PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/anc-sluchatka-aktivni-potlaceni-sumu.jpg

Slúchadlá s aktívnym potlačením hluku (ANC): Ako fungujú a ktoré vybrať?

S funkciou ANC, teda Active Noise Cancelling sa stretávame pri čím ďalej tým vyššom počte modelov slúchadiel. Funkcia pomáha eliminovať rušivé zvuky z okolia (napríklad ak cvičíme v posilňovni alebo ideme v mestskej hromadnej doprave) a zvyšovať komfort nášho počúvania. Ako táto funkcia funguje a aké má výhody a nevýhody?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-airpods-2-sluchatka.jpg

AirPods Pro 2022 (RECENZIA): nové štuple s ešte dlhšou výdržou a lepším ovládaním

Nové slúchadlá Apple AirPods Pro 2. generácie sľubujú to najlepšie možné počúvanie v rámci kategórie True Wireless. K pokročilým funkciám, ako je ANC či režim priepustnosti, pridávajú nové funkcie a tie súčasné vďaka novému čipu ešte zdokonaľujú. Čo všetko od nich čakať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-airpods-3-cz.jpg

Apple AirPods 3 prinášajú nový dizajn aj Spatial Audio

O novej generácii obľúbených slúchadiel Apple AirPods 3 sa špekuluje už dlho a teraz sú už konečne k dispozícii. Apple ich predstavil na svojej druhej jesennej Keynote. Čo horúca novinka, ktorá čoskoro razantne vtrhne na predvianočný trh, ponúkne? 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-airpods-max-nahled_2.jpg

Apple Airpods Max: Skvelé slúchadlá alebo len luxusný doplnok? (RECENZIA)

Airpods Max sú najväčšie a najdrahšie slúchadlá od Apple – a ihneď boli vypredané! Podarilo sa nám získať jeden kus na trojtýždňový test a poriadne sa do nich započúvať. Aké sú? Ako hrajú? Ako funguje ich potlačenie hluku? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-airpods-max-nahled_1.jpg

Apple Airpods Max, nové ARM procesory Apple Silicon, Xiaomi Mi 11 a ďalšie! (NOVINKY)

Apple prináša nová a veľmi luxusné slúchadlá Airpods Max, ale aj nové a výkonnejšie procesory z radu Apple Silicon! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-airpods-max-2020.jpg

AirPods Max: Apple predstavil svoje prvé náhlavné slúchadlá

Apple dnes predstavil prostredníctvom tlačovej správy nové slúchadlá AirPods Max. Ide o prvé náhlavné slúchadlá spoločnosti Apple. Výrobca sľubuje takmer dokonalé slúchadlá, ktoré ponúknu okrem iného priestorový zvuk, aktívne potlačenie hluku a nedostižné spracovanie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-airpods-pro-nahled.jpg

Apple AirPods Pro aktívne potláčajú okolitý hluk a prinášajú nový dizajn

Californská spoločnosť Apple sa podľa mnohých predpovedí skutočne ešte tento rok ukázala s novými, prepracovanými slúchadlami. Tentoraz dostali prívlastok a volajú sa AirPods Pro. Čím si ho zaslúžia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/true-wireless-bezdratova-sluchatka.jpg

Skutočne bez káblov: Čo ponúkajú True Wireless slúchadlá?

Bezdrôtové slúchadlá priniesli istú slobodu pohybu, ale až True Wireless slúchadlá sa úplne zbavili všetkých káblikov. O prenos signálu sa stará technológia Bluetooth, a to aj medzi obomi slúchadlami. Dobre hrajú, majú zaujímavé vymoženosti a ich predaj raketovo rastie. Prečo sú tak obľúbené? A ktoré True Wireless slúchadlá stoja za to?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Apple AirPods_1.jpg

Apple AirPods. Bezdrôtové slúchadlá budúcnosti?

Inovátorské bezdrôtové slúchadlá Apple AirPods nemajú žiaden kábel, obsahujú výkonný mikročip Apple W1, súpravu akcelerometrov a mikrofóny. Navyše sa dokážu jednoducho spárovať a vďaka bezdrôtovému dobíjaciemu puzdru fungujú až 24 hodín. Majú aj nejaké negatíva? Dočítate sa v našom článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií