AD elektro Star Wars

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/blight-survival-cover-nahled.jpg

Blight: Survival – Všetko, čo vieme

Blight: Survival je zaujímavá kooperačná akčná roguelite od nováčikov Haenir Studio. Tí zatiaľ na videohernom poli bojom zocelení neboli, ale ich prvotina vyzerá na prvý pohľad naozaj nádejne. Stredoveká co-op akcia v alternatívnom 14. storočí, kde vojnou sužovanú krajinu zahltia podivné monštrá, znie ako naozaj chutný recept a tu nájdete všetko, čo o tejto hre vieme. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-strilecky-warzone.jpg

Najlepšie strieľačky na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Pokiaľ ste zatúžili po troche tej akcie a radi by ste si precvičili svoje reflexy aj prácu s virtuálnymi smrtiacimi hračkami, ste na správnom mieste. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete tituly, o ktorých si myslíme, že by nemali uniknúť žiadnemu fanúšikovi strieľačiek z pohľadu prvej alebo tretej osoby. A nebojte sa, nech už preferujete akúkoľvek platformu, v našom článku si prídu na svoje ako majitelia konzol, tak počítačov a nejakú tú lahôdku sme si pripravili aj pre fanúšikov virtuálnej reality. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sniper-elite-5-info-logo.jpg

Sniper Elite 5 (INOVINKY) – Season Pass One a ďalšie info

Vydanie nového dielu série Sniper Elite sa pomaly blíži. Divoký hrdina v ňom opäť vyrazí v ústrety nacistom, ktoré bude likvidovať pomocou pušky. Načo presne sa ďalšia príbehová kapitola drsného protagonistu zameria, či hra ponúkne multiplayer a na aké platformy dorazí, si prečítate v našom špeciáli. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bulanci-cover-nahled.jpg

Bulánci 2.0 – Všetko, čo vieme

Kdo se vleče, neuteče! Nie je zrejme hráča, ktorý sa narodil v deväťdesiatych rokoch a nepozná legendárnych Bulánkov, ktorí sa na niekoľko rokov usídlili v učebniach informačných technológií, než ich nahradil Quake a neskôr Counter-Strike. V roku 2022 sa EAP (Extrémně Agresivní Polštáře) dočkali návratu, štúdio SleepTeam totiž po úspešnej kampani na Startovači vydalo modernú verziu s vylepšenou 3D grafikou a množstvom nového obsahu, aj keď zatiaľ len v predbežnom prístupe. Všetko, čo o hre Bulánci 2.0 vieme, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aliens-fireteam-elite-recenze-nahled.jpg

Aliens: Fireteam Elite (RECENZIA) – A zasa tí votrelci!

Je to neuveriteľné, ale votrelca, ikonické filmové monštrum, na obrazovkách našich herných zariadení príliš často nevídame, hoci k tomu tento uslintaný stroj na zabíjanie s kyselinou namiesto krvi nabáda. Americké štúdio Cold Iron však vo votrelcoch zrejme tiež vidí veľký potenciál a rozhodlo sa hráčom vo svojom najnovšom titule sprostredkovať výlet do vesmíru, kde ľudia rozhodne nie sú na vrchole potravinového reťazca. Ako sa podarila survival co-op strieľačka Aliens: Fireteam Elite? 

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/returnal-vse-co-vime-cover-nahled.jpg

Returnal: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Vesmír je nehostinné miesto, v ktorom sa môže stať čokoľvek. Napríklad že sa objavíte v časovej slučke na nepriateľskej planéte, ktorá vás núti neustále umierať. Aspoň tak vyzerá základná mechanika sci-fi rouge-like strieľačky Returnal od fínskeho štúdia Housemarque, ktorá sa pripravuje exkluzívne na PlayStation 5. V našom článku zistíte všetko, čo o hre vieme.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/outriders-special-key-art-nahled.jpg

Outriders: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Outriders je kooperatívne sci-fi akčné RPG, v ktorom sa v márnej snahe o záchranu ľudstva môžete vypraviť do hlbokého vesmíru, presnejšie na záhadnú planétu Enoch. Ambiciózna strieľačka od poľského štúdia People Can Fly (Bulletstorm, Painkiller) láka na dynamickú akciu a atraktívne prostredie, pokiaľ vás teda predchádzajúce riadky navnadili, pokračujte v čítaní, v našom špeciále sa totiž o tejto podarenej sci-fi hre dozviete všetko potrebné.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/outriders-recenze-keyart-nahled.jpg

Outriders (RECENZIA) – Akciou nabitá výprava na cudziu planétu

Poľské štúdio People Can Fly (Bulletstorm, Painkiller) sa vo svojom kooperatívnom akčnom RPG vydáva do hlbín vesmíru, kde budeme v koži členov jednotky Outriders bojovať o prežitie ľudskej rasy. Oplatí sa nasadnúť do hviezdnej lode a absolvovať cestu na druhý koniec galaxie, alebo bude nakoniec lepšie zostať na matičke Zemi? Dozviete sa v našej recenzii PS5 verzie.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rogue-company-preview-nahled.jpg

Rogue Company (DOJMY Z HRANIA) – Ako sa elitným žoldnierom darilo v bete?

