AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/obnovovaci-frekvence-mobilni-telefon-displej.jpg

Obnovovacia frekvencia displeja

Obnovovacia frekvencia displeja udáva, koľkokrát za jednu sekundu sa prekreslí obraz na obrazovke. Vyššie číslo znamená plynulejší obraz. Bežná frekvencia je 60 Hz a pri rýchlom scrollovaní na nej môžete vnímať drobné trhanie. Pri obnovovacích frekvenciách 90, 120 alebo viac Hertzov k nemu nedochádza.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-herni-monitor-nahled.jpg

Ako si vybrať správny herný monitor? (AKO NA TO)

Herné monitory majú svoje zvláštnosti: Vysoké obnovovacie kmitočty, naozaj rýchle panely, technológie na lepšiu spoluprácu s grafickými kartami... Ako si medzi tým všetkým vybrať? To nám poradí Matúš! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kalibrace-monitoru-sonda.jpg

Ako na kalibráciu monitora: so sondou je to hračka (NÁVOD)

Kalibrácia monitora je jediný spôsob, ako sa uistiť, že sú reprodukované farby presné. Táto istota je dôležitá pre všetkých fotografov, grafikov aj iných dizajnérov. V tomto článku si ukážeme, ako kalibráciu monitora vykonať, a to pomocou sondy i1Display Studio a open-source programu DisplayCAL.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií