Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/arma-reforger-info-logo.jpg

Arma Reforger (INFO) – čeština, gameplay

Séria Arma sa vracia. Tentokrát však nejde o úplne nový diel, ale o de facto návrat kultového titulu Arma: Cold War Assault, a to pod štítkom Arma Reforger. Čo presne tento kúsok prináša, čím sa od svojho vzoru líši, ako je na tom s češtinou a oveľa viac sa dočítate v našom info článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sniper-elite-5-info-logo.jpg

Sniper Elite 5 (INOVINKY) – Season Pass One a ďalšie info

Vydanie nového dielu série Sniper Elite sa pomaly blíži. Divoký hrdina v ňom opäť vyrazí v ústrety nacistom, ktoré bude likvidovať pomocou pušky. Načo presne sa ďalšia príbehová kapitola drsného protagonistu zameria, či hra ponúkne multiplayer a na aké platformy dorazí, si prečítate v našom špeciáli. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/total-war-warhammer-3–immortal-empires-dojmy-z-hrani-nahled.jpg

Total War: Warhammer 3 – Immortal Empires (DOJMY Z HRANIA) – Sen každého fanúšika Total War?

Okamih, na ktorý komunita okolo strategickej série Total War: Warhammer tak dlho čakala, je konečne tu. Herný svet bol spojený do gigantického celku a hráči sa v rámci ťaženia Immortal Empires majú možnosť pustiť do jeho získavania. Ako to ide za staré rasy, akým spôsobom prospievajú kúsky z druhého dielu a oveľa viac nájdete v našich dojmoch z hrania. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wartales-recenze-cover-nahled.jpg

Wartales (RECENZIA Early Access) – Výpravy za smrťou

Vývojárske štúdio Shiro Games si počas rokov vytvorilo veľmi slušnú povesť. Dá sa povedať, že väčšina ich nezávislých projektov predstavovala úspešné diela. Aktuálne títo tvorcovia stavili na sandbox s ťahovými súbojmi, ktoré vydávajú najprv v rámci predbežného prístupu. Či Wartales stojí za pozornosť, vám načrtneme v nasledujúcich odsekoch našej recenzie z predbežného prístupu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/minecraft-legends-info-cover-nahled.jpg

Minecraft Legends (RECENZIE – Súhrn)

Sériu Minecraft rozšírila v roku 2023 akčná stratégia Minecraft Legends šikovne kombinujúca akčnú adventúru s real time stratégiou. Hoci ide ale pre tento kockový svet o nový žáner, zapadá doň dokonale, a tak si ho užijú všetci fanúšikovia Minecraftu. Všetko, čo o Minecraft Legends potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/world-of-warcraft-dragonflight-logo.jpg

World of Warcraft: Dragonflight (RECENZIE – Súhrn)

Nová expanzia pre World of Warcraft je tu. Čo všetko o čerstvo predstavenom datadisku vieme, kam sa v ňom pozrieme, čím obohatia obľúbené MMORPG a oveľa viac, vám povieme v našom info článku zameranom na zatiaľ posledný datadisk World of Warcraft: Dragonflight. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baldurs-gate-3-cover-nahled_1.jpg

Kooperatívne hry pre dvoch a viacerých hráčov na PC, PS, Xbox a Switch: Top 30

V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete výber 30 hier najrôznejších žánrov, ktoré majú okrem vysokej kvality spoločné jedno – predstavujú ideálnu voľbu, ak už vás nudí hranie sólo a chcete sa zabaviť s priateľmi.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rainbow-six extraction-recenze-cover-nahled.jpg

Rainbow Six Extraction (RECENZIA) – Amerika v úzkych

Kooperačných hier vychádza v súčasnosti skutočne veľa. Originalita je tým pádom len málokedy ich silným prvkom, takže často veľmi rýchlo zapadnú a už si na nich spomenie len tá najvernejšia fanúšikovská základňa, ktorá v nej nechala svoje srdce. Kooperačné FPS Rainbow Six Extraction sa na prvý pohľad tvári ako ďalšia tuctovka. Čo v skutočnosti ponúka, aké sú jej klady a oveľa viac vám povie naša recenzia. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/warhammer-40000-space-marine-2-cover-logo.jpg

Warhammer 40,000 Space Marine 2: príbeh, platformy, gameplay a ďalšie info

Roky čakania niektorých herných fanúšikov univerza Warhammeru 40,000 sú konečne na konci. Značka Warhammer 40,000 Space Marine sa vracia as ňou aj kapitán Titus. Akým nepriateľom budeme musieť čeliť v rámci nového príbehu, ako bude teoreticky vyzerať gameplay, a či je tu šanca na to, že Warhammer 40,000 Space Marine 2 dostane rovnako ako predchodca češtinu, si môžete prečítať v našom špeciále.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jurassic-world-evolution2-recenze-cover-nahled.jpg

Jurassic World Evolution 2 (RECENZIA) – Druhýkrát a lepšie?

