Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejdulezitejsi-vitaminy-mineraly_nahledovy.jpg

Najdôležitejšie vitamíny a minerály pre naše zdravie

Vždy je lepšie dbať na dostatok vitamínov a minerálov priebežne než potom riešiť ich nedostatok, keď sa telo ozve v podobe zdravotných ťažkostí. Treba si včas uvedomiť, že bez nich to jednoducho nepôjde. Poďme sa teda pozrieť, aký vplyv majú vitamíny a minerálne látky na naše zdravie, ktoré sú tie najdôležitejšie a v akých potravinách ich nájdeme? Ako posilniť obranyschopnosť organizmu a ktoré vitamíny na imunitu majú zmysel užívať? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/klarfit-nahledovy.jpg

Klarfit – všetko pre vaše efektívne cvičenie doma

Nemáte čas chodiť do posilňovne alebo sa hanbíte? Cvičte doma! S Klarfit vás to bude baviť. Kvalitné fitness zariadenia a pomôcky Klarfit vám pomôžu byť aktívny kedykoľvek budete mať čas a chuť sa hýbať. Buďte v pohybe, keď sa pozeráte na televízor, zacvičte si, než pôjdete do práce alebo si dajte poriadne do tela, keď prídete po celodennom sedení z práce. S Klarfit bude oveľa jednoduchšie byť v kondícii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic-watch-2-mini_1.jpg

Honor MagicWatch 2 (RECENZIA) – najvýhodnejšie smart hodinky mainstreamu?

MagicWatch 2. Tak znie názov najpopulárnejších smart watch spoločnosti Honor, ktoré sme pre vás testovali v našej recenzii. Sú MagicWatch 2 hodné vášho zápästia, alebo sa musíte poobzerať inde? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/garmin-vivomove-3-style-bodybattery-mini2.jpg

Garmin Vívomove 3 Style (RECENZIA) – najštýlovejšie hodinky na trhu?

Garmin Vívomove 3 Style, jedny z najkrajších smart watch, sme testovali počas niekoľkých dlhých týždňov. Tu sú naše postrehy a skúsenosti. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vareni-v-prirode-nahledovy-obrazek.jpg

Varenie v prírode (TIPY A TRIKY)

Najesť sa dobre na cestách v prírode vyžaduje síce určitú prípravu vopred, výsledok ale stopercentne bude stáť za to. Popustite uzdu svojej kreativite a povedzte raz a navždy dosť instantným rezancovým polievkam. V našom článku sme sa zamerali na varenie v prírode, vybavenie aj samotné jedlo na cesty. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/obsluha-elektrokola-2023.jpg

Obsluhu a ovládanie elektrobicykla zvládne aj laik

Elektrobicykle majú oproti bežným bicyklom svoje špecifické vlastnosti, ku ktorým je pri jazde potrebné prihliadať. Na ich správnu funkciu je nevyhnutné naučiť sa využívať vhodné nastavenia motora a kontrolovať stav akumulátora prostredníctvom displeja. Poďme sa spoločne zoznámiť s ovládaním elektrobicykla.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/domaci-cviceni-chytre-hodinky.jpg

So smart watch k lepšej kondícii (nielen v čase koronavírusu)

So smart watch ľahko naplánujete, zmeriate a zhodnotíte akúkoľvek tréningovú aktivitu. Získajte kondíciu, ktorú oceníte nielen v čase koronavírusu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/protein.jpg

Proteíny dostanú vaše telo do kondície

Poslednou dobou sú medzi športovcami stále populárnejšie rôzne proteínové doplnky. Avšak tie sú všeobecne vhodné pre úplne každého, pretože citeľne posilňujú organizmus. Pomôcť tak môžu napríklad aj v boji s koronavírusom. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/test-zimniho-vybaveni_1.jpg

Tréner radí: V čom zabodovať na zjazdovke

V čom sa vydať na zasnežené zjazdovky a podľa čoho si vybrať ideálne vybavenie? Vyskúšal som základnú výbavu zjazdového lyžiara – lyže, prilby, okuliare a zjazdové palice – a mám pre vás niekoľko tipov. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/suunto-5-hodinky.jpg

