MS hokej BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/the-witcher-monster-slayer-recenze-artwork-nahled.jpg

The Witcher: Monster Slayer (RECENZIA) – Si pripravený na skutočnú výpravu, Zaklínač?

Ani po rokoch obľúbenosť mobilného hitu Pokémon Go neutícha, a hoci minuloročný klon Harry Potter: Wizards Unite toľko kriku nevyvolal, tento rok na naše telefóny zaútočil ďalší veľký kaliber location-based žánru. Pokémonov a magické artefakty strieda prostredie Zaklínača, ktorý rovnako ako dve spomínané hry využíva mapové podklady spoločnosti Google a rozšírenú reality s cieľom urobiť z nás drsného vedmáka a zároveň odľahčiť náš mešec. My sme s mobilom v ruke nachodili desiatky kilometrov a ako to dopadlo, zistíte v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-witcher-monster-slayer-mobilni-hra-nahled.jpg

CD Projekt oznámil mobilnú hru The Witcher: Monster Slayer, inšpiruje sa hitom Pokemon Go! (OZNÁMENIE)

Že poľské štúdio CD Projekt pripravuje novú hru z prostredia Zaklínača, nie je žiadnym tajomstvom, rovnako ako to, že hneď tak nevyjde. Skrátiť čakanie by sme si však mohli novo oznámenou mobilnou free to play hrou The Witcher: Monster Slayer, ktorá podobne ako Pokemon Go! či novší Harry Potter: Wizards Unite stavia na skutočných mapových podkladoch a augmentovanej realite.

Read more »
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info