladiče pre procesory (RECENZIA A TESTY)

Výber toho správneho procesora pre váš nový počítač je snáď tou najdôležitejšou vecou vôbec. Ak máte vybrané, nastáva otázka, čím budete svoj procesor chladiť. V dnešnom teste sme preverili 12 vzduchových chladičov procesora strednej cenovej kategórie ako do chladiaceho výkonu, tak aj do hlučnosti. Po ktorom chladiči siahnuť pre najnovší AMD Ryzen a po ktorom pre Intel Core? Viac v dnešných testoch. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-strategie-cover-nahled.jpg

Najlepšie stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Hľadáte stratégiu a neviete, či by vám tematicky sadla? V tomto pravidelne aktualizovanom článku pre vás máme 30 tipov na osvedčené stratégie, ktoré vám môžu pomôcť nájsť si svojho obľúbenca. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a55-recenze-test.jpg

Samsung Galaxy A35 5G (PREVIEW): Vyšší výkon aj modernejší zovňajšok

Ak je pre vás Samsung Galaxy A25 5G už prílišný základ, ale nepotrebujete nutne to najlepšie, možno je práve pre vás ideálny úplne nový Galaxy A35 5G. Prešiel zmenou vzhľadu a niekoľkých noviniek sme sa dočkali aj vo vnútornej výbave. O čo ide? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x6-pro-5g-uvod-10-nahled.png

Poco X6 Pre 5G (RECENZIA): Skvelý telefón strednej triedy, ktorý konkuruje aj vlajkovým lodiam

Spoločnosť Poco je úzko prepojená s Xiaomi a v ich mobilných telefónoch to je cítiť. Či je to dobre, alebo zle, sa dozviete v recenzii Poco X6 Pro 5G. V rámci testu sme si vyskúšali aj HyperOS alebo fotoaparát, ktorý v nás zanechal tak trochu zmiešané pocity. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jemna-motorika-hracky.jpg

Jemná motorika u detí: Aktivity na posilnenie prstovej precíznosti a manipulácie s predmetmi

Jemná motorika je dôležitým faktorom vo vývoji detí. Zahŕňa precízne pohyby rúk a prstov a je nevyhnutná na písanie, kreslenie, strihanie a ďalšie každodenné aktivity. Dobre vyvinutá jemná motorika má pozitívny vplyv na kognitívne a sociálne zručnosti dieťaťa. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-17.png

Xiaomi na MWC 2024 v Barcelone: Spoločnosť ukázala niekoľko zaujímavých noviniek

Spoločnosť Xiaomi ukázala nedávno na MWC v Barcelone svoj inovačný potenciál s novým radom vlajkových telefónov Xiaomi 14, tabletov a nositeľných zariadení. V článku sa dozviete o nových produktoch aj o akcii, ktorá produkty sprevádza. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/netflix-novinky-03-24-nahled.jpg

Netflix: novinky marec 2024

Príval nových titulov na streamovacie platformy je nikdy nekončiacou záležitosťou, čo samozrejme platí aj pre Netflix. Aké novinky si pre nás táto populárna VOD služba prichystala v marci roku 2024? To sa dozviete v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a55-thumbnail.jpg

Nastávajúca hviezda strednej triedy? Samsung Galaxy A55 5G ponúkne prémiový dizajn aj 4 nm čipset

Juhokórejský Samsung predstavil svoje nové želiezka v ohni, čo sa týka strednej triedy. Samsung Galaxy A55 zaujíma populárnu pozíciu v portfóliu značky pre rok 2024 a ponúkne napríklad nový dizajn s hliníkovým rámčekom, 4 nm čipset Samsung Exynos alebo predĺženú softvérovú podporu. Čo môžeme od Samsungu Galaxy A55 očakávať a ako je to s cenou a dostupnosťou? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_130.jpg

Dokonalý herný notebook ASUS ROG Zepyhrus G16

Notebook ROG Zephyrus G16 (2024) charakterizuje výkon, presnosť a elegancia. Nový model je tenší a elegantnejší než kedykoľvek predtým, napriek tomu si zachováva rovnaký zmysel pre štýl a osobitosť, ktoré ho vždy odlišovali od ostatných. Tento notebook s celohliníkovým šasi vyrobeným CNC obrábaním je dokonalou kombináciou výkonu a štýlu. Poďte sa pozrieť na jeho predstavenie pekne zblízka. Na aké varianty sa môžete tešiť? A ako vyzerá osvetlenie Slash Lightning? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/krypto-novinky_2.jpg

Bitcoinový mesačník: čo hýbalo svetom kryptomien vo februári?

Nepravidelné novinky zo sveta Bitcoinu, miningu a zľahka ďalších kryptomien z dielne našej obsahovej redakcie. Čítajte viac v našom článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kingdome-come-deliverance-2-info-cover-nahled.jpg

Kingdom Come Deliverance 2 – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIE)

Česká hra Kingdom Come Deliverance od štúdia Warhorse patrí k najúspešnejším tuzemským projektom našej hernej histórie, veď sa jej za päť rokov existencie podarilo predať viac ako päť miliónov kópií. Predpokladáme teda, že na druhom diele sa horlivo pracuje, aj keď nebol ešte oznámený. Čo všetko o ňom zatiaľ vieme? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsujg-galaxy-a35-galaxy-a55-nahled.jpg

K nákupu Samsung Galaxy A35 5G a Galaxy A55 5G získate fitness náramok alebo slúchadlá

Fitness náramok alebo dokonca bezdrôtové slúchadlá úplne zadarmo? K nákupu nového smartfónu Samsung Galaxy A35 5G alebo A55 5G to je možné. Pozor však, akcia je časovo obmedzená. Read more »
123...
P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info