AD květen univerzal LEGO SPACE ucho

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/hruba-motorika.jpg

Čo je hrubá motorika a ako ju rozvíjať?

Hrubá motorika zahŕňa pohyb celého tela, a teda veľkých svalových skupín. Nejde pritom len o ovládanie svalov, ale aj o celkové držanie tela a koordináciu horných a dolných končatín. Hrubá a jemná motorika sa rozvíja od raného detstva. Existujú overené metódy, ako podporiť ich zdravý vývoj. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/activity-board-co-je.jpg

Čo je Activity Board a na akom princípe funguje?

Activity Board je interaktívna, vzdelávacia pomôcka pre najmenšie deti. Je založená na Montessori princípoch, takže prirodzene podporuje detskú kreativitu, logické myslenie a jemnú motoriku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jemna-motorika-hracky.jpg

Jemná motorika u detí: Aktivity na posilnenie prstovej precíznosti a manipulácie s predmetmi

Jemná motorika je dôležitým faktorom vo vývoji detí. Zahŕňa precízne pohyby rúk a prstov a je nevyhnutná na písanie, kreslenie, strihanie a ďalšie každodenné aktivity. Dobre vyvinutá jemná motorika má pozitívny vplyv na kognitívne a sociálne zručnosti dieťaťa. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kreativni-tvoreni-pro-deti.jpg

Čo sú kreatívne hračky?

Kreatívne hračky sú určené pre všetky tvorivé deti a ich rodičov. Do tejto obsiahlej kategórie patria všetky kreatívne pomôcky, sady a stavebnice. Deti môžu počas tvorenia postupovať podľa návodu, alebo naopak popustiť uzdu svojej fantázie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/montessori-vyucovani.jpg

Montessori výuková metóda a jej uplatnenie v školskom aj domácom prostredí

Objavte Montessori výukovú metódu a jej efektívne uplatnenie v školskom aj domácom prostredí. Zistite, akým spôsobom tento inovatívny prístup k vzdelávaniu podporuje individuálny rozvoj detí, rešpektuje ich prirodzené schopnosti a motivuje k učeniu. Zoznámte sa s Montessori hračkami a výukovými materiálmi, ktoré sprevádzajú deti od narodenia až po starší školský vek. Read more »
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info