Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg

Nenaleťte podvodníkom na internete

Počty podvodov na internete rastú a podvodníci sú čím ďalej tým kreatívnejší. Ako nenaletieť falošným ponukám a neprísť o peniaze? Poradíme v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/grapheneos-recenze.jpg

Google Pixel & GrapheneOS: Kombo pre bezpečný telefón rešpektujúci vaše súkromie? (RECENZIA A NÁVOD)

Bez smartfónov sa v dnešnom svete zaobíde už len málokto. Tieto všestranné zariadenia sa počas dekády stali prostriedkom na rozšírenie poľa nášho pôsobenia ako vo fyzickom, tak aj v digitálnom svete. Technologicky menej pokročilej civilizácii by sa hádam aj mohlo zdať, že ide o mágiu. A ako to už s mágiou býva, má vždy svoju cenu. A to isté by sa dalo povedať aj o technológiách. Cenou za smartfón nie sú len peniaze, ale aj horšie zabezpečené súkromie a nižšia bezpečnosť. Našťastie je tu projekt GrapheneOS, ktorý misky váh pomerne úspešne už niekoľko rokov vyvažuje a je úplne zadarmo. Prečítať viac »

Podvody a bezpečnosť

Počty podvodov na internete rastú a podvodníci sú čím ďalej tým kreatívnejší. Ako nenaletieť falošným ponukám a neprísť o peniaze? Poradíme v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/skartovac-rez-papiru-nahled.jpg

Skartovačky: typ rezania

Dôležitým parametrom pri skartovačkách je rez papiera. Rozlišujú sa tri typy, a to pozdĺžny, krížový a mikrorez. Každý z nich ponúka odlišnú úroveň bezpečnosti a je tak vhodný na iné použitie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-bezpecnostni-system.jpg

Ako vybrať bezpečnostný systém

Výber správneho bezpečnostného systému nie je tak úplne jednoduchý. Existuje celý rad aspektov, ktoré by ste si mali všímať, ak chcete dosiahnuť špičkové zabezpečenie svojho majetku. V našom sprievodcovi predstavíme tie najzásadnejšie prvky a parametre, ktoré by mal kvalitný zabezpečovací systém spĺňať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/odposlech-telefonu-uvodni-1.jpg

Odpočúvanie telefónu: Ako naň prísť a na čo si dať pozor?

Nadobúdate podozrenie, že je váš telefón odpočúvaný? Odpočúvanie znamená tiež prístup k SMS, chatovacom aplikáciám a dokonca aj k polohe zariadenia. V nasledujúcom článku sa dozviete, čo to odpočúvanie je a ako ho vo svojom telefóne detegovať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/powerbanky-v-letadle-nahled.jpg

Power banka do lietadla: Ako to je a na čo si dať pozor?

Power banky sú ideálnym zdrojom energie pre mobily a tablety na dlhých cestách. Pozitívne je, že je možné ich využívať aj v lietadle. Má to ale niektoré obmedzenia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zabezpeceni-mobilu-nahled.jpg

Mobilné zariadenia a bezpečnosť: moderné znamená bezpečné

Mobilné telefóny sú tiež vystavené riziku hackerských útokov. Napriek tomu sa ich bezpečnosť často podceňuje. Na čo si dať pozor? Pomôže antivírus? V našom článku sa pokúsime odpovedať na najpálčivejšie otázky.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zaloha-obnova-dat-telefonu-android-ios.jpg

Záloha a obnova telefónu (PODROBNÝ NÁVOD)

Vedeli ste, že iba 15 minút stačí na dôkladnú zálohu vašich dát? V prípade straty či poškodenia telefónu neprídete o cenné dáta, zároveň si aj do budúcnosti uľahčíte prechod na nové zariadenie – telefón či tablet. Aké sú najznámejšie spôsoby a programy na zálohovanie alebo v čom spočívajú ich výhody a nevýhody? Nenechajte si ujsť praktické rady!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ajax-bedo-main-unit.jpg

BEDO Ajax pomôže rýchlo a jednoducho zabezpečiť váš domov

BEDO Ajax je jednoduchým a účinným spôsobom, ako zabezpečiť domácnosť. Podľa čoho sa pozná kvalitný zabezpečovací systém a aké vlastnosti by mal mať? Odpovede nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/odemykani-oblicejem.jpg

Odomykanie tvárou: ako to funguje a na čo si dať pozor

V dnešnej dobe je dôležité mať mobilný telefón dobre zabezpečený. Okrem klasickej čítačky odtlačkov prstov, PINu či gest tu máme aj odomykanie tvárou. Aké má tento spôsob odomykania telefónu výhody a nevýhody? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/norton-360-nahled-update.png

Norton 360: Najlepšie antivírus pre rok 2020?

