AD elektro AD elektro

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/apple-liquid-displej.jpg

Liquid Retina XDR panel

Liquid Retina XDR is the name Apple uses for its high-end displays that offer extremely high resolution, a wide colour gamut and high contrast ratio. This type of panel delivers exceptional image quality for the most demanding tasks. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bezdratove-nabijeni.jpg

How Does Wireless Charging Work?

Modern smartphones have all sorts of fun features, but plugging in the charger and cable every day does get annoying. Read our tips to learn how to set up wireless charging so you can keep your phone powered 24/7.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/parni-prani-a-suseni-nahled.jpg

Parné práčky a sušičky zbavia vašu bielizeň alergénov, baktérií a vírusov

Aktuálne dianie okolo šírenia koronavírusu so sebou prináša otázku, ako sa pred nákazou maximálne ochrániť. Okrem dôsledného dodržiavania hygieny a vyhýbania sa frekventovaných miest môže pomôcť aj zvýšená starostlivosť o domácnosť. Okrem častejšieho upratovania sa zamerajte aj na starostlivosť o oblečenie. Vírusy totiž môžu prežiť niekoľko hodín nielen na povrchoch, ale aj na oblečení. Skvelé riešenie v tomto prípade prinášajú parné práčky a sušičky, ktoré vaše oblečenie efektívne zbavia nielen vírusov, ale aj baktérií a alergénov. Navyše sú k bielizni aj k životnému prostrediu veľmi šetrné. Ako vlastne fungujú?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips-hue-nove-osvetleni-nahled.jpg

Predstavujeme: tri nové typy svietidiel Philips Hue

Philips vyšiel na svetlo s tromi novinkami, ktoré dajú osvetleniu vašej domácnosti úplne iný rozmer. Hue Centris dokonale zastúpia bežné stropné svetlo, žiarovka Hue White nahradí klasickú 100 W žiarovku s benefitmi navyše a Hue LightStrip Plus V4 predstavuje vylepšenú verziu svojho predchodcu. Spoznajte ich všetky tri! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-potrebujete-ke-streamovani_1.jpg

Čo všetko potrebujem na streamovanie? (TIPY A TRIKY)

Chcete sa stať úspešným streamerom, ktorý nielen baví divákov, ale dokáže si zarobiť nezanedbateľnú sumu? Len váš um nestačí. Kúpte si poriadnu výbavu, vďaka ktorej sa vo svete streamovania rozhodne nestratíte.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/quantum-thumb.jpg

Kvantový počítač (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Vedci sa už od 80. rokov minulého storočia usilovne snažia skonštruovať počítač, ktorý by využíval fascinujúce zákony kvantovej fyziky na rýchlejšie vykonanie výpočtovo náročných úloh. Ako presne ale kvantový počítač vlastne funguje? Dokážu kvantové počítače raz zmeniť celý svet výpočtovej techniky? Čítajte v našom článku!

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lg-v30-nahled.jpg

LG V30S/V30S+ (PREVIEW) – Stávka na umelú inteligenciu

Nie je to tak dávno, čo kórejský výrobca mobilných telefónov LG prišiel s modelom LG V30, a už je tu jeho upgrade. A to hneď v podobe dvojice telefónov, LG V30S a LG V30S+. Ako sa od svojho predchodcu líšia? A oplatí sa premýšľať o ich kúpe? To všetko sa vám pokúsime zodpovedať v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/hodinky-dot-smartwatch-nahled.jpg

Dot Watch, prvé inteligentné hodinky s Braillovým písmom

Pre zrakovo postihnutých fanúšikov moderných technológií máme skvelú správu! Konečne sú na trhu inteligentné hodinky Dot Watch, vybavené ako prvé podporou Braillovho písma. Ako vlastne hodinky fungujú a majú v praxi svojmu majiteľovi čo ponúknuť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Looxid-VR-nahled.jpg

Mobilný VR headset LooxidVR sleduje oči aj mozog!

VR headset LooxidVR zožal na veľtrhu CES 2018 obrovský úspech a zaradil sa do úzkej skupinky výhercov prestížneho ocenenia Best of Innovation pre najlepšie inovácie veľtrhu. Pochopíme vďaka nemu, ako ľudský mozog reaguje na virtuálnu realitu? Dozviete sa v našom článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/teslasuit-nahled.jpg

Teslasuit je oblek, ktorý vás prenesie do virtuálnej reality.