Dodatočný obsah je pre rad hier prvkom, ktorý ich reálne posúva dopredu a robí z nich vo svojej podstate lepšie diela, ktoré však boli schopné fungovať viac ako obstojne aj bez ich prispenia. Niekedy však základný titul dorazí v takom stave, že je na ňom očividné isté vykostenie. Jurassic World Evolution by sme do takej kategórie zaradili, pretože mal skutočne problémy s obsahom. Jurassic World Evolution 2 by podľa niektorých nemal trpieť podobným nešvárom. Ako na tom je, vám povieme v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/back-4-blood-recenze-cover-nahled.jpg

Back 4 Blood (RECENZIA) – Masakrovanie zombie vo veľkom štýle

Už nikto nedúfal, že by sme sa dočkali plnohodnotného pokračovania kultovej kooperačnej strieľačky Left 4 Dead. Aj keď si to komunita neuvedomovala, vylúčené to bolo primárne z toho dôvodu, že tvorcovia nevlastnili práva na značku. Nakoniec ich túžba vytvoriť nasledovníka zrejme viedla k tomu, že sa dali do vývoja Back 4 Blood, ktoré na prvý pohľad pôsobí ako duchovný nástupca obľúbenej FPS. Či dosahuje jej kvalít, vám povieme v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/age-of-empires-iv-recenze-hrdinove-cover-nahled.jpg

Age of Empires IV (RECENZIA) – Návrat kráľa

Na túto chvíľu čakali fanúšikovia Age of Empires II skutočne dlho. Nakoniec sa ale predsa len dočkali pokračovania, ktoré na prvý pohľad vo všetkom nadväzuje na odkaz druhého dielu tejto série. Na čo sa zameriavajú ťaženia Age of Empires IV, akým spôsobom sa s nimi vývojári vysporiadali, čo nové hra prináša a oveľa viac nájdete v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/deathloop-key-art-nahled.jpg

Deathloop (RECENZIA) – Stratený v časovej slučke

Vývojári z Arkane Studios (Dishonored, Prey) vo svojom najnovšom titule opúšťajú bezpečné vody zabehaných značiek a prichádzajú na PC a PS5 s úplne novou akčnou adventúrou Deathloop, kde sa vžijeme do úlohy muža prežívajúceho jeden deň stále dokola. Dokázali tvorcovia zo zaujímavého konceptu vykresať ničím neobmedzenú zábavu, alebo sa dočkáme len opakujúcej sa nudy? Dozviete sa v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/humankind-dojmy-z-hrani-preview-cover-nahled.jpg

Humankind (RECENZIA) – Máme tu konečne súpera pre Civilizáciu?

Dlho očakávaný vyzývateľ všetkými milovanej Civilizácie je konečne tu. Ako sa vývojárom z Amplitude Studios ich dielo podarilo, čo nového prináša a či je revolúciu sľubujúce Humankind schopné konkurovať aktuálnemu kráľovi žánru, vám povieme v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pokemon-legends-arceus-special-cover-nahled.jpg

Pokémon Legends: Arceus: dátum vydania, gameplay a ďalšie info

Pokémon Legends: Arceus je ďalším dielom kultovej japonskej RPG série Pokémon, ktorú dlhodobo vyvíja štúdio Game Freak a vydáva Nintendo, ktoré ju púšťa exkluzívne na konzolu Nintendo Switch. Do istej miery má byť tento kus revolučný. V čom presne a oveľa viac, si prečítate v našom špeciáli.  Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dying-light-2-special-cover-logo-nahled.jpg

Dying Light 2 Stay Human: dátum vydania, gameplay a ďalšie informácie

Svet plný infikovaných, aktívnych primárne v noci je späť. Čo môžete od pokračovania výbornej hororovej akcie Dying Light očakávať? Ako to je s češtinou, načo sa zameriava príbeh a kedy vyjde, si môžete prečítať v našom špeciále, zameranom na to, čo všetko o Dying Light 2 Stay Human z dielní Techland vieme.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/resident-evil-village-special-cover-nahled.jpg

Resident Evil Village: čeština, DLC a ďalšie info

Resident Evil: Village je priame pokračovanie podareného Resident Evil 7 od spoločnosti Capcom. Opäť sme sa vžili do úlohy Ethana Wintersa a dom Bakerovcov hrôzy teraz vystrieda viktoriánska dedina, ktorá bola väčšia, otvorenejšia, ale o fúz menej strašidelnejšia. Všetko, čo tomto survival horore potrebujete vedieť, sa dozviete v našom špeciále.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/psychonauts-2-recenze-cover-nahled.jpg

Psychonauts 2 (RECENZIA) – Tajomstvo mozgových závitov

Čo sa deje v našom mozgu a kde sa berú všetky naše obavy? To je otázka, na ktorú sa snažia vedecky odpovedať zástupy psychológov, ale hráči počítačových hier už majú vďaka štúdiu Double Fine Productions jasno 16 rokov. V roku 2005 totiž vyšiel humorný titul Psychonauts o špeciálnej jednotke bojujúcej za zdravý rozum ľudstva. Tvorcovia sa na pôvodnú zábavnosť snažia nadviazať v pokračovaní Psychonauts 2. Podarilo sa im naplniť očakávania fanúšikov kultovej jednotky?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kings-bounty-II-dojmy-cover-nahled.jpg

King's Bounty 2 (RECENZIA) – Máme tu nástupcu Heroes of Might and Magic?

Pokračovanie slávnej série King's Bounty je po rokoch čakania konečne tu. Ako sa King's Bounty 2 nakoniec podarilo, čo prináša v rámci volieb, akou transformáciou prešli bojové polia a oveľa viac nájdete v našej recenzii.  Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rainbow-six-extraction-special-cover-nahled.jpg

Rainbow Six Extraction: dátum vydania, gameplay a ďalšie info

Rainbow Six Extraction je na kooperáciu orientovaná taktická FPS, ktorá vznikla z obľúbenej FPS Rainbow Six Siege, v ktorej sa najskôr objavila ako dočasný režim PvE. Na jej vývoji pracuje Ubisoft Montreal, zatiaľ čo vydavateľom je Ubisoft. Primárnym rozdielom medzi oboma titulmi má byť zameranie, tentoraz sa totiž budete stretávať hlavne s monštrami ovládanými umelou inteligenciou. Čo ďalšie o Rainbow Six Extraction vieme, si prečítate v našom špeciále.

Read more »
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info