Alza Dny květen 2. týden ducray protiplnění

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nohy_úvod1.png

Starostlivosť o nohy od A po Z

Pokožke nôh často nevenujeme takú pozornosť, akú by si bezpochyby zaslúžila. Pritom sú to práve chodidlá, ktoré musia každodenne niesť ťažobu celého organizmu a sú tak jednou z najnamáhanejších častí tela. Preto prinášame užitočné rady, ako sa správne starať o pokožku nôh a ako účinne riešiť jej nedostatky.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-se-zbavit-chloupku.jpg

Ako sa zbaviť chĺpkov

Chĺpkov sa možno zbaviť dvoma spôsobmi – depiláciou alebo epiláciou. Pri depilácii je odstraňovaná iba viditeľná časť chĺpkov, avšak epilácia likviduje chĺpky aj s korienkami. Oba spôsoby majú svoje výhody aj nevýhody. Všeobecne platí, že epilácia je v porovnaní s depiláciou viac bolestivá, ale dlhodobejšia. Čomu dávate prednosť vy? Read more »
123
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info