Rogue Company je aktuálne vyvíjaná tímová online TPS štúdia First Watch Games, ktorá vám umožní stať sa členom elitnej žoldnierskej jednotky plniacej nebezpečné misie po celom svete. Znie vám táto kombinácia zaujímavo? Pokiaľ áno, čítajte ďalej, hru sme si totiž vyskúšali v rámci uzavretej beta verzie a v našich dojmoch vám prezradíme, či si zaslúži vašu pozornosť.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/predator-hunting-grounds-recenze-nahled1.jpg

Predator: Hunting Grounds (RECENZIA) – Sklamanie z džungle

Asymetrický multiplayer, kde proti sebe stoja dve úplne odlišné strany, má v sebe čosi, čo láka hráčov aj vývojárov. História na čele s online akciou Evolve z roku 2015 však ukazuje, že vytvoriť taký titul je veľmi ťažké, ba dokonca možno aj nemožné. Ak by sme si ale mali na niekoho staviť, bolo by to práve štúdio IllFonic, ktoré má s asymetrickou hrateľnosťou skúsenosti vďaka ich titulu Friday the 13th: The Game. Či však taká príprava stačila, alebo herný zážitok krváca ako obete mimozemského Predátora, zistíte v recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-division-2-nahled_1.jpg

Tom Clancy's The Division 2 dostáva rozšírenie Pentagon: The Last Castle (NOVINKA)

Ubisoft začiatkom tohto roku jasne ukázal, že online akcia s bohatým Endgame obsahom nie je vec nemožná. Tom Clancy's The Division 2 sa stále teší záujmu hráčov a tým, ktorí by snáď chceli z postapokalyptického Washingtonu D.C. utiecť do inej hry, stavia do cesty už druhé veľké rozšírenie Pentagon: The Last Castle. Čo všetko ponúka, sa dozviete v dnešnej novinke.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gears-5-kait-marcus-jd-del-fenix-nahled.jpg

Gears 5 posúva slávnu sériu o niečo bližšie k dokonalosti (RECENZIA)

Len málo herných sérií si naprieč toľkými dielmi udržalo vysokú kvalitu, Gears of War sa však môže hrdo hlásiť medzi nich. Vývojári zo štúdia The Coalition sa navyše neboja inovovať, a tak Gears 5 ponúka mnoho noviniek, z ktorých niektoré sú pomerne zásadné, a dopredu sme o nich vôbec nevedeli. Ako sa podaril v poradí už šiesty diel tejto cover based akčnej strieľačky, sa dozviete v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/obr1-nahled.jpg

World War Z (PREVIEW) – nemŕtva horda sa rýchlo blíži

Zombie tematika sa dá považovať za nevyčerpateľný zdroj, ktorý ponúka do budúcnosti prácu nielen filmárom v Hollywoode, ale aj herným vývojárom. Vďaka jej atraktivite k nám v minulosti dorazil rad smrťou sršiacich titulov na čele s neslávne známym OVERKILL´s The Walking Dead, ktorý sa veľmi nepodaril. Aktuálne sa snažia pomyselné prekliatie žánru prelomiť tvorcovia zo Saber Interactive, ktorých nový projekt, third-person strieľačku World War Z, vám predstavíme v dnešnom preview.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/warframe-thumbnail-nahled.jpg

Warframe (RECENZIA) – Galaxia zmietaná vojnou prichádza na Nintendo Switch

Online sci-fi akcia Warframe sa po dlhoročnom pôsobení na PC, PS4 a Xbox One vrhá na ďalšiu dostupnú platformu. Ako sa tomuto počinu štúdia Digital Extremes bude dariť na čoraz populárnejšej mobilnej konzole? Zožne rovnaký úspech a získa nových fanúšikov? Dozviete sa v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sw-battlefront-2-felucia-nahled.jpg

Star Wars Battlefront 2 (RECENZIA) – návrat do preďalekej galaxie

Star Wars Battlefront 2 je multiplayerová akčná hra využívajúca licenciu slávnej sci-fi série. Na pulty obchodov dorazila 17. Novembra 2017 vo verziách na PC, PS4 a Xbox One. Tvorcovia sľubujú úplne nový singleplayerový mód, obrie vesmírne bitky a prepracovaný multiplayer. Či naplnili svoje sľuby, sa dozviete v našej recenzii.

Read more »
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info