Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/cisteni-pleti.jpg

Ako na správne čistenie pleti

Pravidelné a dôkladné čistenie pleti prispieva k oddialeniu prvých známok starnutia. Avšak mnohé z nás robia v čistení pleti množstvo chýb. Ako teda správne pleť čistiť, ako často a aké prípravky používať sa dozviete v našom radcovi. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rozsirena-realita-v-aplikaci-alza-navod-pro-ios-android.png

Augmented Reality in Alza app: iOS | Android Guide

Would you like to see our merchandise in a real environment? Thanks to Alza app's brand-new feature, you can view selected products from home without even having to unpack them. Make sure everything looks as it should and fits just right. Check out our guide on how to use the 3D/AR product view for both iOS and Android below. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-umyt-auto-po-zime-obrazek.jpg

Ako umyť auto: Vyčistite auto po zime

Jar je tu a s ňou teplejšie počasie, ktoré praje motoristom. Venujte svojmu vozidlu jedno popoludnie a očistite ho od zimnej špiny. Poradíme vám, ako pri tom postupovať, na čo nezabudnúť a aké nástroje použiť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/NL244a1c_2.jpg

macOS a Windows: hlavné výhody a nevýhody

Existuje niekoľko vecí, ktoré dokáže MacBook lepšie ako notebook s Windows 10. Rovnako je to pochopiteľne aj naopak. V našom článku sme sa podrobne pozreli, aké výhody jednotlivé platformy ponúkajú.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-pripravit-motorku.jpg

Ako pripraviť motorku na sezónu? (NÁVOD)

Jar sa blíži a určite sa už tešíte na prvú jazdu na svojom dvojkolesovom miláčikovi v novej sezóne. Po dlhej pauze však potrebuje predsezónnu prípravu. Ako ho dostať späť do formy? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_2.png

Ako na správne čistenie medzizubných priestorov?

Používanie medzizubných kefiek znižuje riziko zápalu ďasien a s nimi spojenú paradentózu, ale aj vznik medzizubných kazov. Aj napriek tomu tento spôsob zubnej hygieny nie je stále medzi valnou časťou populácie braný ako súčasť každodennej starostlivosti o chrup. V každom prípade sa medzizubného čistenia obávať nemusíme. Záleží už však na každom z nás, aby sme sa naučili túto činnosť vykonávať automaticky denne aj bez nutnosti vyhrážania našich zubných lekárov. Prečítajte si, ako čistiť medzi zubami, ako používať medzizubnú kefku a ako je to s veľkosťami medzizubných kefiek. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oblecek-pro-psy.jpg

Ako vybrať oblečenie pre psa

Prečo psy potrebujú oblečenie a aké vybrať? A ako správne psa zmerať, aby mu šaty dobre sedeli? Poradíme v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dezinfekce-navod.jpg

Dezinfekcia a jej využitie v domácnosti (NÁVOD)

Ak vás zaujíma, ako správne vykonávať dezinfekciu rôznych povrchov aj materiálov a aké dezinfekčné prostriedky sú k jednotlivým typom dezinfekcie určené, potom si prečítajte náš článok. Dozviete sa v ňom mnoho zaujímavých informácií, rád a postrehov k téme dezinfekcia. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kavovar-pece-SMALL2.jpg

Ako vyčistiť kávovar (TIPY A TRIKY)

Vďaka kávovarom si môžeme dopriať aj doma lahodnú kávu ako z kaviarne. Ak si chceme však vychutnať naozaj dobrú a voňavú kávu bez rušivých tónov a príchutí, je potrebné kávovar pravidelne čistiť. V čom spočíva údržba kávovaru, ako vyčistiť kávovar od všetkých nečistôt a ako často je potrebné čistenie kávovaru vykonávať? Máme pre vás tipy na správnu údržbu pákových aj automatických kávovarov.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/prani4.png

How To Wash Clothes

Even washing has its rules. Thanks to our tips, your laundry will not only be beautifully clean and fragrant after washing, but will also retain its shape and color for longer. 

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-odstranit-skvrnu.jpg

Škvrna na oblečení: Ako ju odstrániť a udržať oblečenie čisté?

