AD elektro AD elektro

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/stellar.png

Stellar je prvou kryptomenou s certifikáciou Šaría

Siedma najhodnotnejšia kryptomena Stellar obdržala dňa 17. 7. certifikáciu ustanovujúcu, že takáto kryptomena je kompatibilná s islamským právom Šaría. Viac v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/drogba.jpg

Futbalové hviezdy sa púšťajú do kryptomien

Čím ďalej viac bývalých futbalových hviezd nachádza novú kariéru v promovaní kryptomenových projektov. Viac v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zencash_2.jpg

ZenCash hard fork úspešne prebehol

Dňa 19. 7. úspešne prebehol plánovaný hard fork kryptomeny ZenCash. Hlavným zámerom hard forku bola zmena v rozložení odmien za ťažbu blokov a emisiu nových coinov. Novo vznikli Super Nodes. Viac v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/blockchain-share.jpg

Blockchainové akcie: bližšie, než si myslíme

V budúcnosti by mohli firmy uvádzať svoje akcie nielen na tradičných platformách, ale aj na blockchaine. Konceptu sa venujú čoraz zaujímavejšie mená – OKEx, Binance, JPMorgan. Viac v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/boeing_logo.png

Boeing plánuje bezpilotné lietadlá s využitím blockchainu

Jeden z najväčších výrobcov lietadiel na svete, americký Boeing, investuje do projektu na vývoj bezpilotných lietadiel s využitím blockchainu. Viac v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/columbia.png

IBM v spolupráci s Columbia University otvára blockchainové výskumné centrum

Spoločnosť IBM otvára spoločne s americkou Columbia University výskumné centrum zamerané na blockchainové aplikácie, ktoré sa bude nachádzať na manhattanskom kampuse menovanej univerzity. Viac v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Bitmain_2.png

Bitmain otvára pobočku v Silicon Valley

Spoločnosť Bitmain, svetovo najväčší výrobca ASIC minerov na ťažbu bitcoinu, otvára svoje prvé zastúpenie mimo svoju čínsku domovinu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/china-blockchain_1.jpg

V Číne je registrovaných cez 4000 firiem so slovom „blockchain“ v názve

Počas tohto roka sa značne navýšil počet čínskych firiem, ktoré majú v názve slovo „blockchain“. Viete, ako sa povie blockchain čínsky? Dozviete sa v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/eos_6.png

Peter Thiel a Bitmain investujú do firmy stojacej za EOS

Peter Thiel, známy investor a zakladateľ firiem PayPal a Palantir, investoval v poslednom kole financovania do firmy Block.one. Firma Block.one vykonávala ICO kryptomenové platformy EOS. Viac v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Bitcoin_thumb_7.png

Obchodníčka LocalBitcoins odsúdená na rok do väzenia

Päťdesiatročná Američanka Theresa Lynn Tetleyová s prezývkou Bitcoin Maven bola v uplynulých dňoch odsúdená k ročnému väzeniu a zhabaniu majetku vo výške 40 bitcoinov, 25 zlatých zliatkov a 292 tisíc dolárov. Viac v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Bitcoin_thumb_7.png

Najväčší investičný fond sveta skúma Bitcoin

BlackRock, najväčší investičný fond sveta spravujúci aktíva vo výške 6 biliónov dolárov, založil pracovnú skupinu pre analýzu potenciálu bitcoinu a ďalších kryptomien. Viac v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/wex.png

Kryptomenová burza WEX je možno pred krachom

Okolo kryptomenovej burzy WEX vyvstávajú čoraz hrozivejšie otázniky. V uplynulých dňoch si klienti burzy začali na sociálnych sieťach sťažovať na problémy s výbermi. Na burze sa navyše obchoduje bitcoin za výrazne vyššie ceny, než na iných burzách – tento fenomén býva typickým znakom burzy, ktorá má problém s výbermi fiat mien. Viac v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/coinbase_4.png

Coinbase plánuje pridať 5 ďalších kryptomien

Jedna z najväčších svetových kryptomenových zmenární, americká Coinbase, oznámila na svojom blogu, že bude v nasledujúcich týždňoch skúmať možnosti implementácie ďalších 5 kryptomien. Aké to sú? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/paralelna-polis.png

Slovenská Paralelná polis spustila kampaň pre kryptomenovú osvetu medzi bankármi

Bratislavská Paralelná Polis spustila v uplynulých dňoch kampaň pre osvetu medzi slovenskými bankármi. Kampaň nesie názov „Svetlo do bánk“ a má podobu nočného nasvietenia budov centrálnej banky a komerčných bánk kryptomenovými symbolmi. Viac v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/okcoin.PNG

Burza OKCoin spúšťa pobočku v Spojených štátoch, vrátane fiat páru

Pôvodne čínska burza OKCoin spúšťa novú pobočku na území Spojených štátov, a to vrátane vysoko dopytovaných fiat párov (BTC/USD a ďalšie kryptomeny). Viac v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Bitcoin_thumb_6.png

Austrálčan chce staviť 6 miliónov dolárov na cenu bitcoinu v roku 2023

Neznámy austrálsky muž chce údajne staviť cez 6 miliónov dolárov na to, že cena bitcoinu bude v roku 2023 vyššia, než cena akcií spoločnosti Berkshire Hathaway. Viac v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Ripple_3.png

Ripple prijíma do tímu bývalú vysoko postavenú manažérku z Facebooku

Spoločnosť Ripple, ktorá sa usiluje o zefektívnenie medzibankového styku s pomocou svojho tokenu XRP, pokračuje v najímaní veľkých mien do svojho tímu. Viac v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/chinese-flag_1.png

Čínske autority zavreli stávkovú platformu, v kryptomenách sa tu prestávkovalo cez miliardu dolárov

V čínskej provincii Guangdong zatkla polícia organizátorov stávkarskej platformy, ktorá umožňovala stávkovanie v kryptomenách bitcoin, ether a litecoin. Počas 8 mesiacov prevádzky platforma údajne prilákala vyše 330 tisíc záujemcov, ktorí tu prestávkovali okolo 1,5 miliardy dolárov. Viac v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/korea-flag_2.jpg

Juhokórejskí zákonodarcovia chystajú zákony upravujúce postavenie kryptomien v krajine

Zákonodarcovia niekoľkých politických strán Južnej Kórey sa chystajú v priebehu júla zverejniť svoje návrhy nových zákonov týkajúcich sa kryptomien a kryptomenových projektov. Viac v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Nso-group-logo.png

Programátor predával za kryptomeny iPhone spyware s cenovkou 50 miliónov dolárov

Vedúci programátor izraelskej firmy NSO Group, ktorá vyvíja špionážny softvér pre armády a vládne zložky po celom svete, sa údajne snažil predať jeden z produktov firmy na darknetovom trhovisku za kryptomeny. Viac v článku. Read more »
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info