Virtuálna realita bola stredobodom veľtrhu CES 2018. Jednou z najzaujímavejších noviniek sa stal celotelový haptický oblek Teslasuit, ktorý do virtuálnej reality vtiahne každučký kúsok vášho tela. Ako funguje a čo všetko vlastne dokáže? Dozviete sa v našom článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/gps-tracker.jpg

GPS Trackers Keep Track of Everything Precious to You

A GPS locator is a handy tool for tracking people, cars, motorcycles, animals and valuables. If you are worried that you might lose something precious, GPS locator is an easy solution. Let us know how they work and what kind will best suit your needs.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lenovo-explorer-nahled.png

Dokáže VR headset Lenovo Explorer vystúpiť z rady WMR okuliarov?

Do rady setov pre novú virtuálnu realitu Windows Mixed Reality sa pridáva zariadenie od Lenova, headset Lenovo Explorer. Náhlavná súprava bude medzi WMR setmi patriť medzi najdostupnejšie. Uspieť sa pokúsi vedľa priaznivej ceny tiež nízkou hmotnosťou a širokým zorným poľom – bude to stačiť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/HTC_Vive_obsah.jpg

Virtuálna realita HTC Vive teraz bezdrôtovo s HTC TPCast

HTC Vive je najprepracovanejší VR headset súčasnosti. Nad konkurenčným Oculus Rift HD víťazí najmä lepším pohybom vo virtuálnom priestore a práve v tejto oblasti HTC Vive ešte navyšuje svoj náskok. Na trh totiž prichádza HTC TPCast, ktorý z obľúbenej VR súpravy dokáže urobiť bezdrôtový headset. Všetko o HTC Vive a HTC TPCast v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/amd-ryzen-nahled.png

AMD Ryzen Threadripper (REVIEWS AND TESTS)

The testing is done! The AMD Ryzen Threadripper has been invented even if no one expected it. It comes with the brutal force of 8 to 16 cores with 16 to 32 fibers. The 1900X, 1920X and 1950X 1900X, 1920X and 1950X models are now in the wrestling cage, and Intel's price-comparable processors are now available. X399 versus X299. How it will end? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GeForce-GTX-nahled.jpg

NVIDIA GeForce GTX 1050 and 1050 Ti, the most affordable Pascal-based graphics cards

Intorducing two new GeForce GTX 1050's. The more powerful one is marked "Ti", which is reserved for exceptional models. Can the newest Pascal family member stand comparison with its competition? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/intel-compute-stick-main-small.jpg

The Intel Compute Stick turns your TV into a computer

The Intel Compute Stick is a full-featured computer in a flash drive. Thanks to its super-compact design, you can take it wherever you go. Simply plug it in to a TV or monitor and you can immediately browse the web, view multimedia, do work or play games.  Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ssd-m2-nahled.jpg

Čo je SSD disk?

Prvá SSD jednotka bola vyrobená už v roku 1976, ale trvalo dlhých 35 rokov, kým sa cena dostala na takú úroveň, aby bolo možné jej masívne rozšírenie. Čo nám vlastne SSD prináša, aká je jeho spoľahlivosť a ako sa zapája? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/concept-active-smoothie-barevne-varianty-mala.jpg

Enjoy refreshing and healthy drinks with Concept Active Smoothie blenders

The family of colourful Concept Active Smoothie blenders is designed to serve you a healthy drink packed with enough energy to last you the whole morning. You can choose from six colours and two designs. Would you prefer a family set or one of the colour versions? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/technaxx_basic.jpg

Sunglasses with integrated camera

Combining excellent sunglasses with a high quality camera offers interesting possibilities to sports enthusiasts of all kinds. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/obr1_3.jpg

Budúcnosť podľa Microsoftu? HoloLens!

Microsoft sa vracia späť na vrchol v tej najlepšej forme. Kombinácia aplikácií z nových Windows 10 a holografických okuliarov HoloLens totiž doslova vyráža dych. Read more »
123...
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info