Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kvetnove-novinky-lego.jpg

LEGO predstavuje májové novinky

Spoločnosť LEGO, ktorá prináša obľúbené rovnomenné stavebnice, predstavila májové novinky, ktoré potešia malých aj veľkých. Opäť je tu edícia Duplo, Friends, City a ďalšie, zábava pre celú rodinu! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/My little pony Fun&Fashion Dance Playset_nahled.jpg

Deti vyskúšali: My Little Pony Fun & Fashion Dance Playset

Deti známej blogerky Alice, ktorá píše blog Mámou stylově, vyskúšali hraciu súpravu My Little Pony s tanečným parketom a roztomilou bábikou Twilight Sparkle. Ako sa im hračka páčila a čo na nej najviac ocenili? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dobble-spolecenska-hra-recenze.jpg

Tested by Adults: Dobble

Dobble is a speedy observation game where players race to match the identical symbol on pairs of cards. It creates excitement for children and adults alike...

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/play_doh_zubar_7_800_1.jpg

Deti vyskúšali: Play-Doh Zubár

Deti známej blogerky Mámou stylově vyskúšali Play-Doh Zubár. Táto kreatívna súprava s názvom Zubár prenesie deti do zubnej ordinácie a umožní im vyskúšať si rolu dentisty. Ako sa s plastelínou vyhrali dievčatká vo veku 2 a 5 rokov? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/maxresdefault_3.jpg

Premýšľajte a učte sa s robotickou húsenicou Code-a-pillar

Výrobca Fisher-Price prichádza s jedinečnou vzdelávacou hračkou, ktorá prekvapí každého zvedavého predškoláka! Interaktívna húsenica Code-a-pillar sa dokáže pohybovať v smere, ktorý jej vopred stanovíte. Stačí si len dopredu premyslieť trasu a zložiť jednotlivé články v správnom poradí. Zaujíma vás, čo ešte dokáže? Nahliadnite do nášho článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Batmobil_Lego batman_movie_1.jpg

LEGO Batman Movie hrdinovia a zloduchovia

LEGO Batman Movie ťa vtiahne do sveta zloduchov a superhrdinov. Vydaj sa do boja za záchranu Gotham City, zachráň elektráreň a osloboď mesto z pazúrov Jokera. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/800.jpg

Deti vyskúšali: Inteligentné minipero s kvízom

Deti známej blogerky vyskúšali inteligentné minipero s kvízom – hračky, ktorá zábavnou formou vzdeláva všetky ratolesti. Pozrite sa na fotografie a prečítajte si recenziu, ako sa im hračka páčila. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Lego_2017_novinky.jpg

LEGO predstavuje novinky na rok 2017

S novým rokom sú tu nové stavebnice LEGO. Pozrite si nové prírastky v sériách LEGO Duplo, City, Friends, NEXO Knights a Star Wars a rozšírte svoju doterajšiu zbierku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Untitled-1_4.jpg

Boogie Board: Digitálne tabule na zapisovanie

Po náhrade pevných liniek za mobilné telefóny, knižiek za e-knihy, klasických fotoaparátov za moderné digitálne teraz došlo aj na poznámkové bloky. Nič z toho už nebude ako predtým. Čo je to vlastne Boogie Board? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hranisdetmi.jpg

Hračky pre najmenších, čiže ako podporiť vývoj dieťaťa

Len čo bábätko trochu vyrastie, začne objavovať svet, zábavu a chce sa hrať. Ako rozvíjať jeho schopnosti, rozvinúť vzťah medzi vami a zároveň mu spríjemniť deň zábavou? Máme pre vás nápady a tipy na konkrétne hračky. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lego-rypadlo.jpg

Konečne! Nové LEGO je tu

Dánske LEGO opäť prichádza s novými stavebnicami. Ako vyzerá doteraz najväčšia stavebnica LEGO s 3 927 dielikmi? Poďte sa s nami pozrieť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Untitled-2_17.jpg

Hola hola, škola volá! Máte všetko, čo budete potrebovať?

Škola je už za dverami a zatiaľ čo si deti ešte užívajú prázdniny, rodičia už pomaly premýšľajú, čo všetko bude potrebné kúpiť do školy. Čo nakúpiť pre prváčika a čo pre staršie dieťa? Poradíme vám!

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/art-Lego-Movie-1-620x349_1.jpg

LEGO novinky roka 2015: Nové stavebnice, ktoré musíte mať!

LEGO je stavebnica, ktorú si pamätá každý z nás, bez ohľadu na vek. Kocka z tejto stavebnice má totiž už seniorský vek, a to viac ako 60 rokov. Každý rok sa môžeme tešiť na nové a nové produkty, ktoré nás neustále prekvapujú, čo nás čaká tento rok? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/minecraft-2.jpg

Hračky Minecraft urobia radosť každému objaviteľovi tohto kubického sveta

Kubický svet Minecraft si zamiluje každý. Vôbec nezáleží na tom, koľko máte rokov. Teraz môžete urobiť radosť vašim malým dobrodruhom (alebo aj sami sebe) obstaraním niektorej hračky na motívy tohto celosvetového fenoménu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kinetic-sand-newbanner-small.png

Nikdy nekončiaca zábava s kinetickým pieskom

Kinetický piesok je úžasná inovatívna zábava nielen pre deti, ale pre celú rodinu. Práca s kinetickým pieskom je neuveriteľne zábavná, oddychová a je vhodná aj pre chvíle relaxácie. Presvedčte sa sami! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/banner-small-pixels.png

Kreatívna súprava Pixel Photo Art na vytváranie portrétov, čiže kúzla s pixelmi

Vytvorte originálne umelecké dielo podľa vlastnej fotografie. Vkladaním milimetrových kolíčkov vznikne obraz, ktorý sa môže rovnať aj umeleckým dielam francúzskych pointilistov. Prebuďte v sebe skrytý talent. So súpravou Pixel Photo Art je to tak jednoduché. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Untitled-1_32.jpg

Tip na darček pre deti: Boby s volantom

Túžbou každého chlapca, ale aj mnohých dievčat, je vlastniť a riadiť niečo rýchle, najčastejšie auto či motorku. Splniť tento sen im však môžete už od ranných detských rokov pomocou jednej športovej hračky – bobov s volantom. Sú bezpečné a ponúkajú úžasné množstvo zábavy pre chlapcov aj dievčatá. A vy už máte darček pre deti na narodeniny či na Vianoce? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Untitled-1_6.jpg

Čivava pro nejmenší: Zahrňte ji láskou!

Že je Čivava velkým hitem je nasnadě. Jde o malého a roztomilého psíka, kterého mnozí majitelé oblékají tak, aby seděl jejich životnímu stylu a vkusu. Pejska chtěl mít v dětsví snad každý a tady je jedna z možností, jak ji našim dětem dopřát... Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Untitled-2_2.jpg

Magic Jinn - zábava pro každého!

Pravděpodobně jste o Magic Jinn ještě neslyšeli. Jde o relativně nenápadnou sympatickou hračku, která na první pohled neumí nic zvláštního, ale to, co umí, vás bude bavit celé hodiny a hodiny! K čemu Magic Jinn tedy slouží? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Untitled-1_2.jpg

Když sport, tak s přilbou - když stylově, tak s Crazy Safety!

Před 15 až 20 lety nebyly helmy takovou samozřejmostí. Děti je nosit nechtěly, nebyly hezké, překážely a na bezpečnost se tolik nekoukalo, vždyť si hrají před domem! Dnes je tomu jinak, bezpečnost je na prvním místě a tomu se přizpůsobily i ochranné pomůcky - přilby. Read more »
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info