Spoločnosť NortonLifeLock privádza na trh nové antivírusové programy Norton 360. Nezáleží na tom, či máte stolný počítač, notebook, tablet, alebo inteligentný telefón – pomocou jedného účtu Norton ochránite vo svojej domácnosti až 10 zariadení. Aké funkcie ponúknu nové antivírusy Norton 360? V čom sa líšia verzie Standard, Deluxe a Premium? Čítajte v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bitdefender-nahled.jpg

Antivírusové programy BitDefender 2020 – inovatívna a spoľahlivá ochrana

Vládne organizácie, nadnárodné korporácie, malé aj veľké domácnosti, tí všetci pravidelne zverujú kybernetickú bezpečnosť svojich elektronických zariadení do rúk spoločnosti BitDefender! Čo všetko dokáže nová generácia antivírusového softvéru BitDefender 2020? Čítajte v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/operacni-system-windows-10.jpg

Koniec podpory Windows 7

Máte starší počítač alebo notebook s operačným systémom Microsoft Windows 7? Potom by ste mali spozornieť, pretože 14. januára 2020 skončila podpora tohto systému. Čo to znamená a aký to má dopad na používateľov? Bude používanie existujúceho zariadenia bezpečné, alebo bude lepšie prejsť na nové? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rizika-sedeho-dovozu.jpg

Riziká nákupu telefónu zo šedého dovozu

Kupovať alebo nekupovať mobilné telefóny zo šedého dovozu? Aké riziká hrozia? Pozrite sa, prečo dôverovať známym obchodníkom a prečo sa neoplatí za každú cenu šetriť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vymena-helmy-na-kolo-uvod.jpg

Cyklistické prilby majú obmedzenú životnosť. Meníte pravidelne?

Možno patríte k tým, ktorí používajú jednu helmu na bicykel päť, alebo dokonca desať rokov. Napadlo vám však, že po takej dobe nemusí svoju funkciu plniť stopercentne? Prečítajte si o tom, čo jej životnosť skracuje a kedy ju vymeniť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/fixed-smile-nahled.jpg

S lokátorom FIXED Smile už kľúče nestratíte

Bluetooth lokátor FIXED Smile je drobný kúsok inteligentnej elektroniky, ktorý pomôže nájsť stratené veci. Ľahko vďaka nemu prezvoníte kľúče, upozorní vás, že odchádzate bez batohu a pomôže nájsť aj zapadnutý telefón. Obsluha lokátora skrz aplikáciu je veľmi jednoduchá. Má táto geniálna vymoženosť vôbec nejaké mínusy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledovy-tehotenske-brisko-s-letadlem.jpg

Lietanie v tehotenstve. Je bezpečné?

Letecká doprava je dnes úplne bežná a dostupná, či už lietame za oddychom, alebo pracovne. Ale možno si kladiete otázku, ako je to s lietaním v tehotenstve. Či lietanie nepredstavuje riziko pre vaše nenarodené dieťa. Cestovania lietadlom sa nemusíte obávať ani keď ste tehotná. Väčšina lekárov považuje lietanie pre zdravú tehotnú ženu za bezpečné až do konca 8. mesiaca. Napriek tomu by ste mali byť obozretné, a hlavne v prvom trimestri zvážte cestu podľa toho, ako sa cítite. Poďme sa spolu pozrieť na všetko, čo by ste mali vedieť o lietaní v tehotenstve, než sa vydáte na cestu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/f-secure_sense-nahled.jpg

WiFi router F-Secure Sense chráni pred kybernetickými útokmi

Každé intelitenhné zariadenie je nejakým spôsobom zraniteľné. Práve preto sa spoločnosť F-Secure rozhodla postaviť úplne novu generáciu WiFi routera. F-Secure Sense zaistí nielen stabilnú WiFi sieť, ale aj ochráni všetky pripojené zariadenia vrátane IoT. Ako je to možné, koľko taký WiFi router stojí a budete ešte potrebovať antivír? Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií