On 11.5.2024 (Saturday) it will not be possible to pick up household appliances and bulky goods at the Alza Nitra branch due to an event in the parking lot.
P&G boost AD 1. týden květen

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/odolny-mobil-nahled.jpg

Najlepšie odolné telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Odolné telefóny sú jedným z dnešných trendov. Niet preto divu, že sa ich ponuka vytrvalo rozširuje. Svoje zastúpenie pritom už dávno nemajú len medzi jednoduchými tlačidlovými modelmi. Špecifikáciou IP67 či IP68 sa pýšia aj špičkové zariadenia Samsung, Apple a ďalšie. Aký odolný telefón si vybrať? Dozviete sa v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/final-fantasy-vii-remake-part-2-logo1-nahled.jpg

Final Fantasy VII Rebirth (INFO): Dátum vydania, Gameplay, Trailery

Final Fantasy VII Remake nepochybne patrí k najambicióznejším videoherným prerábkam posledných rokov a zatiaľ čo zbiera jedno pozitívne hodnotenie za druhým, v Square Enix usilovne pracujú na jeho pokračovaní. Čo si na nás Final Fantasy VII Rebirth chystá? Akým smerom sa vydá jeho príbeh a aké zmeny v hrateľnosti môžeme očakávať? Odpovede na tieto a ďalšie otázky nájdete v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stalker-2-nejocekavanejsi-hry-nahled.jpg

Najočakávanejšie hry roku 2024+ na PC, PS, Xbox a Switch

V tomto obsiahlom, pravidelne aktualizovanom výbere nájdete niekoľko desiatok tých najočakávanejších hier na platformy PC, PlayStation, Xbox a Switch, ktoré by k nám mali doraziť v nasledujúcich mesiacoch a rokoch.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung-Galaxy-s24-s24-plus-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy S24 a S24+ (RECENZIA): Umelá inteligencia je tu. Ktorého z bratov si vybrať?

Telefóny Samsung Galaxy S24 prinášajú trendovú inováciu v podobe generatívnej umelej inteligencie. Tá pridáva funkcie, ktoré doteraz neexistovali alebo boli oveľa menej prepracované. My sme ich otestovali na oboch menších modeloch, teda Galaxy S24 a S24+ a prinášame ich zdvojenú recenziu. Dozviete sa, ktorý z modelov je pre vás vhodnejší, a na základe našich testov vám vysvetlíme, čo majú spoločné a čím sa odlišujú. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oukitel-wp30-pro-recenze-nahled.jpg

Oukitel WP30 Pro (RECENZIA): Špičková odolnosť a nočné videnie vo vrecku

Telefóny Oukitel sa u nás v posledných rokoch čoraz viac presadzujú najmä ako zariadenia so skvelým pomerom ceny a kvality. Presne to chce ponúknuť aj odolný telefón Oukitel WP30 Pro, ktorý popri špičkovej vodoodolnosti ponúkne aj neobvyklé vychytávky v podobe sekundárneho displeja na zadnej strane alebo kamery s nočným videním. Čo všetko telefón ponúkne a ako sa používa? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/senuas-saga-hellblade-2-nahled.jpg

Nové hry: apríl 2024 – Stellar Blade, Sea of Thieves a ďalšie

Najmä v prvej polovici apríla bude mať väčšina hráčov zrejme príležitosť dohnať niektoré herné resty, poriadna nálož noviniek na nás totiž čaká až koncom mesiaca. Za pozornosť stojí najmä akčná hack and slash adventúra Stellar Blade vychádzajúca exkluzívne na PlayStation 5. Naopak niekoľko doterajších Xbox exkluzivít v rámci novej stratégie Microsoftu zamieri otestovať konkurenčné vody – okrem výborného survivalu Grounded sa najväčšia pozornosť upiera k pirátskemu MMO Sea of Thieves, ktoré sa zaradilo medzi najviac predobjednávané hry na PS Store. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wifi.jpg

Na prácu z domu potrebujete stabilnú WiFi

Ako správne naladiť domácu WiFi sieť, ktorá zaistí rýchle pripojenie na internet vrátane stabilného streamovania videa? Tu sú naše osvedčené tipy na úpravu nastavenia, alebo rovno na kúpu nového 5 GHz WiFi routera. Aktuálna situácia si totiž žiada spoľahlivé a rýchle riešenie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-readmi-note-13-pro-plus-recenze-nahled.jpg

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G (RECENZIA): Najlepší model Redmi Note má mnoho predností, negatíva problémom nie sú

Najvýkonnejšia novinka Xiaomi Redmi Note 13 Pro + 5G prešla našimi rukami v novej recenzii. Do histórie značky sa zapisuje jedným prvenstvom, ku ktorému pridáva množstvo pokročilých funkcií. Chýba jej snáď ešte niečo? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-tuf-rtx-4070-ti-super-16g-gaming-nahled.jpg

Asus TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Jedným z tých najnovších zástupcov grafických kariet herného radu TUF (The Ultimate Force) taiwanskej spoločnosti ASUS je grafická karta Asus TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G Gaming. A práve túto grafickú kartu sme pre vás na Alza.sk taktiež dôkladne otestovali. Čo od nej teda môžete očakávať a vyplatila by sa vám jej kúpa? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-plus-og-logo.png

PlayStation Plus Hry mesiaca: májové hry zadarmo

Majitelia predplatného PS Plus sa od 7. mája budú môcť pustiť do záchrany hneď dvoch futuristických metropol, stať sa hviezdami futbalu aj spoznať odvážneho líščieho hrdinu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_11.jpeg

Nakúpte vybrané produkty od MSI a získajte Skull and Bones zadarmo!

Spoločnosť MSI práve teraz odštartovala zaujímavú akciu, ktorá poteší najmä nadšených hráčov. K nákupu vybraných grafických kariet NVIDA GeForce RTX 40 SUPER a ďalších komponentov totiž získate aj hernú pecku Skull and Bones. Aké sú pravidlá? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-70-200-4-recenze-nahled.jpg

Sony FE 70 – 200 mm f/4,0 G OSS II (RECENZIA)

Rodina teleobjektívov pre fotoaparáty Sony sa rozrástla o model Sony FE 70 – 200 mm f/4 Macro G OSS II a fotograf Michal Kupsa si nenechal ujsť príležitosť podrobne ho otestovať. V nasledujúcej recenzii sa dozviete, aké je spracovanie objektívu, ako sa s objektívom Sony FE 70 – 200 mm f/4 Macro G OSS II fotografuje a či ide s ohľadom na cenu o odporúčania hodný výrobok. Samozrejme nebudete ochudobnení ani o ukážkové snímky. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s24-ultra-recenze.jpg

Samsung Galaxy S24 Ultra (RECENZIA): Evolúciu strieda revolúcia umelej inteligencie

Výrobca Samsung sa tento rok odhodlal urobiť zmeny, ktorými chce zásadne zmeniť spôsob, akým používame naše inteligentné telefóny. Reč je o umelej inteligencii, ktorou svoje nové telefóny Galaxy S24 vybavil a ktorá dnes hýbe svetom. Nielen umelú inteligenciu, ale aj všetko ostatné sme na novom telefóne Samsung Galaxy S24 Ultra otestovali a naše dojmy prinášame v recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-rx-7600-xt-gaming-oc-16g-nahled.jpg

Gigabyte Radeon RX 7600 XT GAMING OC 16G (RECENZIA A TESTY)

Ani spoločnosť AMD nezostáva na začiatku nového roka pozadu, a práve dnes predstavuje svoj najnovší počin v podobe ďalšieho prírastku do svojej rodiny grafických kariet RDNA 3, a to grafickú kartu Radeon RX 7600 XT. My dnes navštívime ponuku spoločnosti GIGABYTE a predstavíme si prvého zástupcu týchto mainstreamových grafických kariet s označením Gigabyte Radeon RX 7600 XT GAMING OC 16G. Aká je a čo od nej môžeme vôbec očakávať? Všetko sa dozviete práve v tejto recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-xbox-series-xs-hry-halo-infinite-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox Series X/S: TOP 30

Na Series X/S si môžete zahrať niekoľko tisíc hier vďaka neustále vychádzajúcim novým titulom, ale aj spätnej kompatibilite naprieč všetkými predchádzajúcimi Xbox konzolami. Zorientovať sa v takom množstve hier ale nie je jednoduché, preto sme pre vás pripravili zoznam najlepších hier pre konzoly Xbox Series X a Series S, ktorý priebežne aktualizujeme. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/btc-poplatky.jpg

Bitcoin v prostredí vysokých poplatkov (TIPY A TRIKY)

Čas od času poplatky na Bitcoinové síti stoupnou a transakce mohou stát až desítky dolarů. Je to dáno limitem Bitcoinové sítě na velikost bloku. Pohledů na tento fakt je několik – od toho, že Bitcoin je na první vrstvě s takovými poplatky nepoužitelný, a nesplňuje tak vlastnosti peer to peer elektronické hotovosti, až po to, že poplatky jsou stále nízké a v budoucnu nebudou stačit jako odměna těžařům na zabezpečení sítě dostatečným hashrate. V tomto článku se podíváme na různé možnosti, co můžeme dělat v prostředí vysokých poplatků. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-phone-8-pro-recenze-uvod-3-nahled.png

Asus ROG Phone 8 Pro (RECENZIA): Rad zmysluplných aktualizácií a menej agresívny dizajn. Mobil ide správnym smerom

Prečo si na hranie graficky vydarených hier kupovať hernú konzolu, keď môžete mať všetko pokope v mobilnom telefóne? Asus je v hernom rade ROG Phone skúsený, tentokrát však pri novinke Asus ROG Phone 8 Pro pristúpil k radikálnejším zmenám. Viac sa dozviete v recenzii, určite je načo sa tešiť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/didakticke-pomucky.jpg

Didaktické hračky ponúkajú zábavnú cestu za poznaním

Didaktické hračky sú špeciálne navrhnuté hračky, ktoré majú za cieľ nielen baviť deti, ale aj rozvíjať ich zručnosti a schopnosti. Tieto hračky sú nápomocné pri učení a vývoji detí v rôznych oblastiach, vrátane motoriky, kognitívnych schopností, sociálnych zručností a predškolského vzdelávania. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa-24-hra-cover-nahled.jpg

FIFA 24 – Všetko, čo zatiaľ vieme

Vývojári pod hlavičkou EA Sports nemali dlhé roky konkurenciu, a tak si mohli v pokoji vydávať svoje športové hry s podporou licencií najväčších organizácií. Lenže časy sa menia a potom, čo sa basketbalová NBA presťahovala k 2K, lúči sa s EA aj futbalová organizácia FIFA, ktorá od roku 2023 nebude pokračovať v dlhoročnej spolupráci. Spoločnosť EA vydáva vlastný titul EA Sports FC 24, zatiaľ čo organizácia FIFA sľubuje vlastný titul. Čo všetko o ňom vieme a tušíme? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-4070-super-panther-oc-12g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 4070 SUPER Panther OC 12G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste s nákupom grafickej karty vyčkávali až na príchod nového a vylepšeného radu grafických kariet Ada Lovelace spoločnosti NVIDIA, potom ste sa konečne dočkali, pretože práve dnes začínajú predaje grafických kariet GeForce s prídomkom SUPER, konkrétne grafických kariet GeForce RTX 4070 SUPER. Aký je teda výkon novej grafickej karty GeForce RTX 4070 SUPER a vyplatila by sa vám jej kúpa? Tak práve na tieto otázky sa vám pokúsime odpovedať v tejto recenzii, v ktorej sme pre vás otestovali grafickú kartu Gainward GeForce RTX 4070 SUPER Panther OC 12G. Read more »
P-DC1-WEB14
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info