Odstraňovanie škvŕn a správne pranie, pri ktorom nedôjde k poškodeniu tkanín, je celkom veda. Keď už škvrny vzniknú, na trhu našťastie existuje niekoľko možností, ako ich odstrániť. Aby ste si urobili prehľad o tom, čo všetko môžete na odstránenie škvŕn použiť, vypísali sme všetky spôsoby v našom novom článku. Navyše sme ich doplnili o špeciálnu vychytávku, s ktorou môžete prať všetky farby bielizne spolu, a ani tak ju nikdy nezafarbíte! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/uklid-koupelny.jpg

Ako na upratovanie kúpeľne a toalety

Kúpeľňa a toaleta sú miestnosti, ktorým sa pri upratovaní musí venovať maximálna pozornosť. Vďaka zvýšenej vlhkosti sú náchylné na vznik plesne na stenách a vo vlhku sa skvele darí aj baktériám. Začítajte sa do nášho článku, kde sa dozviete všetko, čo vás okolo upratovania kúpeľne zaujíma – ako vyčistiť sprchovací kút, čo funguje na pleseň na stenách, čo vám pomôže v boji s vodným kameňom a ako vyčistiť obkladačky v kúpeľni. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/praci-prostredky.jpg

Ako vyrobiť domáci prací prostriedok (NÁVOD)

Chcete prať lacno a ekologicky? V našom článku nájdete všetky podstatné informácie o výrobe domácich pracích prostriedkov vrátane návodov na výrobu mydla, domáceho pracieho prášku, domáceho pracieho gélu a aviváže. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ucpany odpad.jpg

Ako vyčistiť odpad – rady profesionálne aj ľudové

Upchatý odpad môže nemilo prekvapiť každú domácnosť. Možností, ako vyčistiť odpad, je pritom veľa a zaručene pomôžu odstrániť aj nepríjemný zápach z odpadu. Prinášame niekoľko užitočných rád, a to ako prírodných tak chemických, ktoré čistenie odpadového potrubia rozhodne uľahčia, aj to, ako si poradiť, ak vás trápi upchatý záchod. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledovy.jpg

Upratovanie domácnosti – tipy, triky a návody

Upratovanie domácnosti nemusí byť otrava. V našom článku sa dozviete, ako upratovať efektívne a systematicky. Dočítate sa, ako sa zbaviť plesní v byte a ako odstrániť pleseň zo steny. Ako vyčistiť sedačku a zameriame sa aj na čistenie koberca. Nezabudneme ani na umývanie okien a pridáme aj ďalšie tipy a triky, vďaka ktorým zvládnete generálne upratovanie v rekordnom čase. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-spravne-cistit-zuby-nahled.jpg

Ako správne čistiť zuby

Starostlivosť o zuby patrí k základným hygienickým návykom a každodenným činnostiam. Pravidelné a starostlivé čistenie zubov zaistí perfektný zdravý úsmev bez kazov a ďalších problémov v ústach. Ako si správne čistiť zuby, aby bola naša starostlivosť o ne čo najviac efektívna? Aké druhy kefiek sú dostupné na trhu? Pozrite sa na veľký prehľad v starostlivosti o zuby v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/muz-zrcadlo-zastrihovani-vlasu.jpg

Ako na strihanie vlasov a fúzov – strihy, ktoré zvládnete doma

So správnym zastrihávačom a s trochou cviku už nikdy nebudete potrebovať kaderníka. Že neviete, ako na to? V článku vám poradíme, ako na domáce strihanie vlasov aj strihanie brady.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pes-rouska.jpg

Koronavírus a zvieratá – Fakty a mýty

Máte obavy z nákazy koronavírusom prostredníctvom vášho domáceho maznáčika? Môže sa pes či mačka nakaziť koronavírusom? A čo robiť so zvieratami, ak máte nariadenú karanténu? Poradíme vám a všetko vysvetlíme v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/jak-vybrat-krem-pro-muze-nahled_1.jpeg

How to choose the right cream for men?

Men's skin is much more oily than women's skin, it ages slower and is more sensitive due to shaving. Therefore, it also requires cosmetic care that respects its biological properties. Why is it inappropriate to use female cosmetics on a man's face, how to choose men's face cream and anti-wrinkle cream, what skin care products for men will suit you and how to reduce the effects of shaving as much as possible? Read more »
123
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info