Predstavujeme vám nového osobného trénera Suunto 5

Smart hodinky Suunto 5 vám pomôžu dosiahnuť lepšie výsledky pomocou notifikácií na základe vašich tréningových vzorcov. A to nie je všetko. Ponúkajú aj ďalšie zaujímavé funkcie! Poďme sa na ne pozrieť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/virtualni-trener-garmin.jpg

Ako (začať) behať s Trénerom Garmin

Zostavenie a prispôsobenie bežeckého plánu nie je žiadna sranda. Preto smart hodinky Garmin prišli s riešením v podobe funkcie Tréner Garmin, na ktorú sa teraz pozrieme bližšie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/garmin--stres-score-body-battery-uvod.jpg

Plánovanie tréningu s hodinkami Garmin

Kedy športovať a kedy zase odpočívať? Hoci vytvorenie správneho tréningového plánu nie je žiadna sranda, so smart watch Garmin to zvládnete ľahko, rýchlo a profesionálne. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/preprava-lyzi-v-aute-nahled.jpg

Nosiče lyží ušetria miesto v aute

Zima klope na dvere a milovníci zimných športov hľadajú ten nejeefektivnější spôsob, ako prevážať svoju lyžiarsku výbavu. Využijete strešný box (autobox) alebo vám postačí jednoduchý magnetický nosič lyží? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Amazfit_GTR_titulka.jpg

Xiaomi Amazfit GTR (RECENZIA) – inteligentný elegán s atraktívnou cenou

Tentoraz v našom hľadáčiku uviazli lákavé smart hodinky Xiaomi Amazfit GTR. Pôvabný vzhľad, AMOLED displej aj atraktívna cenovka. Môže si zákazník priať niečo viac? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/garmin-s60-vs-s40.jpg

Súboj golfových hodiniek Garmin Approach S40 vs. Garmin Approach S60

Cenovo dostupnejšia novinka Garmin Approach S40 ponúka lákavú alternatívu k prepracovanejšiemu, avšak drahšiemu modelu Approach S60. Postačí vám odľahčený model alebo si nakoniec predsa len budete musieť priplatiť? Predstavme si hlavné rozdiely medzi obomi modelmi a rozhodovanie bude hneď o niečo ľahšie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-fit.jpg

Lepšia kondícia s fitness náramkami Samsung Galaxy Fit

Pokukujete po vhodnom fitness náramku a chcete staviť na známu značku? Máme pre vás ľahké, ale dostatočne odolné modely Samsung Fit za výbornú cenu. Presvedčte sa sami, čo všetko dokážu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-watch-gt-2-main.jpg

Huawei Watch GT 2 (RECENZIA) – nový favorit na scéne

Otestovali sme pre vás populárne smart hodinky Huawei Watch GT 2. Ako dopadli, prezradí práve táto recenzia. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-band-3i-uvod.jpg

Xiaomi predstavuje mimoriadne lacný Mi Band 3i (NOVINKA)

Séria fitness náramkov Xiaomi Mi Band sa rýchlo stala celosvetovým hitom. Čím ale zaujme najnovší model Mi Band 3i? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/garmin-instinct.jpg

Garmin Instinct: Smart hodinky, ktoré vydržia takmer všetko

Máme pre vás hádanku. Chcete smart hodinky, ktoré spĺňajú vojenský štandard MIL-STD-810G, sú vodotesné do 100 M (10 ATM) a na jedno nabitie vydržia až 14 dní v režime smartwatch? Pokiaľ ste odpovedali ÁNO, potom si musíte o nových Garmin Instinct prečítať ďalšie detaily. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-hodinky-garmin-male.jpg

Ako vybrať smart hodinky Garmin (SPRIEVODCA)

Vyberáte smart hodinky od spoločnosti Garmin? Náš sprievodca vám s tým veľmi rád pomôže. Read more »
12345...11
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info